- 22 Şubat 2016
- 948
- 1.035
- 113
bir nevi evde asilama yapiyormus o daKullanılmış prezervatiften meniyi çekip içine şırıngalayan üye geldi aklıma ansjdjskdldl
6 yildir gecen zamanima acidim inan ki teknoloji ne kadar gelismis demiNeeeeee?Biz de eşimle bebek denemeleri yapıyoruz, bazen çok zor geliyor üşeniyor insan, bu yöntemi duyduğum iyi oldu
O yok bu aralar
Ay katıldım ama sana değil kendimeKılıf deyince nedense aklıma yorgan kılıfı falan geldi, ona kızdı sandım konu sahibi Ölecem
Türk işi icat o bende görmüştüm bu sitedebir nevi evde asilama yapiyormus o da
bosuna o kadar para verip tüp bebek yaptirmisiz desene once 3 asilama yapsaymisim evde tüh tüh
6 yildir gecen zamanima acidim inan ki teknoloji ne kadar gelismis demi
Oldu mu şimdi aa konu sahibinin aklına karpuz kabuğu düşürdünüz ama şimdi ajssjsjdhKullanılmış prezervatiften meniyi çekip içine şırıngalayan üye geldi aklıma ansjdjskdldl
Zaten orada anlam verememiştim niye böyle bir şeye kızmış diye, saf anıma denk gelmişHahahahhah ne kadar masum bir üyesin ya da biz mi şeytanız
şırıngayla enjekte edip hamile kalanların topiği vardı bu sitede
Bir nevi kendini aşılamış oluyor ama oluyormuş yani
Düşününce yolculara az destek atılmış gibi
olur mu olur yani
bir nevi evde asilama yapiyormus o da
bosuna o kadar para verip tüp bebek yaptirmisiz desene once 3 asilama yapsaymisim evde tüh tüh
6 yildir gecen zamanima acidim inan ki teknoloji ne kadar gelismis demi
Ay oyle bi kahkaha attim ki cocugu uyandiracaktimKılıfın ne olduğunu anlayan var mı
Kendinizi yalnız hissetmeyin diye geldim, ben de öyle sandımYastık kilifi sandiydim
bence en doğrusu her iki eşinde çocuk istediği zamanda olması. bende ilk evlendiğim yıllarda çok istedim çok kavga ettik hayır dedi. bizimkinin geçerli sebepleri vardı çalışmıyordu sürekli iş arıyor sağa sola başvuru yapmaya çalışıyordu ve kw evinde kalıyorduk. eşim babasını hiç görmediği için çocuğum olduğunda bi saniye ayrılmak istemiyorum diyordu hak veriyordum bi yandan ama bi yandan da çok üzülüyordum kw ve herkes çocuğu olmuyor diyorlardı hemde yüzüme sanki yatak odamda olan biteni bilir gibiArtık mıllletten utanıyorum ınsan ıcıne cıkmaktan 2 yıl olcak ben istiyorum esım ıstemıyo cok üzülüyorum cok kırgınım baskasından cocuk yapıp sana kakalıcam dıyom bana mısın demıyo dusunun artık ne haldeyım neymıs bagırmısım ona yız kere dıyom konusurken dokunma bana dıye kızdıgımı bıldıgı seylerı tekrarlayınca ayar oluyorum ayrıca ne yapsa batar oldu vuruyom bıldıgınız dun kılıfı cıkarmadı dıye belıne tekme attım
çocuk yapacak birini bulana kadar boşta kalmamak için benceNiye hala evlisiniz .
Ne kilifi kiz anlamadim hicbise prezervatifmi cikarmadi diye tekme atmis :)“Kılıfı çıkarmadı, beline tekme attım .” Mı?
Ne kılıfı bu? Silahı mı var?
lamicak bise yokki kondom bende anladim ama hic tarzim degilll :)))Oldu mu şimdi aa konu sahibinin aklına karpuz kabuğu düşürdünüz ama şimdi ajssjsjdh
adamı kandırır bu yöntemi uygulayıp hamile kaldım diye konu açar falan ne gülerim ahaha
Kılıf mevzusunu yanlış anlayanlara çok güldümdemek bı ben fesatim direk kondom oldugunu anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?