- 2 Ağustos 2018
- 1.174
- 12.874
- 308
- 35
yalniz degilsin bnde telefon kılıfıYastık kilifi sandiydim
Adamin o anda beline tekme atsam birak cpcugu daha benle iliskiye hirmez bile :beline tekme atmak gece gece yarildimmneyse ban yemiyeyim
Tüüü yazıklar bana.Prezervatif
Keske telefon kilifi olsaydida adam tekmeyi yemeseydi malesef prezervatif :))))))Tüüü yazıklar bana.
Ne safım ya
Bende telefon kılıfı felan sandım iyi mi
o anda bele tekme atmak nasi bi atmosferAdamin o anda beline tekme atsam birak cpcugu daha benle iliskiye hirmez bile :ppp
Ne tekme atacam o anda ben benlikten geciyorum tekmede neymis adami sivatlarim :))))o anda bele tekme atmak nasi bi atmosfer
aynen, tekmeden sora noldu meraktayimNe tekme atacam o anda ben benlikten geciyorum tekmede neymis adami sivatlarim :))))
Senceee ?aynen, tekmeden sora noldu meraktayim
Mazallah adamin seyinide kirar yakinda bu kadindan beklenirAdamın o evde can güvenliği bile yok sizinle aynı yataga nasıl gırsın kı
Tüüü yazıklar bana.
Ne safım ya
Bende telefon kılıfı felan sandım iyi mi
bilemedimSenceee ?
Enseye tokat totoya şaplak derkenMazallah adamin seyinide kirar yakinda bu kadindan beklenir
Bence banyoya gitmistir :))bilemedim
Dusunmek bile istemiyorum o ani :))) neler olmustur neler :))Enseye tokat totoya şaplak derkeniyi adam geri dönüt yapmıyo vallahi hastanelik olursun
Tövbe tövbe neler duyacagız. Bitane üye alenen esıyle yasadıklarını anlatmıstı denk geldın mı bılmıyorum sureklı popoma vuruyor kızarıyor canım acıyo dıyorum dınlemıyo dıye aklıma o geldıDusunmek bile istemiyorum o ani :))) neler olmustur neler :))
Hayir canim gormedim ben yeni uyeyim deli oldum cinsellik konulari aciyorum seviyorum herkez erkek sanio hepsine tek tek resim atiyorum deli olacagimTövbe tövbe neler duyacagız. Bitane üye alenen esıyle yasadıklarını anlatmıstı denk geldın mı bılmıyorum sureklı popoma vuruyor kızarıyor canım acıyo dıyorum dınlemıyo dıye aklıma o geldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?