Kocam bana yalan söyledi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bize ev alınmaya denk gelmesine üzüldüm evet keşke daha önce veya sonra alsalardı herkesin ağzına sakız oldular
Bu kısım ama sizi ilgilendirmez. Dillere sakız olacak bir durum yok. Sizden gerçekten para istemedilerse kendi paralarıyla istediklerini alırlar.
Bu arada ben de ailemin verdiği evde oturuyorum. Eş ailesi bize yardımı bırak zaman zaman köstek oldu. Ama ailem yardım etti diye onlar da olmak zorunda değiller:
Evlenen çiftler kendilerine güvenmeli. Ev araba beklememeli.
Bu konu sizi ilgilendirmez.

Motor perte çıkacak derecede kaza yapsa eşinde kafa göz kalmazdı. Kesin kolu bacağı kırılırdı. Hiç tvde motor kazası seyrettin mi? O derece bir kaza olduğunda sağ çıkmak çok zor.

Motor kazası yalan. 100 de 100 yalan. Kaza olmuş olamaz olsa da motor perte çıkmaz. Araba mı bu canım perte çıkacak ama kocana hiçbir şey olmayacak.

Bu işte bir iş var. Katmerli yalan.

O konuda haklısınız. Eşim kendisi ezildi sanırım bu durumun altında keşke benim ailemde az da olsa yanımda olsaydı dedi üzüldü hep

Bence de motor kazaları sert oluyor. Onda başka bir iş var.

Yok tamamen pert değil 80 bin lirayo almış zaten taşınmaya ve evin giderlerime harcamış benim kızdığım nokta bana yalan söylemesi

Bana kalırsa kaza maza yok. 80 binin hepsini perdeye falan harcamış olabilir mi sizce?
Perde değil sadece taşınma parası da var içinde nakliye en az 40 bin. Ev yeni olduğu için her şey katmerli ödendi ilk ay anlayacağınız suyu açtırmaya bile 2 katından

Perde değil sadece taşınma parası da var içinde nakliye en az 40 bin. Ev yeni olduğu için her şey katmerli ödendi ilk ay anlayacağınız suyu açtırmaya bile 2 katından
Bilemedim. Bunları karşılamanın yolu da ortak mülkü habersiz satmak değil zaten. Size gelip Mavi ben yetişemiyorum, altınlardan azıcık bozsa dese siz hayır mı diyecektiniz?

80 bin liraya vermiş motoru o parayla da taşınma masrafları evin perdeleri anca yetişti diyor doğrumu bilmiyorum
Ben olsam ispat isterdim. Kime satmış kaça satmış bankadan belli olur. Evrak mutlaka olur. Görmeden inanmazdım.
Bu denli büyük bir yalanda ispat olmadan devam edemem ben

bence asıl mesele sana karşı dürüst olmaması. para pul bir şekilde hallolur. ben çıkmaza girdi zorda kaldı vs. gibi bahaneleri gereksiz buluyorum. evlilik dediğiniz şey öyle sağlam olmalı ki karşındaki insana en başında herşeyi dürüstçe anlatmalı. sonucu ne olursa olsun korkmamalı ve çekinmemeli. araya bir kere güven problemi girdi mi zor toparlanır. olan olmuş artık al karşına bundan sonrası için konuş en azından çizgini belli et.

50 bin liralık hasar aldı o sırada da onu ödeyecek durumumuz yoktu o yüzden 80 bine verdim onuda taşınma masraflarına evin perdesine vs harcadım diyor. Nasıl inanacağım bilmiyorum
adamın gelirini giderini cebindeki parasını bilirsiniz eşi olarak az çok, demediniz mi veriyorsun da bu parayı nereden buldun diye

Şeffaf ve dürüst olsaymış. Kirada olsanız elin evine ödeyecekti her ay en az 10 bin.

Bilemedim. Bunları karşılamanın yolu da ortak mülkü habersiz satmak değil zaten. Size gelip Mavi ben yetişemiyorum, altınlardan azıcık bozsa dese siz hayır mı diyecektiniz?
Yok öyle biri değilim demezdim tabiki seni bunaltmamak için demedim diyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…