Kocam & Bebeğimiz

Bizde de 3 kızın ardından 1 erkek geldi . Başınız göğe erdi mi diye sordum . Babam bütün çocuklarını sever. Ama en büyük kızı benim benim için başkasın diğer çocuklarımdan der. Yani mesela kızı erkeği değil , dünyaya gelsin o zaman görürsün üzme kendini.

öyle bir sever kiii sizin pabuç dama bile atılır ) benimde kızım var gerçi eşimin öyle bir ayrımı yoktu...kız oldu çok şükür şimdi ağzının içine bakıyor ... ne olsa önceden hep bana alırdı şimdi varsa yoksa kızı onları öyle gördükçe gözlerim doluyor) yani bir doğsun bir baba desin bitiyor herşey ...bir hasta olsun sabaha kadar başında bana bile bırakmaz)

Emin ol sevmez doğduktan sonra görüşelim

Bizimkiler de kız çocuklarına çok düşkün ve kaynanam şimdiye kadar her şeyi kız çocuk için örmüştü, kayınbabam oyuncak almış ilerde lazım olur diye hep kız bebek oyuncakları hep kız olacak falan dediler erkek olacağını duyunca hayal kırıklığına uğradılar :) Şimdi de çok hevesli torunu olacağı için ve 0 dan bir şeyler örmeye başladı. Zamanla kız-erkek kavramı geçiyor hele ki baba olacak.. Bebek geliyor heyecanına kapılıyor herkes. Eşim de kız olacak deyip durdu hatta isim bile bulmuştuk erkek olacağını öğrenince kaldık öyle, 5 aylık oldu hala tam olarak ismi şu olacak diyemiyoruz.. Eşim de zamanla alıştı artık göbeğimi oğlumm diye okşuyor :))

Anlamadgm bsry var bebek dogcak nerdeyse cinsiyetini cok gec ogrenmşssnz

Ne güzel yaaa !!
Sen sıkma canını canım hatta ufak şakalar yap başının tatlı belası bir di iki olduk kızımla seni başkalarına kaptırmayız filan de :)) bak benden çok ilgilenirsen kızkanabilirim diye küçük mesajlar ver oda farklı hissetsin :)) babalar bebekleri doğmadan var olduklarını hissetmezler hatta anneler bile bebekleri karınlarında hareket etmeden hamile olduklarına inanamazlar varlığına 5. Aydan sonra daha net hissederiz.. mesela şöyle düşün bir arkadaşın veya ablan akraban biri hamile bebekleri doğana kadar sadece hamile olduklarını biliriz gördüğümüz halde kendimizde olmadığı sürece hissedemeyiz baba adaylarını da böyle düşün erkekler aileyi geçindiren kişi rolünde oldukları için evlendiklerinde ev masrafları canlarını sıkar yapabilirmiyim diye sorgularlar ama erkek odukları için güçlü gözükmeye çalışıp belli etmezler eşleri hamile olunca da alıcağı sorumluluk artıcağı için yine başarabilir miyim diye sıkılırlar ama bebekleri doğduktan sonra ilk kucağına aldığı andan itibaren hiçbirşey düşünmezler o an ben bu bebeğin babasıyım benim soyum diye akılarından geçince bak bakalim kucağından indirir mi :))) benim eşim doğum sırasını anlatır bana hep anlata anlata bitmeyen bir hikaye ben ameliyata girdikten beş dakika sonra kapı açılmış bi bebek çıkarmışlar çok ağlıyormuş kendi çocuğum olduğunu bilmiyorum ama diyor sonra annem çok tatlı maşallah demiş hemşire bebek × demiş soyadımızı söylemiş eşimde o an beyni durmuş öylece kala kalmış hemşire temizlemeye üzerini giydirmeye götürmüş annemle bebek odaya çıkmış eşim beni beklemiş :)) hala anlata anlata bitiremez :))) kucağına ilk aldığı zaman da babasının dudağını emmiş yavrum çok acıkmış :))) bende kendime geldiğim zaman annem omzuma koydu tam öpüceğim sırada benimde dudağımı yakaladı emmeye başladı :)) ağzına ne deyse direk kapıyodu :))))

Benim esim de benzer bi tepki vermisti. Eve gelip.aglamistim hatta .. gorememislerdir nasil emin oldular vs demisti,biz de gec ogrenmistik bu arada...
Simdi 36.haftadayiz, esim cok sabirsjz. Artik.dogsa da kucagimza alsak,aramiza yatirsak gezsek aglasa zirlasa falan diye bekliyo cocugunu :)

@umut_kelebeqi eşinle konuştun mu? Burda verilen tavsiyeler doğrultusunda. .pişmanlık yok mu?

Valla söyledim. Birşey söylemedi. Ama geçenler de dolabı ilaçlı suyla sildim, "Eğer kızımıza bişey olursa, yemin olsun seninle bir daha asla konuşmam" dedi. Bu biraz hoşuma gitti. :)

Anlamadgm bsry var bebek dogcak nerdeyse cinsiyetini cok gec ogrenmşssnz

Başka bi doktor'a gittik. Çünkü önceki doktorum sürekli "Karnında ışık yok" diyordu. Şimdi ki doktoruma bu durumu anlattım. "Kafayı mı yemiş? Senle dalga mı geçmiş? Belli değil.. Ben 32 senelik doktorluğum boyunca böyle bi saçmalık duymadım" dedi. Baktı ve bacak arasını gördüğünü, ve kız olacağını söyledi :)

Ayyy, ne güzel ya, gerçekten duygulandırıcı :)

Hadi inşallah benim herifim de öyle olur...

Valla söyledim. Birşey söylemedi. Ama geçenler de dolabı ilaçlı suyla sildim, "Eğer kızımıza bişey olursa, yemin olsun seninle bir daha asla konuşmam" dedi. Bu biraz hoşuma gitti. :)
Dolap silmene kızıyor ama kardeşinin pis donlarını temizlemene bişey demiyor. O konuyu naptın?

Dolap silmene kızıyor ama kardeşinin pis donlarını temizlemene bişey demiyor. O konuyu naptın?

Kardeşlerinin odasını temizlediğimi bi bilse zaten, beni çok azarlar da... KV hep o yokken yağtırdığı için... Bilmiyor. .. Bi de benim eşim sabah 4.30'tan akşam üstü saat 18.00'a kadar çalışıyor, bunu da KV fırsat biliyor işte. Bu sabah vardiyesi. Öğlen vardiyesi sabah 11.30'tan gece 23.30'a kadar o günlerde olduğu zaman zaten KV, işine göre oynatıyor...

Madem öyle sende ortadan çekilip eşini ortaya at. . Ona annen sen yokken çok farklı, bana böle böle kardeşlerinin donlarını toplatıyor. Yapmayınca kızıp, dalga geçiyorlar de kendini acındırarak.. biraz taktik yap. Sonra otur köşeye olanları izle.. eşin tepkisini göstersij. Hem kötü olmazsın, hem iş yapmaktan kurtulursun..

Kız çocuklar kendini sevdirir merak etme :) babası her şeyden çok sever kızını

Sevgili hamile arkadaşlarım bende sağlıklı bir gebelik sonrası evladımı kucağıma almak istiyorum.birkaç güne tüp bebek tedavisine başlayacağım.sizden ricam ismim esra,esranın niyetine ve arkdşım gülşah için gülşah niyetine diyip birer tane ayetel kürsi okurmusunuz? yazsın ne olur şimdiden teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…