Kocam başka bir kadına ev açmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ah canım ya acını hissettim içimde. Haklısın. İnsanın içi yanar. Defolsun gitsin. Ailenle takıl. Allahından bulsunlar. Ama kadını arayıp iki çift laf etsen olur. Yanına gitme ama. Ateşi onun içine de koy. Ama sen bilirsin

Çok geçmiş olsun. Allah sabır, güç, cerahat ve dayanma gücü versin.
Umarım işe girersiniz, eğitim içinizde kaldıysa devam edersiniz ve maddi açıdan kendi ayaklarınızın üzerine basarsınız, adam kalitesiz biriymiş, belki dışarda gözü olduğu, kişiliksiz ve bencil olduğu için sizi ezmiş, zorlamış ve kontrol etmeye çalışmış. Yarın bir gün hayatınıza devam ettiğinizde, acıyıp veya yalvarmalarına, yalanlarına inanıp kabul ederseniz aynı sıkıntıyı yaşarsınız. Şu an farkında değilsiniz ama bu kişi size o kadar kötü davranmış ki eşiniz diye yanınızda gezdirmeyi hak etmemiş. Kurtuldunuz, umarım bir daha hayatınıza sokmazsınız. Sadece çocukların babası olarak kalır.
Size yaşattıklarını yaşamadan gitmezler merak etmeyin. İçiniz rahat olsun. Sadece çok şükür edin, kurtuldum deyin. Sakın negatife odaklanmayın, zaten canınızı çıkarmış.
Bu adamdan kurtulduğunuz için size yaşattıklarının gerçek anlamda farkına vardığınızda ve onsuz hayatınıza devama edebilirseniz, kadına teşekkür edersiniz içinizden, sizin başınıza dert olmaya devam edecekti.

Beni belki hatırlayanlar bilir belki çok geç bile kaldım bunu yapmak için ama sonunda başardım ve babamın evine geldim başka bir kadınla ev tutmuşlar 4 aydır orda beraber yaşıyorlarmış ondan arta kalan zamanlarda eve geliyordu oğlum ağlıyordu baba gitme diye isim var kolay şeyler değil onlarla uğraşıyorum diyordu ama o kadına gidiyormuş bana söylemediği her şeyi ona söylediğini gördüm birlikte resimlerini bile gördüm bir gün bizi arabasına bindirip gezdirmedj ama o kızla her şeyi yapmışlar bu arada o kız daha öncede başka insanlarla böyle dost hayatı yaşamış ve eşim beni çok kısıtlayan biri balkona bile çıkamam ben nasıl böyle bir kadını baş tacı etti anlamıyorum her neyse komşularda aralarında konuşuyormuş ben yeni duydum kapı komşum söyledi başka kimseyle görüşmüyorum çünkü bu adam ailesini götürüyor eve kadın getiriyor diyorlarmış yani benim yatağımda benim evimde oturup kalkmışlar ben bunuda duydum kaynanam gil bana otur dedi gelirse kocan gelmezse komşun sen erkek için mi evlendin çocuklarına bak sen dediler ama ben yapamadım 2 gün durabildim içtigim bardaktan bile tiksinir oldum kendisi hiç bir şeyi kabul etmiyor elimde ekran resimleri oldu halde senin hayal ürünlerin ama git ben biktim diyordu yine evde durmadı o 2 gün ben ağladım kendisi yanıma gelip özür bile dilemedi ve dayanamadım o evden çıkınca bende babamın evine geldim kucak açtılar bana allah bin kere razı olsun ama ben çok kötüyüm 4 aydır beni salak yerine koymuşlar uyutmuşlar ya kocam bana hep küfür ediyordu iftira atmaya çalışıyordu ama allah kendisinin her seyini döktü o kizada ne guzel sozler cinsellik hakkinda bile konusmuşlar dhaa bide beni engellemiş bey efendi bende soyismimi falan kaldirdim instagramdan ama icim de bir ates yaniyor ki anlatamam evime girmelerini arkalarından benim o temizlememi beni aptal yerine koymalarını hazmedemiyorum nasil kurtulacağım bu psikolojiden tek dileğim allahtan gördüğü gün benim günüm olsun onlar beni nasil yaktilar allahta onlari yaksin kızın çalıştığı yeri biliyorum gidip bir temiz dövsem mi yoksa cool bir şekilde sonlarını mı beklesem
niye dövüp onun seviyesine düşeceksin. kocam dediğin şahısa tekmeyi bas affetme Allaha havale et o gününü görür.

Keşke evini birakip gitmeseydin..simdi okkkali bir tazminat icin sahitlerini ayarla. Evi de o sunepe herife birakma..Madem senin evine orospuyu getirmiş evin tum esyalarini topla ve sat acilen... Orospu dedim diye kimse tas atmasin kimse de kusura bakmasın evli adamlarla dusup kalkan orospudur erkek kişisi de en adiii i..pnedir yani. Tek igne dahi birakma. İyi bir avukat bul.ve tez elden bir ise gir. Calisarak kafan dagilir biraz da maddiyatin olur. Bilezik lerin altinin ne varsa iste.

Derhal boşanmak istediğini ve adam gibi biriyle de evlenmek istedigini soyle karsi tarafa ama bunu dolayli yollardan yap. Gerçekliğini anlasin. Düşüncen bu olmasa da böyle soyle. Mesaj yoluyla ya da kesinlikle iletisime gecme. Enheli bas bu gerzege

Arkadaşlar hala mesaj mı yazıyorsunuz konu sahibi bizimle kafa buluyor hala anlamadınız mı yaa?? Gittim kadını dövüp bıçakladım orası polis kaynıyormuş iyi oldu bk.um diyor Allah aşkına birini yaralayıp gelip burada mı yazacak nasıl kaçacak dalga geçmeye gelmiş konu zaten saçma anlamadınız mı?

kimse yaşattığini yaşamadan ölmez merak etmeyin.
siz gönlünüzü ferah tutun sizin ahiniz cikmasada o çocuğunuzun hakkını çatir çatir ödetir allah.
allaha havale et otur seyret sonra

Yaralanmış polis kaynıyormuş hastane şikayetçi olacakmış benden bokum

Bakın bu iğrenç insanlarla uğraşmanıza değer mi? Bu kadın olmasa başkası olurdu. Lütfen eğer şikayetçi olmazsa ayrılın bu pislik heriften ve hayatınıza devam edin. Siz daha çocuksunuz. 23 yaş hiç bir şey

Şimdi gördüm Bıçakladım derken ciddimisiniz pek inandırıcı gelmedi yani gerçeksede çok büyük hata yapmışsınız.Kocanızın tüm parasını evini alıp kadınıda zina davasıyla rezil edebilirdiniz.Şimdi koz onların eline geçti...

Arkadaşlar hala mesaj mı yazıyorsunuz konu sahibi bizimle kafa buluyor hala anlamadınız mı yaa?? Gittim kadını dövüp bıçakladım orası polis kaynıyormuş iyi oldu bk.um diyor Allah aşkına birini yaralayıp gelip burada mı yazacak nasıl kaçacak dalga geçmeye gelmiş konu zaten saçma anlamadınız mı?
Hepimiz ilk mesaja göre cevapliyoruz. O mesaj dan sonra fake olduğu belli oldu
Umarim oylesindir konu sahibi. Mübarek Ramazan gununde oldu mu bu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X