- 28 Mart 2013
- 760
- 136
- 323
Üzerine gitmeyin kaçan kovalanır ben ne yaptım ne ettim sana gibi cümleler kullanmayın karşısında ağlamayın güçlü durun psikolog desteği alabilirsiniz erkekler genelde imza aşamasında pişman oluyorlar benim psikologum öyle demişti aynı şeyleri yaşadım hemen hemen biz imzadan döndükIyi aksamlar kizlar. Kisaca konuya girecegim. Baslikta okudugunuz gibi kocam benden ayrilmak istiyor. Bugün kavga ettik ve evi terk edip benden ayrilmak istedigini söyledi. Yapma gel konusalim falan dedim ama yok ben ayrilcam böyle olmuyor falan dedi. Ailesinin yanına gitti ve onlarla konustugunu söyledi ama ben daha cesaret edemedim ailemle konusmayi. Belki içimde hala bi umut var geri dönecek diye. Ben kocamdan ve bu hayatimdan ayrilmak istemiyorum. Beni telefondan engelledi arayamiyorum kendisini. Mesajlar yazip ikna etmeye calistim eve gelsin konusalim diye ama nafile. Evlenip ailemden 1 saat uzakta olan baska bi sehire yerlestim. Burada isim var ve suan ne yapacagimi bilmiyorum cok caresizim. Kocam bana eve gelmeyecegini söyledi ben gidene kadar. Ben napicam simdi cok üzgünüm