Kocam benden bebek ıstemıyo bosancaz

Kullanılmış prezervatiften meniyi çekip içine şırıngalayan üye geldi aklıma ansjdjskdldl
bir nevi evde asilama yapiyormus o da
bosuna o kadar para verip tüp bebek yaptirmisiz desene once 3 asilama yapsaymisim evde tüh tüh
Neeeeee? Biz de eşimle bebek denemeleri yapıyoruz, bazen çok zor geliyor üşeniyor insan, bu yöntemi duyduğum iyi oldu
6 yildir gecen zamanima acidim inan ki teknoloji ne kadar gelismis demi

Bence ikiniz de çocuk yapmasanız iyi olabilir. Hatta boşanmayın. Birbirinizi bulmuşsunuz zaten. Evliliğiniz evlilik değil zaten, uçan tekmeler falan jackie chan misali bildiğin müsabaka alanı.

bosuna o kadar para verip tüp bebek yaptirmisiz desene once 3 asilama yapsaymisim evde tüh tüh

Türk işi icat o bende görmüştüm bu sitede

Kullanılmış prezervatiften meniyi çekip içine şırıngalayan üye geldi aklıma ansjdjskdldl
Oldu mu şimdi aa konu sahibinin aklına karpuz kabuğu düşürdünüz ama şimdi ajssjsjdh
adamı kandırır bu yöntemi uygulayıp hamile kaldım diye konu açar falan ne gülerim ahaha

Kılıf mevzusunu yanlış anlayanlara çok güldüm demek bı ben fesatim direk kondom oldugunu anladım

Evlenmeden önce hersey konuşulmalı. Sonra böyle birbirinizi yersiniz. Yalan mı?

adam haklı sızden cocuk ıstememekte

şırıngayla enjekte edip hamile kalanların topiği vardı bu sitede
Bir nevi kendini aşılamış oluyor ama oluyormuş yani
Düşününce yolculara az destek atılmış gibi
olur mu olur yani

Ama dışarı yüzü görmüş spermi de içeri fıttırmak ne bileyim pek hijyenik gelmedi bana

bence en doğrusu her iki eşinde çocuk istediği zamanda olması. bende ilk evlendiğim yıllarda çok istedim çok kavga ettik hayır dedi. bizimkinin geçerli sebepleri vardı çalışmıyordu sürekli iş arıyor sağa sola başvuru yapmaya çalışıyordu ve kw evinde kalıyorduk. eşim babasını hiç görmediği için çocuğum olduğunda bi saniye ayrılmak istemiyorum diyordu hak veriyordum bi yandan ama bi yandan da çok üzülüyordum kw ve herkes çocuğu olmuyor diyorlardı hemde yüzüme sanki yatak odamda olan biteni bilir gibi çok şükür işini eline aldı evimizi kurduk iki ay sonra bebeğimizin haberini aldık❤ iyi ki diyorum eşime iyi ki beklemişiz.

An
lamicak bise yokki kondom bende anladim ama hic tarzim degilll :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…