Kocam başka bir kadına ev açmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım benim yaaa 😔😔
Keşke bastan cesaret etseydin buna. Keşke bunları yapmasına izin vermeseydin. Sana bir şey söyleyeyim mi o herifin ahlaksizligina hiç takılmadım. Önceki konularını da biliyorum. Sana yaptığı onca kötülükten sonra başka kadına gitmiş gitmemiş ne fark eder?

bak bunu cok ivten duygularla haykira haykira insallah dermansiz dertleri olurda sna muhtac olurlar boyle haksizliklari allah kabul etmez sen merak etme
Serefsize muhtaç etsin Allah,konu sahibinden uzak eylesin. Kimi sahibi düştüğünü görsün,serefsize mihtac kaldığını görsün yeter.

Çok sevdiğim bir evlilik danışmanı var,bu tarz aldatma hikayelerinde diyor ki... Eşiniz size ihanet ettiğinde ve bunu öğrendiğinizde gidip kadını aramayın,hesap sormayın, muhatap bile olmayın ! Neden mi? Çünkü sizinle evli olan eşiniz,bir ömür sözü veren eşiniz, ihanet eden eşiniz ve bütün bunlara izin veren de eşiniz. Asıl eşinizin size sadakat hükümlülüğü var,o kadının değil. Dolayısıyla erkek karakterli olacak eşini aldatmayacak,aksi halde ha Ayşe gelir ha Fatma gider hiç farketmez..! Ne kadar doğru öyle değil mi ? Ben de aynen böyle düşünüyorum.

Beni belki hatırlayanlar bilir belki çok geç bile kaldım bunu yapmak için ama sonunda başardım ve babamın evine geldim başka bir kadınla ev tutmuşlar 4 aydır orda beraber yaşıyorlarmış ondan arta kalan zamanlarda eve geliyordu oğlum ağlıyordu baba gitme diye isim var kolay şeyler değil onlarla uğraşıyorum diyordu ama o kadına gidiyormuş bana söylemediği her şeyi ona söylediğini gördüm birlikte resimlerini bile gördüm bir gün bizi arabasına bindirip gezdirmedj ama o kızla her şeyi yapmışlar bu arada o kız daha öncede başka insanlarla böyle dost hayatı yaşamış ve eşim beni çok kısıtlayan biri balkona bile çıkamam ben nasıl böyle bir kadını baş tacı etti anlamıyorum her neyse komşularda aralarında konuşuyormuş ben yeni duydum kapı komşum söyledi başka kimseyle görüşmüyorum çünkü bu adam ailesini götürüyor eve kadın getiriyor diyorlarmış yani benim yatağımda benim evimde oturup kalkmışlar ben bunuda duydum kaynanam gil bana otur dedi gelirse kocan gelmezse komşun sen erkek için mi evlendin çocuklarına bak sen dediler ama ben yapamadım 2 gün durabildim içtigim bardaktan bile tiksinir oldum kendisi hiç bir şeyi kabul etmiyor elimde ekran resimleri oldu halde senin hayal ürünlerin ama git ben biktim diyordu yine evde durmadı o 2 gün ben ağladım kendisi yanıma gelip özür bile dilemedi ve dayanamadım o evden çıkınca bende babamın evine geldim kucak açtılar bana allah bin kere razı olsun ama ben çok kötüyüm 4 aydır beni salak yerine koymuşlar uyutmuşlar ya kocam bana hep küfür ediyordu iftira atmaya çalışıyordu ama allah kendisinin her seyini döktü o kizada ne guzel sozler cinsellik hakkinda bile konusmuşlar dhaa bide beni engellemiş bey efendi bende soyismimi falan kaldirdim instagramdan ama icim de bir ates yaniyor ki anlatamam evime girmelerini arkalarından benim o temizlememi beni aptal yerine koymalarını hazmedemiyorum nasil kurtulacağım bu psikolojiden tek dileğim allahtan gördüğü gün benim günüm olsun onlar beni nasil yaktilar allahta onlari yaksin kızın çalıştığı yeri biliyorum gidip bir temiz dövsem mi yoksa cool bir şekilde sonlarını mı beklesem
Normalde cok fevriyimdir gitt sacini basini yol derim sana ama inan bana o adam icin o karaktersiz kiz için hic bir sey değmez.Rabbim ins yanlarina koymaz.Senin kendine yapacağım en guzel iyilik onlardan her manada kurtulmak.Birak bok cukurunda boğulsun eşin.Birak rabbim onu terbiye edinceye kadar cektirsin.Simdi sen varsin diye o ahlaksiz kadina esin çekici geliyordur.Sen el cekmek basbasa kalsınlar.Bakalim birbirlerine ne kadar cekici gelecekler.Bakalim esin oyle onursuz kadinla ne kadar ne paylasabilecek.Kapinda geberse dönme o adama hemen dava aç bosan.Hic birseyden korkma oyle yasamaktansa bence herşeye katlanilir

Allah göstermesin büyük konuşmak istemem eşimle her sıkıntıyı aşabilirim ama aldatmayı aşamam bi kere yapan hep yapar iyi yapmışsın boşver kendi pisliklerinde bogulsunlar çocuğunda varmış destek al inşallah yenersin bu psikolojiyi rabbim yardımcın olsun inşallah

Kardeş yaşadıkların hiç kolay değil ama sakın gidip de o pislik kadınla muhatap olma aman diyim sen kaliteni bozma çocuklarını gezdirmeyip elin sürtüğünü gezdiren insanla 2 pislik bulmuş birbirini sen kurtulmaya bak inşallah senin peşine de düşmez kolayca sıyrılırsın Allah er ya da geç sana yaşattıklarına karşılık çekeceklerini gösterecektir sadece sabretmen gerekecek ama böyle bir yuvayı devam ettirmemek güzel bir karar Allah sana sahip çıkan ailenden de razı olsun bin kere hiç canını sıkma yaşadığın şeyler hiç kolay değil ama evlatların ve sana sahip çıkan bir ailen var ailesi sahip çıkmayıp hala pislik eşlerinin yanında mecburen duran bir sürü saygıdeğer mağdur kadınlarımız var o yüzden şuan şükret ve bir an önce temizce bunlardan sıyrılmaktır dualarımda yer vericem inşallah sana da kardeşim

Allah yardımcın olsun .
Böylelerini teneşir de paklamıyo kurban olduğum Allah , mutlu huzurlu yuvalarını kendi elleriyle yıkıyorlar , felç olasıcalar .

Allah size guc versin. Umarim yakin zamamda kendinize yeni sayfa acip mutlu olursunuz.Size bunlari yasatanlar aynisini yasamadan olmezler.

Madem fake diyosun ne diye kendini bu kadar kaptrdin
Fake olduğunu sonradan anladım çünkü ayrıca "kendimi kaptırdığım" birşey yok gerçek olduğunu düşünüp yardımcı olmaya çalışmıştım ve tek fake olduğunu düşünende ben değilim siz konu sahibinin avukatısınız galiba

Elindeki gorüntü ne varsa baska bir ups ye kaydet.esin yoketmeye calusacaktir. Hem kocana hem o kadina iyi bir tazminat davasi aç. Valla ben olsam iyi bir avukat tutar sürüm sürüm süründürürdüm. Eger esinin üzerinde mal varsa hemen tedbir koydur satamasin devredemesin. Cocuklarinin hakkini koru

Ailenin evine dönmekle en iyisini yapmışsın.
Bence öfkeni kontrol et o kız senin muhattabın değil haklı iken haksız konuma düşme.
Bunları elindeki herseyi delil olarak sun.
Ayrılmak için türlü türlü maddi atlar işte.
Herseyini al öyle bırak.
Bundan sonra da inş çocuklarınla güzel bir hayatın olur.
Geçmiş olsun.

O haketti valla ben olsaydim aynisini yapardm sen kim oluyosunda evli adami ayartiyosun bide ev actiriyosun yaptigin marifetse gor marifet nasil biseymis her yere rezil olsun sen sakince git yaklas sonra istedigini yap onceden belli etme kurtulmasin icini rahatlat benimde burda icim rahatlsn sonra birak ne yapsalar umrun olmaz bu stresi de bi atarsin ohhh

Suça teşvik ettiğinizin farkında mısınız?

Umarım konu sahibinin son yazdıkları doğru değildir.

Şu aptalca yapılan fake muhabbetlerinden dolayı kaç gerçek konu kapandı .
Fake olduğuna inananlar o sayfayı terk ederek tepki göstersinler .He tamam biz salağız ve inanıyoruz sen akıllı kafanla sadece sayfayı terket tek kelime yazmadan yırtınma yani fake diye devlet meselesi netice de.
Ve keşke tüm konular fake olsa da biz boşuna üzülmüş olsak tüm can yakıcı konulara.

O haketti valla ben olsaydim aynisini yapardm sen kim oluyosunda evli adami ayartiyosun bide ev actiriyosun yaptigin marifetse gor marifet nasil biseymis her yere rezil olsun sen sakince git yaklas sonra istedigini yap onceden belli etme kurtulmasin icini rahatlat benimde burda icim rahatlsn sonra birak ne yapsalar umrun olmaz bu stresi de bi atarsin ohhh
Bu nasıl mesaj 😱😱😱😱
Allah sana akıl fikir versin.
Gücün yetiyorsa kocanı döv.

Bence yasal olarak bütün hakkınızı sonuna kadar arayin. Başka kadına ev acacak parası varsa o zaman nafaka ve tazminat da odeyebilir şerefsizin önde gideni. Ve kesinlikle gidip kızı dövmeyin. Sizin iki çocuğunuz var. Başınız belaya girse onları kim korur. Böyle ucuzlara değmez. Ve bence haklarınızı aldıktan sonra gerisini Allaha bırakın. Benim bir tanıdığım ilk eşine benzer şeyler yaşatmisti. Hatta diğer kadına hala evliyken düğün yapmış davullu zurnalı. Sonra ne mi oldu? İkinci kadın bütün mal varlığını üstüne geçirip sonra ona tekmeyi bastı. Rezil oldu. Ilk eşi çok iyi durumda şu anda. Dönüp bakmıyor bile arkasına. Sizde onun gibi hayatınıza ve cocugunuza odaklanın. Diğerleri kendi pisliğinde zamanla boğulur

Kadının çocukları var. Onun başı belaya girse sırf hırsını almak için, o günahsızlara kim sahip çıkacak? Birileri annenin yerini tutarmi? Kadını ciddi yaralasa veya öldürse mahkeme ona hak mi verir sanıyorsun? Vermez. Olan kadına ve çocuklara olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X