- 19 Ağustos 2018
- 2.778
- 6.916
- 158
- 29
- Konu Sahibi Iki cocuk annesi222
Bende aynısını düşündümBelki de kendi yazıp, kendine cevap yazıyordur fake olduğuna eminse. Başka konudada iki hesaplı biri vardı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende aynısını düşündümBelki de kendi yazıp, kendine cevap yazıyordur fake olduğuna eminse. Başka konudada iki hesaplı biri vardı
Tek dileğim o ve ben 16 yaşında evlendim şu an 23 yaşındayım biliyor musunuz geçmezdi böyle bir ömür intihar edecek dereceye gelmiştim artık çocuklarıda alacağım yazmış bana şu an ondanda korkuyorum ve oğlumun onun gibi bir pislik olmasını istemiyorum
Allaha havale et ve bekle bence hiç bulaşma ne eşine nede o kadına. Yüklü bi tazminat davası ac elindeki resimleri ve yazışmaları orda kullan ve dik dur önüne bak allah versin cezasını ikisinindeBeni belki hatırlayanlar bilir belki çok geç bile kaldım bunu yapmak için ama sonunda başardım ve babamın evine geldim başka bir kadınla ev tutmuşlar 4 aydır orda beraber yaşıyorlarmış ondan arta kalan zamanlarda eve geliyordu oğlum ağlıyordu baba gitme diye isim var kolay şeyler değil onlarla uğraşıyorum diyordu ama o kadına gidiyormuş bana söylemediği her şeyi ona söylediğini gördüm birlikte resimlerini bile gördüm bir gün bizi arabasına bindirip gezdirmedj ama o kızla her şeyi yapmışlar bu arada o kız daha öncede başka insanlarla böyle dost hayatı yaşamış ve eşim beni çok kısıtlayan biri balkona bile çıkamam ben nasıl böyle bir kadını baş tacı etti anlamıyorum her neyse komşularda aralarında konuşuyormuş ben yeni duydum kapı komşum söyledi başka kimseyle görüşmüyorum çünkü bu adam ailesini götürüyor eve kadın getiriyor diyorlarmış yani benim yatağımda benim evimde oturup kalkmışlar ben bunuda duydum kaynanam gil bana otur dedi gelirse kocan gelmezse komşun sen erkek için mi evlendin çocuklarına bak sen dediler ama ben yapamadım 2 gün durabildim içtigim bardaktan bile tiksinir oldum kendisi hiç bir şeyi kabul etmiyor elimde ekran resimleri oldu halde senin hayal ürünlerin ama git ben biktim diyordu yine evde durmadı o 2 gün ben ağladım kendisi yanıma gelip özür bile dilemedi ve dayanamadım o evden çıkınca bende babamın evine geldim kucak açtılar bana allah bin kere razı olsun ama ben çok kötüyüm 4 aydır beni salak yerine koymuşlar uyutmuşlar ya kocam bana hep küfür ediyordu iftira atmaya çalışıyordu ama allah kendisinin her seyini döktü o kizada ne guzel sozler cinsellik hakkinda bile konusmuşlar dhaa bide beni engellemiş bey efendi bende soyismimi falan kaldirdim instagramdan ama icim de bir ates yaniyor ki anlatamam evime girmelerini arkalarından benim o temizlememi beni aptal yerine koymalarını hazmedemiyorum nasil kurtulacağım bu psikolojiden tek dileğim allahtan gördüğü gün benim günüm olsun onlar beni nasil yaktilar allahta onlari yaksin kızın çalıştığı yeri biliyorum gidip bir temiz dövsem mi yoksa cool bir şekilde sonlarını mı beklesem
Üyenin fake olduğunu sanmıyorum çünkü hem yönetimde iletişim bilgileri mevcut hem de daha önce açtığı konular bu konuyla örtüşüyor fakat yaşanan olay gerçekse maalesef ortada adli bir vaka var ve bu topik adli vakanın itiraf edildiği delil niteliği taşıyan bir konu haline geldi, üyeliği konu aydınlanana kadar, en azından yönetimle irtibata geçene kadar askıya almak zorunda kaldım.Mune Bu konu doğru mu? Konu sahibi kadını bıçakladım yazmış.
Cevabınız için çok teşekkür ederim.Üyenin fake olduğunu sanmıyorum çünkü hem yönetimde iletişim bilgileri mevcut hem de daha önce açtığı konular bu konuyla örtüşüyor fakat yaşanan olay gerçekse maalesef ortada adli bir vaka var ve bu topik adli vakanın itiraf edildiği delil niteliği taşıyan bir konu haline geldi, üyeliği konu aydınlanana kadar, en azından yönetimle irtibata geçene kadar askıya almak zorunda kaldım.
Bu arada hanımlar lütfen rica ediyorum topiklerde şiddete özendiren, teşvik eden, zaten yaşadıkları yüzünden öfkelenen insanların öfkelerini körükleyen paylaşımlar yapmayınız zira suçtur, rica ediyorum 5237 sayılı TCK 38. Maddeyi okuyunuz:
"Suça azmettirme, belli bir suçu işleme konusunda henüz bir düşüncesi olmayan bir kişinin başkası tarafından ikna, telkin veya diğer bir suretle bu suçu işlemeye karar vermesinin sağlanmasıdır. Suça azmettiren kişi, suç teşkil eden fiili işleyecek kişinin karar almasında önemli bir rol üstlendiğinden azmettiren de işlenen suçun cezası ile cezalandırılır."
Ve aynı sayılı kanunun 39/2 maddesini de okumalısınız, bir forumda kullanıcı adıyla yazıyor olmanız adli vakalarda savcılık tarafından araltırılmayacağınız manasına gelmemekle birlikte internet üzerinden yazılanlarda TCK kapsamındadır.
Suça manevi yardım etme; TCK md.39/2’ye göre şu şekillerde meydana gelir:
Suç işlemeye teşvik etmek,
Suç işleme kararını kuvvetlendirmek,
Suçun işlenmesinden sonra yardımda bulunmayı vaad etmek,
Suçun nasıl işleneceği konusunda yol göstermek.
Umarım yaralamamıştır çünkü zaten anlatımına göre küçük yaşta evlenmiş, problemli bir evlilik yaşamış, bunların üzerine bir de cezaevine düşerse yazık eder kendine.Insallah gerçekten gidip kadını yaralamamistir. Ortada çocuklar var![]()
Bence asla o kadınla muhatap olmayın ilk iki gün atesinizi söndürür sadece başka da biseye yaramaz şimdi zor ama gecicek merak etmeyin bu zamanlar. Allaha havale edin esinizle de asla barismayin büyük kötülükler yapmış zaten sizi sevmediği de kesin Allah'a havale edip yolunuza bakın zaten bigun elbet zor da olduklarını Rabbim gösterirBeni belki hatırlayanlar bilir belki çok geç bile kaldım bunu yapmak için ama sonunda başardım ve babamın evine geldim başka bir kadınla ev tutmuşlar 4 aydır orda beraber yaşıyorlarmış ondan arta kalan zamanlarda eve geliyordu oğlum ağlıyordu baba gitme diye isim var kolay şeyler değil onlarla uğraşıyorum diyordu ama o kadına gidiyormuş bana söylemediği her şeyi ona söylediğini gördüm birlikte resimlerini bile gördüm bir gün bizi arabasına bindirip gezdirmedj ama o kızla her şeyi yapmışlar bu arada o kız daha öncede başka insanlarla böyle dost hayatı yaşamış ve eşim beni çok kısıtlayan biri balkona bile çıkamam ben nasıl böyle bir kadını baş tacı etti anlamıyorum her neyse komşularda aralarında konuşuyormuş ben yeni duydum kapı komşum söyledi başka kimseyle görüşmüyorum çünkü bu adam ailesini götürüyor eve kadın getiriyor diyorlarmış yani benim yatağımda benim evimde oturup kalkmışlar ben bunuda duydum kaynanam gil bana otur dedi gelirse kocan gelmezse komşun sen erkek için mi evlendin çocuklarına bak sen dediler ama ben yapamadım 2 gün durabildim içtigim bardaktan bile tiksinir oldum kendisi hiç bir şeyi kabul etmiyor elimde ekran resimleri oldu halde senin hayal ürünlerin ama git ben biktim diyordu yine evde durmadı o 2 gün ben ağladım kendisi yanıma gelip özür bile dilemedi ve dayanamadım o evden çıkınca bende babamın evine geldim kucak açtılar bana allah bin kere razı olsun ama ben çok kötüyüm 4 aydır beni salak yerine koymuşlar uyutmuşlar ya kocam bana hep küfür ediyordu iftira atmaya çalışıyordu ama allah kendisinin her seyini döktü o kizada ne guzel sozler cinsellik hakkinda bile konusmuşlar dhaa bide beni engellemiş bey efendi bende soyismimi falan kaldirdim instagramdan ama icim de bir ates yaniyor ki anlatamam evime girmelerini arkalarından benim o temizlememi beni aptal yerine koymalarını hazmedemiyorum nasil kurtulacağım bu psikolojiden tek dileğim allahtan gördüğü gün benim günüm olsun onlar beni nasil yaktilar allahta onlari yaksin kızın çalıştığı yeri biliyorum gidip bir temiz dövsem mi yoksa cool bir şekilde sonlarını mı beklesem
Bu kadar kısıtlayan ve kıskanç erkeklerin arkasından hep bir nane çıkıyor zaten.eşim beni çok kısıtlayan biri balkona bile çıkamam ben nasıl böyle bir kadını baş tacı etti anlamıyorum
Erkek için evlenmesem kadınla evlenirim yani nasıl bir laf o.İçiniz yanar o normal ama atmanız gereken adımı biliyorsunuz...sen erkek için mi evlendin
Umarım yaralamamıştır çünkü zaten anlatımına göre küçük yaşta evlenmiş, problemli bir evlilik yaşamış, bunların üzerine bir de cezaevine düşerse yazık eder kendine.
23 yaşında gencecik kadın, aldatma şiddet gibi konularda herkes hassas, herkes aldatan, şiddet gösteren kişi hak ettiğini yaşasın istiyor lakin üzüntüsü öfkeyle karışmış genç insanların yazılanlardan çok etkileneceği ve eyleme geçebileceği göz ardı ediliyor maalesef.
Beni belki hatırlayanlar bilir belki çok geç bile kaldım bunu yapmak için ama sonunda başardım ve babamın evine geldim başka bir kadınla ev tutmuşlar 4 aydır orda beraber yaşıyorlarmış ondan arta kalan zamanlarda eve geliyordu oğlum ağlıyordu baba gitme diye isim var kolay şeyler değil onlarla uğraşıyorum diyordu ama o kadına gidiyormuş bana söylemediği her şeyi ona söylediğini gördüm birlikte resimlerini bile gördüm bir gün bizi arabasına bindirip gezdirmedj ama o kızla her şeyi yapmışlar bu arada o kız daha öncede başka insanlarla böyle dost hayatı yaşamış ve eşim beni çok kısıtlayan biri balkona bile çıkamam ben nasıl böyle bir kadını baş tacı etti anlamıyorum her neyse komşularda aralarında konuşuyormuş ben yeni duydum kapı komşum söyledi başka kimseyle görüşmüyorum çünkü bu adam ailesini götürüyor eve kadın getiriyor diyorlarmış yani benim yatağımda benim evimde oturup kalkmışlar ben bunuda duydum kaynanam gil bana otur dedi gelirse kocan gelmezse komşun sen erkek için mi evlendin çocuklarına bak sen dediler ama ben yapamadım 2 gün durabildim içtigim bardaktan bile tiksinir oldum kendisi hiç bir şeyi kabul etmiyor elimde ekran resimleri oldu halde senin hayal ürünlerin ama git ben biktim diyordu yine evde durmadı o 2 gün ben ağladım kendisi yanıma gelip özür bile dilemedi ve dayanamadım o evden çıkınca bende babamın evine geldim kucak açtılar bana allah bin kere razı olsun ama ben çok kötüyüm 4 aydır beni salak yerine koymuşlar uyutmuşlar ya kocam bana hep küfür ediyordu iftira atmaya çalışıyordu ama allah kendisinin her seyini döktü o kizada ne guzel sozler cinsellik hakkinda bile konusmuşlar dhaa bide beni engellemiş bey efendi bende soyismimi falan kaldirdim instagramdan ama icim de bir ates yaniyor ki anlatamam evime girmelerini arkalarından benim o temizlememi beni aptal yerine koymalarını hazmedemiyorum nasil kurtulacağım bu psikolojiden tek dileğim allahtan gördüğü gün benim günüm olsun onlar beni nasil yaktilar allahta onlari yaksin kızın çalıştığı yeri biliyorum gidip bir temiz dövsem mi yoksa cool bir şekilde sonlarını mı beklesem
ben de aynı seyi düsündümaynı kişiler miydi?
kendi çalıp kendi oynadı gibi geldi çünkü..
biri git döv dedi peşinden hemen gidip bıçakladım mesajı geldi..
merak ettim.