- 29 Nisan 2016
- 1.422
- 4.254
- 133
Hiç dert edilecek şey mi canım evlat bu evlat sevilmez mi hiç... bekara karı boşanmak kolay gelir.. doğdun bir o minnak ellerini görünce dünyayı unutacak.. kız bebeklere erkeklere göre daha tatlı oluyorlar...Ya kızlar benim anlamadığım bişey var, ve acayip sinirlerim bozuluyor.
Bugün'e kadar biz bebeğimizin cinsiyetini kesin öğrenememiştik, bugün kesinleşti ve bi KIZIMIZ olacakmış :) :) ben açıkcası çok sevindim. Ha kız olduğu için mi? Tabi kii dee hayır... Sağlıklıymış ve herşey yolundaymış. Kalbinin atışı, elleri, ayakları, hele o burnu yok mu, ısırıver ye... Neyse ben bunları düşündükçe mutlu olurken, eşim'e sevinçli haberi vereceğim, söylememle birlikte "Doktor yanlış görmüştür. Erkek'tir o!!" dedi. Bunu söyleyince acayip sinirim bozuldu. Benim eşim "KIZ-ERKEK" ayrımcılığı yapıyor. "Kız olursa, sevemem" diyor. Zoruma gitti iyice.. Acaba bebeğimiz doğduktan sonra değişir mi? Böyle bi durumu yaşayanlar var mı ?
Dert etmeyin ya kiziniz gelince kimse umrunuzda olmaz zatrnNe güzelkeşke benim ki de böyle olsa
Aynen... Çok haklısınız ki katılıyorum sizeOğlu olan kız istiyor, kızı olan oğlan fakat daha ilk bebekte böyle birsey dusunmek çok saçma. Ben de bu konuya Sinir oldugum icim hep kendi tarafimdan yazdim ama eşim erkek isteseydi ve kızım olsaydi eşimin ağzindan burnundan getirirdim sanirim.
Bir insan neden erkek veya kız diye tutturur anlayamiyorum. Hepsi birbirinden guzel hepsi birbirinden tatli. Evlat başka ya kiz erkek ne farkeder hepsinin kokusu cennet kokusudur.
Belki ikincide cinsiyet farkli olsa degisik olur diye dusunulur ama bu sevmemek anlaminda olamaz asla. Hele ilk bebekte nasil kiz yada erkek istenir ki o bebeğin gelisi bile mucizeyken.
Hadi inşallah ya, valla allahıma gece gündüz dua ediyorum bunun için ???hiç böyle düşünmeyin ben şimdi diyorum miniğim büyüyünce 3. bebiş olsun diye bana kızlarım yeter istemiyorum,diyor. Sizin eşinizde değişir.
Zaten böyle bir şey nasıl söylenebilir ki ???Cocugunuz buyudugunde , babasının böyle düşündügünü bilmesin olur mu.
Ay ne güzel ya, inşallah benim odun herifim de öyle olur...Ben çok çocuk istiyordum eşim 5 sene bekleyelim diyordu. Yaklaşık 2 senelik evliyken hamile kaldım. Sabah bulantısı oluyordu. Bir gün çok kötüyüm dedim eşim iyi oldu çok çocuk istiyordun dedi. Tâbi kızım hareket etmeye başlayınca, eşim sürekli karnımı sevmeye, konuşmaya başladı. Artık durum öyle bir hal aldı ki bazen tekme atmazdı kızım, eşimi uyandırırdım konuşsun diye hemen oynamaya başlardı.
Kızım doğdu 6 ay sonra 2. Kızıma hamile kaldım. Şimdi küçük 6 aylık oldu. Kızları için ölüyor resmen. İşteyken sürekli yüzleri gözünün önüne geliyormuş. Kızlar da babaya çok cilveli. Kızım beni sevmese kahrımdan ölürüm diyor.
Şimdiden 3. 4. Çocuğun hayalini kuruyor. O yüzden erkeklerin bu konuda söylediklerini çok kafaya takmayın. Kızını kucağına aldığında siz bu sözleri hatırlatınca inkar edecek ben öyle bir şey demedim diye.
Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah bebeğinizi.
İnşallah dediğiniz gibi olur. Yeter ki öyle olsun, ben kıskançlıktan krizlere bile girmeye razıyım...Emin ol birgün iyiki kız olmuş diyecek.kızım yok ama kız çocuklarının tatliligina dicek yok.dogunca senden çok düşkün olur sen bile kiskanirsin onların birbirine duskunlugunu..
İnşallah, inşallah yaHiç dert edilecek şey mi canım evlat bu evlat sevilmez mi hiç... bekara karı boşanmak kolay gelir.. doğdun bir o minnak ellerini görünce dünyayı unutacak.. kız bebeklere erkeklere göre daha tatlı oluyorlar...
İnşallah canımmmm :)Bir tatsın da baba kız aşkını o zaman görürüm onu ben.Kızlar babaya çok düşkün oluyo.İçi gidecek ona.Ama yinede şuanki yaklaşımı çok yanlış.Şükretmesi gerekir.Allahın gücüne gider.Çok şükür vermiş.Isteyen herkese nasip olsun inşallahhh...
Doğduktan sonra kızı için ölse ne değişir ? Bu iğrenç zihniyette sonuçta.
Nerden bulup da evleniyorsunuz böyle adamlarla ya.
Sever sende bir güzel başına kakarsın
Evlat sevılmezmi halt etmiş seninki
11 haziran 2017 cikiyo yaziyorm olmuyo dioKendiniz de Google'a "Tahmini Doğum Tarihi hesaplatma" sitelerinden öğrenebilirsiniz?? Son adet tarihinizi girdiğiniz zaman size sonuç çıkacaktır.
Başka bi doktora daha git kesinlessin en azindan sürekli üstüne gelmez erkektir diye..O bi anlık tepki, hani öyle olsa "Tamam" denir. Ama dünden beri "Erkek'tir o", "Doktor görememiştir", "Başka bi doktora daha gidelim", böyle böyle diye diye iyice kafa bozuyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?