• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam başka bir kadına ev açmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O haketti valla ben olsaydim aynisini yapardm sen kim oluyosunda evli adami ayartiyosun bide ev actiriyosun yaptigin marifetse gor marifet nasil biseymis her yere rezil olsun sen sakince git yaklas sonra istedigini yap onceden belli etme kurtulmasin icini rahatlat benimde burda icim rahatlsn sonra birak ne yapsalar umrun olmaz bu stresi de bi atarsin ohhh

Bu sitede daha ne kadar şaşırabilirim acaba? Konunun gerçek olduğunu varsayarsak yaptığınız suça teşvik. Diyelim konu sahibi size uydu gerçekten bıçakladı kadını ceza alsa ziyaretine gider bi temiz çamaşır götürürsünüz artık. Geride kalan çocuklarıyla ilgilenmeyi de ihmal etmeyin.

Aklı olan, evli olduğunun bilincinde olan adam zaten ‘ayartılmaz’ Ayrıca ev açtırıyorsun ne demek? Zorla mı açtırmış evi? Şu yazdığınız cümleler ile bütün suçu kadına atıp erkeği aklamışsınız. Gerçekten yazık

siz böyle anlatırken aklıma yasak elmadaki halitin leylaya ev açması geldi

bilmeyenler için söyleyim karısı kendisinden boşanınca halit leylayı gönderip eşekler gibi pişman oluyordu

Bu sitede daha ne kadar şaşırabilirim acaba? Konunun gerçek olduğunu varsayarsak yaptığınız suça teşvik. Diyelim konu sahibi size uydu gerçekten bıçakladı kadını ceza alsa ziyaretine gider bi temiz çamaşır götürürsünüz artık. Geride kalan çocuklarıyla ilgilenmeyi de ihmal etmeyin.

Aklı olan, evli olduğunun bilincinde olan adam zaten ‘ayartılmaz’ Ayrıca ev açtırıyorsun ne demek? Zorla mı açtırmış evi? Şu yazdığınız cümleler ile bütün suçu kadına atıp erkeği aklamışsınız. Gerçekten yazık

Tam psikolojik vaka gibi bir yorum. Birde "sakince yaklaş sonra istediğini yap" yazıyor. 🙄

Hala kocan yerine kızı mı dövsem diye düşünüyorsun. Sana sadık olması gereken kocan, kızı ne ilgilendirir senin kocanın ne yaptığı, başka kimle ilişki yaşadığı? Kızın umru da değil, sorumluluğu da değil seni düşünmek.

Sizi bu kadar kısıtlayan insanların her dediğine evet demeyin, kendisi komşu kadınlara mı bakıyor balkona çıktığında da beni kısıtlıyor diye düşünün.

Gittim akşam vardiyasına gelecekmiş bir tanıdık buldum oruçtum dayanamadım sabahtan beri bekledik sıcakta bozdum allah affetsin 5 re geri gideceğim öldürcem dövmeylede koymuycam onu

Aynen böyle devam edin sonra gitsin başkasıyla daha aldatsın sizi. Kocanızı böyle bulunmaz hint kumaşı ilan edin. Gidip dövsen ya kocanı, ona yemiyor ama dimi biricik kocan.

Umarım kadın sizden şikayetçi olur en ufak bir şey yaparsanız dahi.

Fake olduğunu sonradan anladım çünkü ayrıca "kendimi kaptırdığım" birşey yok gerçek olduğunu düşünüp yardımcı olmaya çalışmıştım ve tek fake olduğunu düşünende ben değilim siz konu sahibinin avukatısınız galiba
Aynn avukatim yazdiklariniz celiskili garip geldi

Size asıl yazık başiniza gelmeyen bisey icin tabiki bu sekilde sakin yorumlariniz olur

O haketti valla ben olsaydim aynisini yapardm sen kim oluyosunda evli adami ayartiyosun bide ev actiriyosun yaptigin marifetse gor marifet nasil biseymis her yere rezil olsun sen sakince git yaklas sonra istedigini yap onceden belli etme kurtulmasin icini rahatlat benimde burda icim rahatlsn sonra birak ne yapsalar umrun olmaz bu stresi de bi atarsin ohhh
"Sakince git yaklaş sonra istediğini yap" bu sözlerin teşvik etmek olduğunu düşünüyorum ayrıca aklınızda bulunsun avukat olmadığı halde avukatım diyen birinin hapis cezası aldığını okumuştum haberlerde :)

Size layık olmayan bir adamdan kurtulmuşsunuz. Allah'ın lütfu olmalı bu. "Belki hayır bildikleriniz şer, şer bildikleriniz hayırdır" ayetinde olduğu gibi. Bu şok psikolojisi gayet normal, üç haftadan sonra kabullenme dönemi başlar. Biraz sabır ve mantıklı olmaya çalışın

Ben sana gulemiyorum inan gulebilmeyi cok isterdim. Nutkum tutuldu yazdiklarina.

Konularin fake olup olmadigina ne zamandan beri sen karar veriyorsun? Bu karari verirken de bu ruh halinle mi veriyorsun?

Belki de kendi yazıp, kendine cevap yazıyordur fake olduğuna eminse. Başka konudada iki hesaplı biri vardı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X