Kocam benden bosanmak istiyor. Cok caresizim

Coco_Loco

Bazen...
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2018
147
205
53
Iyi aksamlar kizlar. Kisaca konuya girecegim. Baslikta okudugunuz gibi kocam benden ayrilmak istiyor. Bugün kavga ettik ve evi terk edip benden ayrilmak istedigini söyledi. Yapma gel konusalim falan dedim ama yok ben ayrilcam böyle olmuyor falan dedi. Ailesinin yanına gitti ve onlarla konustugunu söyledi ama ben daha cesaret edemedim ailemle konusmayi. Belki içimde hala bi umut var geri dönecek diye. Ben kocamdan ve bu hayatimdan ayrilmak istemiyorum. Beni telefondan engelledi arayamiyorum kendisini. Mesajlar yazip ikna etmeye calistim eve gelsin konusalim diye ama nafile. Evlenip ailemden 1 saat uzakta olan baska bi sehire yerlestim. Burada isim var ve suan ne yapacagimi bilmiyorum cok caresizim. Kocam bana eve gelmeyecegini söyledi ben gidene kadar. Ben napicam simdi cok üzgünüm

Anlamsiz bi kavgadan basladi gittikce büyüdü o üstüme doğru yürüdü kolumdan sert bi sekilde tutup beni itti ve dövecekmis gibi elini kaldirdi vurmadi ama bende kendimden gectim bağırdım çağırdım yani ufak sacma biseyden böyle büyüdü konu

Anlamsiz bi kavgadan basladi gittikce büyüdü o üstüme doğru yürüdü kolumdan sert bi sekilde tutup beni itti ve dövecekmis gibi elini kaldirdi vurmadi ama bende kendimden gectim bağırdım çağırdım yani ufak sacma biseyden böyle büyüdü konu
Geri dönecek merak etme ki arada başka bişey yoksa tabi

Neden tartistiniz ve cok sık mi tartisiyorsunuz? Durup dururken bosanmak istiyorum demez hiç kimse,diyorsa da ya karakter sorunludur,ya da hali hazirda baska biri vardir.

Yok dedigim gibi sacmabi konu uzadikca uzadi. Bana ailenle konus bitti bu is dedi ama ben ailemle konusmayi cesaret edemiyorum. Onun demesine göre suan ailesinle konusmus ve onlarin xaninda.
Kendinden emin ol dik dur geri gelirsede burnundan dök gelmezsede boşver demek ki sevmiyomus

Önceden böyle bisey demedi hic ama bende ona dedim sinirlisin sinirden söylüyorsun falan ama o bana artik yapamayacagini ve uzatmayalim artik dedi

Çocuk mu bu engelliyor. Kaldı ki üstüne yürümüş şimdi okudum. Paşam üstüne yürüyor ama sen üzülüyorsun. Kendine gel. Hem suçlu hem güçlü bir de boşanalım diyor sen de tutuşuyorsun. Sen böyle yaparsan 2. defa o el kalkar.

Neden kavga ettiniz.İlk kez olan bi kavgamı.İlk kavgada boşanmak istemez bence.Detaylandırırmısınız

Back
X