- 2 Temmuz 2023
- 11.318
- 33.240
- 518
- Konu Sahibi Mavikelebenk
-
Motor kazasi yasayan bir adamin o kazayi gecirdigini anlamamis olamazsiniz.Taşınma masrafları ve evin içine perde vs ona harcadım diyor. Bilmiyorum öyle mi diyorsunuz babası araba için kredi çekmişti
Vuruşma olmadı motor duvara girdi ben düştüm diyor o gün eve geldiğimde hiç iyi değildim hatırlasana diyor dediğiniz gibi sallıyo da olabilirMotor kazasi yasayan bir adamin o kazayi gecirdigini anlamamis olamazsiniz.
Oturdugum site motorcu dolu, kaza gecirdiklerini ayni evi paylasmadigimiz halde biz anliyoruz, mesela daha dun bi tanesi kaza gecirmis eve tekerlekli sandalyeyle geldi.
Siz esinizin kaza gecirdigine emin misiniz?
Ayrica hiç gormediginiz altinlarin nerelere harcandığını bilmemenizde hos degil.
Şimdi hiç bunalmadınız zaten. Saçma sapan bir olay ve hala yalan var ortada bence.Yok öyle biri değilim demezdim tabiki seni bunaltmamak için demedim diyor
Ailesine verdiyse o kesinlikle boşanma sebebi benden habersizŞimdi hiç bunalmadınız zaten. Saçma sapan bir olay ve hala yalan var ortada bence.
Hepsini olmasa da bir kısmını vermiş olabilir. Eşinizi siz tanırsınız artık, yapar mı yapmaz mı.Ailesine verdiyse o kesinlikle boşanma sebebi benden habersiz
Nakliye perde çok masraflı işler, 80 bin tutmuştur. Ama kaza kısmı biraz saçma geldi bana daPerde değil sadece taşınma parası da var içinde nakliye en az 40 bin. Ev yeni olduğu için her şey katmerli ödendi ilk ay anlayacağınız suyu açtırmaya bile 2 katından
Teşekkür ederim inanın napacağımı bilmiyorum o yüzden soruyorum. Bende şoktayım çünkü 2 yıl beni hiç üzmedi deseö ywridirHepsini olmasa da bir kısmını vermiş olabilir. Eşinizi siz tanırsınız artık, yapar mı yapmaz mı.
Aile borç istediyse, eşiniz de hem taşınma masraflarını hallederim hem de onlara borç veririm diye düşünmüş olamaz mı?
Sattım dediği tarihteki eftlere bakın, kime ne gönderdiyse çıkar. Asla fişteklemek değil amacım, yanlış anlamayın. Siz sorguluyorsunuz diye fikrimi söylüyorum.
Belkide kaza yapmadan sattı bilmiyorumNakliye perde çok masraflı işler, 80 bin tutmuştur. Ama kaza kısmı biraz saçma geldi bana da
Hastaneyede mi gitmemis? Acsin e-nabiz'ini göstersin hastaneye gittiyse.Vuruşma olmadı motor duvara girdi ben düştüm diyor o gün eve geldiğimde hiç iyi değildim hatırlasana diyor dediğiniz gibi sallıyo da olabilir
Banka hesabında harcama geçmişine baksana gercekten tuhaflıklar var. Diğer hanımların da dediği gibi motor perte cıkacak kadar kaza yapan biri hiç mi hissetmezsiniz üstü başı ne biliyim bi morarma felan. keyif satıp parayı istediği gibi harcamışta olabilir. Ailesine de verdiyse bi zahmet çalıstığı parayı versin sizin de rızanız ileee.Ailesine verdiyse o kesinlikle boşanma sebebi benden habersiz
Telefonuna erişiminiz varsa mobilden bakın. Yapmadıysa da emin olursunuz hiç değilse.Teşekkür ederim inanın napacağımı bilmiyorum o yüzden soruyorum. Bende şoktayım çünkü 2 yıl beni hiç üzmedi deseö ywridir
Çarpışma olmamış sağa kırıp duvara çarpma gibi bişey olmuş tamamen pert olmamış ama 50 bin liralık hasar almış motor öyle oluncada ucuza vermişBanka hesabında harcama geçmişine baksana gercekten tuhaflıklar var. Diğer hanımların da dediği gibi motor perte cıkacak kadar kaza yapan biri hiç mi hissetmezsiniz üstü başı ne biliyim bi morarma felan. keyif satıp parayı istediği gibi harcamışta olabilir. Ailesine de verdiyse bi zahmet çalıstığı parayı versin sizin de rızanız ileee.
Kazasız sattıysa 80 binden fazlaya vermiş olabilir. O zaman da onca parayı perdeye nakliyeye mi verdi sorusu geliyor tabi.Çarpışma olmamış sağa kırıp duvara çarpma gibi bişey olmuş tamamen pert olmamış ama 50 bin liralık hasar almış motor öyle oluncada ucuza vermiş
Diyelim oyledir. Geçmiş olsun. İçinizi en rahatlatacak şey kesinlikle geçmiş harcama listesi kontrolü. En kısa zamanda bakın kafanızdaki endişelerde gitmiş olur. burda ne kadar yorum yapsak sizin içinizin soguması güveninizin bi noktada yerine gelmesi ancak bu şekilde çözülür.Çarpışma olmamış sağa kırıp duvara çarpma gibi bişey olmuş tamamen pert olmamış ama 50 bin liralık hasar almış motor öyle oluncada ucuza vermiş
Tam olarakta benimde aklıma bu gelmişti motor hikayesi yalan ya ailesi durumu yoksa nasıl araba aldılar? İlginc ciddenBen inanmadim, sizin motor sandiginiz para coktan gitmistir, ailesi araba alirken destek olarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?