Süper cevapErkek tohumu ekeydin o zaman de...
ne demek sevemem ya... yolarım o kocayı
Erkek tohumu ekeydin o zaman de...
ne demek sevemem ya... yolarım o kocayı
öyle bir sever kiii sizin pabuç dama bile atılırYa kızlar benim anlamadığım bişey var, ve acayip sinirlerim bozuluyor.
Bugün'e kadar biz bebeğimizin cinsiyetini kesin öğrenememiştik, bugün kesinleşti ve bi KIZIMIZ olacakmış :) :) ben açıkcası çok sevindim. Ha kız olduğu için mi? Tabi kii dee hayır... Sağlıklıymış ve herşey yolundaymış. Kalbinin atışı, elleri, ayakları, hele o burnu yok mu, ısırıver ye... Neyse ben bunları düşündükçe mutlu olurken, eşim'e sevinçli haberi vereceğim, söylememle birlikte "Doktor yanlış görmüştür. Erkek'tir o!!" dedi. Bunu söyleyince acayip sinirim bozuldu. Benim eşim "KIZ-ERKEK" ayrımcılığı yapıyor. "Kız olursa, sevemem" diyor. Zoruma gitti iyice.. Acaba bebeğimiz doğduktan sonra değişir mi? Böyle bi durumu yaşayanlar var mı ?
Ya kızlar benim anlamadığım bişey var, ve acayip sinirlerim bozuluyor.
Bugün'e kadar biz bebeğimizin cinsiyetini kesin öğrenememiştik, bugün kesinleşti ve bi KIZIMIZ olacakmış :) :) ben açıkcası çok sevindim. Ha kız olduğu için mi? Tabi kii dee hayır... Sağlıklıymış ve herşey yolundaymış. Kalbinin atışı, elleri, ayakları, hele o burnu yok mu, ısırıver ye... Neyse ben bunları düşündükçe mutlu olurken, eşim'e sevinçli haberi vereceğim, söylememle birlikte "Doktor yanlış görmüştür. Erkek'tir o!!" dedi. Bunu söyleyince acayip sinirim bozuldu. Benim eşim "KIZ-ERKEK" ayrımcılığı yapıyor. "Kız olursa, sevemem" diyor. Zoruma gitti iyice.. Acaba bebeğimiz doğduktan sonra değişir mi? Böyle bi durumu yaşayanlar var mı ?
Anlamadgm bsry var bebek dogcak nerdeyse cinsiyetini cok gec ogrenmşssnzYa kızlar benim anlamadığım bişey var, ve acayip sinirlerim bozuluyor.
Sen sıkma canını canım hatta ufak şakalar yap başının tatlı belası bir di iki olduk kızımla seni başkalarına kaptırmayız filan de :)) bak benden çok ilgilenirsen kızkanabilirim diye küçük mesajlar ver oda farklı hissetsin :)) babalar bebekleri doğmadan var olduklarını hissetmezler hatta anneler bile bebekleri karınlarında hareket etmeden hamile olduklarına inanamazlar varlığına 5. Aydan sonra daha net hissederiz.. mesela şöyle düşün bir arkadaşın veya ablan akraban biri hamile bebekleri doğana kadar sadece hamile olduklarını biliriz gördüğümüz halde kendimizde olmadığı sürece hissedemeyiz baba adaylarını da böyle düşün erkekler aileyi geçindiren kişi rolünde oldukları için evlendiklerinde ev masrafları canlarını sıkar yapabilirmiyim diye sorgularlar ama erkek odukları için güçlü gözükmeye çalışıp belli etmezler eşleri hamile olunca da alıcağı sorumluluk artıcağı için yine başarabilir miyim diye sıkılırlar ama bebekleri doğduktan sonra ilk kucağına aldığı andan itibaren hiçbirşey düşünmezler o an ben bu bebeğin babasıyım benim soyum diye akılarından geçince bak bakalim kucağından indirir mi :))) benim eşim doğum sırasını anlatır bana hep anlata anlata bitmeyen bir hikaye ben ameliyata girdikten beş dakika sonra kapı açılmış bi bebek çıkarmışlar çok ağlıyormuş kendi çocuğum olduğunu bilmiyorum ama diyor sonra annem çok tatlı maşallah demiş hemşire bebek × demiş soyadımızı söylemiş eşimde o an beyni durmuş öylece kala kalmış hemşire temizlemeye üzerini giydirmeye götürmüş annemle bebek odaya çıkmış eşim beni beklemiş :)) hala anlata anlata bitiremez :))) kucağına ilk aldığı zaman da babasının dudağını emmiş yavrum çok acıkmış :))) bende kendime geldiğim zaman annem omzuma koydu tam öpüceğim sırada benimde dudağımı yakaladı emmeye başladı :)) ağzına ne deyse direk kapıyodu :))))Ne güzel yaaa !!
@umut_kelebeqi eşinle konuştun mu? Burda verilen tavsiyeler doğrultusunda. .pişmanlık yok mu?
Anlamadgm bsry var bebek dogcak nerdeyse cinsiyetini cok gec ogrenmşssnz
Ayyy, ne güzel ya, gerçekten duygulandırıcı :)Sen sıkma canını canım hatta ufak şakalar yap başının tatlı belası bir di iki olduk kızımla seni başkalarına kaptırmayız filan de :)) bak benden çok ilgilenirsen kızkanabilirim diye küçük mesajlar ver oda farklı hissetsin :)) babalar bebekleri doğmadan var olduklarını hissetmezler hatta anneler bile bebekleri karınlarında hareket etmeden hamile olduklarına inanamazlar varlığına 5. Aydan sonra daha net hissederiz.. mesela şöyle düşün bir arkadaşın veya ablan akraban biri hamile bebekleri doğana kadar sadece hamile olduklarını biliriz gördüğümüz halde kendimizde olmadığı sürece hissedemeyiz baba adaylarını da böyle düşün erkekler aileyi geçindiren kişi rolünde oldukları için evlendiklerinde ev masrafları canlarını sıkar yapabilirmiyim diye sorgularlar ama erkek odukları için güçlü gözükmeye çalışıp belli etmezler eşleri hamile olunca da alıcağı sorumluluk artıcağı için yine başarabilir miyim diye sıkılırlar ama bebekleri doğduktan sonra ilk kucağına aldığı andan itibaren hiçbirşey düşünmezler o an ben bu bebeğin babasıyım benim soyum diye akılarından geçince bak bakalim kucağından indirir mi :))) benim eşim doğum sırasını anlatır bana hep anlata anlata bitmeyen bir hikaye ben ameliyata girdikten beş dakika sonra kapı açılmış bi bebek çıkarmışlar çok ağlıyormuş kendi çocuğum olduğunu bilmiyorum ama diyor sonra annem çok tatlı maşallah demiş hemşire bebek × demiş soyadımızı söylemiş eşimde o an beyni durmuş öylece kala kalmış hemşire temizlemeye üzerini giydirmeye götürmüş annemle bebek odaya çıkmış eşim beni beklemiş :)) hala anlata anlata bitiremez :))) kucağına ilk aldığı zaman da babasının dudağını emmiş yavrum çok acıkmış :))) bende kendime geldiğim zaman annem omzuma koydu tam öpüceğim sırada benimde dudağımı yakaladı emmeye başladı :)) ağzına ne deyse direk kapıyodu :))))
Hadi inşallah benim herifim de öyle olur...Benim esim de benzer bi tepki vermisti. Eve gelip.aglamistim hatta .. gorememislerdir nasil emin oldular vs demisti,biz de gec ogrenmistik bu arada...
Simdi 36.haftadayiz, esim cok sabirsjz. Artik.dogsa da kucagimza alsak,aramiza yatirsak gezsek aglasa zirlasa falan diye bekliyo cocugunu :)
Dolap silmene kızıyor ama kardeşinin pis donlarını temizlemene bişey demiyor. O konuyu naptın?Valla söyledim. Birşey söylemedi. Ama geçenler de dolabı ilaçlı suyla sildim, "Eğer kızımıza bişey olursa, yemin olsun seninle bir daha asla konuşmam" dedi. Bu biraz hoşuma gitti. :)
Sende yaşıcaksın inşallah canım :))Ayyy, ne güzel ya, gerçekten duygulandırıcı :)
Dolap silmene kızıyor ama kardeşinin pis donlarını temizlemene bişey demiyor. O konuyu naptın?
Eğer yaşarsam, anlatırım...Sende yaşıcaksın inşallah canım :))
Madem öyle sende ortadan çekilip eşini ortaya at. . Ona annen sen yokken çok farklı, bana böle böle kardeşlerinin donlarını toplatıyor. Yapmayınca kızıp, dalga geçiyorlar de kendini acındırarak.. biraz taktik yap. Sonra otur köşeye olanları izle.. eşin tepkisini göstersij. Hem kötü olmazsın, hem iş yapmaktan kurtulursun..Kardeşlerinin odasını temizlediğimi bi bilse zaten, beni çok azarlar da... KV hep o yokken yağtırdığı için... Bilmiyor. .. Bi de benim eşim sabah 4.30'tan akşam üstü saat 18.00'a kadar çalışıyor, bunu da KV fırsat biliyor işte. Bu sabah vardiyesi. Öğlen vardiyesi sabah 11.30'tan gece 23.30'a kadar o günlerde olduğu zaman zaten KV, işine göre oynatıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?