Kocam bana yalan söyledi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Taşınma masrafları ve evin içine perde vs ona harcadım diyor. Bilmiyorum öyle mi diyorsunuz babası araba için kredi çekmişti
Motor kazasi yasayan bir adamin o kazayi gecirdigini anlamamis olamazsiniz.

Oturdugum site motorcu dolu, kaza gecirdiklerini ayni evi paylasmadigimiz halde biz anliyoruz, mesela daha dun bi tanesi kaza gecirmis eve tekerlekli sandalyeyle geldi.

Siz esinizin kaza gecirdigine emin misiniz?

Ayrica hiç gormediginiz altinlarin nerelere harcandığını bilmemenizde hos degil.

Ne kadar kendini mahçup hissederse hissetsin kesinlikle dürüst olunmalı. Neyse o soylenmeli sonuçta insanız hata yapabiliriz yanlış düşünebiliriz. bunlar hayatın olağan şeyleri. Tüm bunlar olurken yanlışımızla yüzleşmemek hatalarımızın arkasına saklanmak güvenilir ve hoş bir tutum degil. Yalan soylememeli idi hadi olduya bi kaç gün gizlediyse bile altınların konusu bahsi geçince vicdan yapıp başına gelenleri anlatmak yerine pişkin pişkin ona harcadım boyle oldu demesi de tuhaf yani... Pekte vicdan yapmıs kızacak korkusu ile harekete geçmiş biri gibi gelmedi. Kim bilir daha ne yalanları vardır. Tabi bi bu konuya evliliği çıkmaz bir duruma getirmekte mantıksız olur. Ben olsam ortak hesap açar uzun bi süre banka hesaplarında harcama geçmişini kontrol ederdim. Keza eşimle benim hesaplarımız ortak ikimizin kazancıda harcadığıda havuzda.

Vuruşma olmadı motor duvara girdi ben düştüm diyor o gün eve geldiğimde hiç iyi değildim hatırlasana diyor dediğiniz gibi sallıyo da olabilir

Ailesine verdiyse o kesinlikle boşanma sebebi benden habersiz
Hepsini olmasa da bir kısmını vermiş olabilir. Eşinizi siz tanırsınız artık, yapar mı yapmaz mı.
Aile borç istediyse, eşiniz de hem taşınma masraflarını hallederim hem de onlara borç veririm diye düşünmüş olamaz mı?
Sattım dediği tarihteki eftlere bakın, kime ne gönderdiyse çıkar. Asla fişteklemek değil amacım, yanlış anlamayın. Siz sorguluyorsunuz diye fikrimi söylüyorum.

Teşekkür ederim inanın napacağımı bilmiyorum o yüzden soruyorum. Bende şoktayım çünkü 2 yıl beni hiç üzmedi deseö ywridir

Vuruşma olmadı motor duvara girdi ben düştüm diyor o gün eve geldiğimde hiç iyi değildim hatırlasana diyor dediğiniz gibi sallıyo da olabilir
Hastaneyede mi gitmemis? Acsin e-nabiz'ini göstersin hastaneye gittiyse.

Ama benim dedigim gibi bahaneler ürettiyse kanitlamasini istediginizde dikenlerini cikaracaktir.

Ve ayrica dedigim gibi dugun takilariyla bazi masraflari karsiladiysa bunlarida sizle paylaşmaliydi.

Ailesine verdiyse o kesinlikle boşanma sebebi benden habersiz
Banka hesabında harcama geçmişine baksana gercekten tuhaflıklar var. Diğer hanımların da dediği gibi motor perte cıkacak kadar kaza yapan biri hiç mi hissetmezsiniz üstü başı ne biliyim bi morarma felan. keyif satıp parayı istediği gibi harcamışta olabilir. Ailesine de verdiyse bi zahmet çalıstığı parayı versin sizin de rızanız ileee.

Çarpışma olmamış sağa kırıp duvara çarpma gibi bişey olmuş tamamen pert olmamış ama 50 bin liralık hasar almış motor öyle oluncada ucuza vermiş

Ben de kaza kısmının yalan olduğunu düşünüyorum. Parayı az göstermek için bunu uydurmuş belli. Nakliye ve perdeler icin 80 gitmiş olabilir tabi ki burası doğrudur. Paranın kalan kısmını ne yapmış.

Çarpışma olmamış sağa kırıp duvara çarpma gibi bişey olmuş tamamen pert olmamış ama 50 bin liralık hasar almış motor öyle oluncada ucuza vermiş
Diyelim oyledir. Geçmiş olsun. İçinizi en rahatlatacak şey kesinlikle geçmiş harcama listesi kontrolü. En kısa zamanda bakın kafanızdaki endişelerde gitmiş olur. burda ne kadar yorum yapsak sizin içinizin soguması güveninizin bi noktada yerine gelmesi ancak bu şekilde çözülür.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…