Kocam & Bebeğimiz

Başka bi doktora daha git kesinlessin en azindan sürekli üstüne gelmez erkektir diye..

Doktorumu bi değiştirdim zaten 'bilemiyor' diye. Bu doktor gerçekten çok iyi.. "Kız, bak bacak arasını gördüm, siz de görebiliyor musunuz?" dedi. Doktor'a üstüne basa bada zaten kesin olarak söylemesini istemiştim. Bu 2. gidişimde söyledi. Yani cinsiyeti kesinleşti, ama hamileliğimin 7. haftasından beri "İnşallah erkek, inşallah erkek" diye diye, kafamı yedi yaa başlarda, yani 20. haftasından öncesine kadar "Sen erkek doğurmassan, bana karı mı yok. Sokak'ta bi sürü" diyordu. Ondan sonra bende "Biletimi al madem, ben Babam'ın evine geri gideyim, ondan sonra istediğinle evlenir çocuğu doğurtturursun" dedim. O günden sonra o lafı kesti. Ben bu adamın, bu 'ERKEK' takıntısını anlayamadım

sectim haziran yaptim 11 06 2017 yapiyorm tahmini dogm tarhni girin diyo ayni formaatla olani girn dio amaan yapamym

Dur canım ben bir bakayım, sana iyice anlatayım. Öyle "Amannn" deyip, vazgeçme hemen, içinde kalır sonra

Hani "Anne-Baba çocuklarını karşılıksız sever" diyorlar ya, bence tam tersi "Çocuklar, Anne ve Babasını karşılıksız sever".. İşte sizde bu çocuklardan birisiniz seni anlayabiliyorum o yüzden
aynen öyle canım çok doğru bir laf hiç bir şey istemedim babamdan bana sarılmasından güzel iki söz söylemesinden içten kızım demesinden başka ama onu da yapamadı malesef yine de babamdır severim de saygı da duyarım.

ya ben daha 10 haftaligm bebegim yani ama gece hic yatamiyorum karnm agriyo dondukce migdem bulaniyo sanki 9 aylik hamile gibiyim daraliyorm sizdede oluyomuydi

Yok, bende karın ağrısı olmuyordu. Ama sabahları kalktığım zaman 2-3 saat durmadan midem bulanırdı. Hiç birşey yiyemezdim. O yüzden 2 haftada 5 kilo vermiştim. Hamile kalıp, kaldığıma pişman ettirmişti o 2 hafta, ama 3 ay boyunca çektim o mide bulantısını.. Sadece sabahları kalktığımda oluyordu. Ama yine de insanı bi anda alt-üst ediyor. "Bebeğime bişey olacak" korkusundan belki kendini piskolojik olarak baskı altına almış olabilirsin. Çünkü karın ağrısı bilmiyorum, ama bişeyin belirtisi de olabilir. Sen doktor'a gittiğin zaman mutlaka söyle bunu?? Geceleri yatamaman normal olabilir belki, ama onu da doktor'a söyle.. Hani bünyen şu an apayrı, bambaşka bir yolculuğa girdi. Bazısı kaldırabiliyorken, bazısı da 9 ay boyunca alışamadan geçiriyor. Merak etme ama, bunlar kötü şeyler değil. Karın ağrısını mutlaka doktoruna bildir ama, bu zamanların tadını çıkar bence, çünkü ben bazen o ilk berbat 3 ayımı bile seviyorum. Sonuçta çileyi sen 'EVLADIN, BEBEĞİN, HERŞEYİN' için çekiyorsun. "ANNE, ANNEEEE" dersin. 'Çok kolay olur' zannedersin. Ama gel bi de o çocuğu 9 ay karnında taşıyana sor. Bak sende'Anne' olacaksın, ve daha neler göreceksin. Çocuğunun tekme attığı zamanlar, geceleri uyutmayacağı zamanlarına kadar... Ama bu duyguyu her zaman yaşayamazsın. O yüzden 9 ayın tadını, keyfini çıkar... Özlersin bu günlerini.. :) kusura bakma uzun oldu biraz :)

Seni çok iyi anlayabiliyorum

Benim banam kız oldu diye hastaneye gelmemiş siz düşünün. Çocukluğum tepesinde geçti ama :) doğsun görün seviyor mu sevmiyor mu

Benim banam kız oldu diye hastaneye gelmemiş siz düşünün. Çocukluğum tepesinde geçti ama :) doğsun görün seviyor mu sevmiyor mu
Hadi inşallah, bütün burda ki herkes öyle dedi, dedi de... Gelin bir de bana sorun ???

ca
Uzulme canim ayni durumlari yasiyoruz kayinvalidem kayinbabam hamile oldugumu duyunca insallaj oglan olur diye tutturdu saglikli olsun diyen yok bunalima girdim ama sunu dusun..esinle konus bebegimiz erkek olup Allah korusun sagliksiz olsa hayrsiz evlat olsa daha mi iyi olur de.sunu da unutma bebek dogup onun kokusunu alinca gor bak nasil da baglanacak ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…