Kocam & Bebeğimiz

Ben çok çocuk istiyordum eşim 5 sene bekleyelim diyordu. Yaklaşık 2 senelik evliyken hamile kaldım. Sabah bulantısı oluyordu. Bir gün çok kötüyüm dedim eşim iyi oldu çok çocuk istiyordun dedi. Tâbi kızım hareket etmeye başlayınca, eşim sürekli karnımı sevmeye, konuşmaya başladı. Artık durum öyle bir hal aldı ki bazen tekme atmazdı kızım, eşimi uyandırırdım konuşsun diye hemen oynamaya başlardı.

Kızım doğdu 6 ay sonra 2. Kızıma hamile kaldım. Şimdi küçük 6 aylık oldu. Kızları için ölüyor resmen. İşteyken sürekli yüzleri gözünün önüne geliyormuş. Kızlar da babaya çok cilveli. Kızım beni sevmese kahrımdan ölürüm diyor.

Şimdiden 3. 4. Çocuğun hayalini kuruyor. O yüzden erkeklerin bu konuda söylediklerini çok kafaya takmayın. Kızını kucağına aldığında siz bu sözleri hatırlatınca inkar edecek ben öyle bir şey demedim diye.

Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah bebeğinizi.

Emin ol birgün iyiki kız olmuş diyecek.kızım yok ama kız çocuklarının tatliligina dicek yok.dogunca senden çok düşkün olur sen bile kiskanirsin onların birbirine duskunlugunu..

Hiç dert edilecek şey mi canım evlat bu evlat sevilmez mi hiç... bekara karı boşanmak kolay gelir.. doğdun bir o minnak ellerini görünce dünyayı unutacak.. kız bebeklere erkeklere göre daha tatlı oluyorlar...

Bir tatsın da baba kız aşkını o zaman görürüm onu ben.Kızlar babaya çok düşkün oluyo.İçi gidecek ona.Ama yinede şuanki yaklaşımı çok yanlış.Şükretmesi gerekir.Allahın gücüne gider.Çok şükür vermiş.Isteyen herkese nasip olsun inşallahhh...

Doğduktan sonra kızı için ölse ne değişir ? Bu iğrenç zihniyette sonuçta.

Nerden bulup da evleniyorsunuz böyle adamlarla ya.

Aynen... Çok haklısınız ki katılıyorum size

hiç böyle düşünmeyin ben şimdi diyorum miniğim büyüyünce 3. bebiş olsun diye bana kızlarım yeter istemiyorum,diyor. Sizin eşinizde değişir.
Hadi inşallah ya, valla allahıma gece gündüz dua ediyorum bunun için ???

Ay ne güzel ya, inşallah benim odun herifim de öyle olur...

Emin ol birgün iyiki kız olmuş diyecek.kızım yok ama kız çocuklarının tatliligina dicek yok.dogunca senden çok düşkün olur sen bile kiskanirsin onların birbirine duskunlugunu..
İnşallah dediğiniz gibi olur. Yeter ki öyle olsun, ben kıskançlıktan krizlere bile girmeye razıyım...

Hiç dert edilecek şey mi canım evlat bu evlat sevilmez mi hiç... bekara karı boşanmak kolay gelir.. doğdun bir o minnak ellerini görünce dünyayı unutacak.. kız bebeklere erkeklere göre daha tatlı oluyorlar...
İnşallah, inşallah ya

İnşallah canımmmm :)

O bi anlık tepki, hani öyle olsa "Tamam" denir. Ama dünden beri "Erkek'tir o", "Doktor görememiştir", "Başka bi doktora daha gidelim", böyle böyle diye diye iyice kafa bozuyor...
Başka bi doktora daha git kesinlessin en azindan sürekli üstüne gelmez erkektir diye..

Sen bu haftada yenimi öğrendin cinsiyet i:)
1 hafta fln sürer düzelmesi sen bakma ona
Odun işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…