Kocam bana yalan söyledi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Mavikelebenk

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2021
1.207
825
73
Arkadaşlar merhaba uzun olursa şimdiden kusura bakmayın tarafsız yorum istiyorum sizden. Eşimle 5 yıllık bir beraberliğin arkasından evlendik ailelerimiz farklı şehirlerde. Benim şehrime geldi işe girdi o. Benim ailemin maddi durumu onlarınkinden çok daha iyiydi ama bunu göz ardı ederek evlendim sonuçta denk olmaktansa onu sevmem daha değerliydi benim için. Ancak evlenince bu sorunlar çok büyümeye başladı. Benim babam biz kiradan kurtulalım diye lüks bir ev aldı bize. Eşimin ailesi ise tam o sırada araba aldı bize ev alınırken.( daha önce arabaları yoktu hiç de olmamıştı.) bu arada bizde evlendiğimizde düğün takılarını bankaya yatırmıştık ben hiç takmadım yani. Sonra eşim o paranın bir kısmıyla kendine işe gelip gitmelik motor aldı ama bana söz vermişti zamanı gelince satıp geri yerine koyacaktı ve araba alacaktık. Meğersem aylar önce ufak bi kaza yapmış motor 50 binlik hasar almış çok füşük fiyata vermiş bana bunu aylarca söylemedi. Motor duruyor onu satıp üstüne de kalan parayı ekleyip araba alıcam diye beni aylaarca Oyaladı arkadaşlar bende inandım. Dün her şeyi itiraf ettirdim beni üzmemek için söylememiş yerine koymak içim çabalamış ama koyamamış. Kafamdan vurulmuşa döndüm aylarca böyle bi yalanı nasıl devam ettirmiş yüzüme bakarak? İnanın hiç iyi durumda değilim daha önce böyle bir yalanını yakalamamıştım. Nasıl güveneyim bundan sonra?

Son düzenleme:
Benim için ve taşınma masrafları için harcamış motorun parasını öyle diyor

Şimdiii bence bundan daha derin sıkıntılarınız var gibi.
Eşinizin ailesinin aldığı arabayı , sizin ailenizin size aldığı LÜKS evi, kısacası ailelerin maddi durumunu anlatmanıza gerek yoktu. Kısaca "benim altınlarımla motor alıp kaza yapmış saklamış" deseniz anlardık.
Ama bence ilk başta girdiğiniz detaylardan kaynaklı pişmanlıklarınız var bu da tuzu biberi oldu gibi.

O konularda da pişmanlıklar var evet çünkü o çok ezildi bu durum altında ailesi bize gelirken hediye bile almadılar ilk geldiklerinde yeni ev hediyesi olarak. Onlara çok üzüldü

Ben inanmadim, sizin motor sandiginiz para coktan gitmistir, ailesi araba alirken destek olarak.

Söyleyememesini anlarım. Ailenizin maddiyatı karşısında ezilmiş büyük ihtimalle. Düğün takılarıyla aldığı motorda kaza olmuş. Kimse isteyerek kaza yapmaz düzeltmeye çalışmış. ailenizde sizde zaten bizim sayemizde ev sahibi olundu sende gittin eldekini kaybettin diye düşünürsünüz şu yazdığınız yazıda zaten o vibe veriliyor. Bende eşiniz yerinde olsam çıkmazda hissederdim kendimi üzücü olmuş. Dediğiniz gibi denk biriyle evlenseydiniz keşke maddiyat bu kadar büyümeseydi aranızda

Ev babamın üstüne bizim değil sadece burda kira ödemiyoruz

50 bin liralık hasar aldı o sırada da onu ödeyecek durumumuz yoktu o yüzden 80 bine verdim onuda taşınma masraflarına evin perdesine vs harcadım diyor. Nasıl inanacağım bilmiyorum

O konularda da pişmanlıklar var evet çünkü o çok ezildi bu durum altında ailesi bize gelirken hediye bile almadılar ilk geldiklerinde yeni ev hediyesi olarak. Onlara çok üzüldü
Size değil de kendilerine araba almalarına üzüldünüz mü? üstelik hayatlarında ilk kez araba almışlar değil mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…