Kocam benden bosanmak istiyor. Cok caresizim

Neden tartistiniz ve cok sık mi tartisiyorsunuz? Durup dururken bosanmak istiyorum demez hiç kimse,diyorsa da ya karakter sorunludur,ya da hali hazirda baska biri vardir.
Itiraf edeyim ben bazen sinirlenince cok bagirip çağırıyorum. Bende sucluyum bunun farkındayım ama hemen böyle bosanmak istiyorum falan demesi cok zoruma gitti. Senin bu hallerine katlanamıyorum ben senin kuklan degilim dedi. Bütün suç bende galiba :(

Yok dedigim gibi sacmabi konu uzadikca uzadi. Bana ailenle konus bitti bu is dedi ama ben ailemle konusmayi cesaret edemiyorum. Onun demesine göre suan ailesinle konusmus ve onlarin xaninda.
Sana bi tavsiyede bulunacagim 10 yil evlilik tecrubemle hicbisey olmamiscasina sessizce bekle hic yapmadigini yap ve bekle msj atma ulasmaya calisma hamleni bekleyip o merak etsin ;) sakinles kulaklik tak yabanci muzik dinle duygusal davranma sasirt

Çocuk mu bu engelliyor. Kaldı ki üstüne yürümüş şimdi okudum. Paşam üstüne yürüyor ama sen üzülüyorsun. Kendine gel. Hem suçlu hem güçlü bir de boşanalım diyor sen de tutuşuyorsun. Sen böyle yaparsan 2. defa o el kalkar.
Cocugumuz yok. Düşünüyorduk çocuğu hapi falan bi kac ay öncesinden birakmistim ama hamile kalamadim.

Itiraf edeyim ben bazen sinirlenince cok bagirip çağırıyorum. Bende sucluyum bunun farkındayım ama hemen böyle bosanmak istiyorum falan demesi cok zoruma gitti. Senin bu hallerine katlanamıyorum ben senin kuklan degilim dedi. Bütün suç bende galiba :(
Elbette bütün suc sizde degil.Ama öfke kontrolü de cok onemli.Belki biraz burnunuz surtsun falan diye yapmistir.Ailesi boyle bir konu olsa aramaz mi sizi?Ayrica engellemek falan cok ciğ.

Elbette bütün suc sizde degil.Ama öfke kontrolü de cok onemli.Belki biraz burnunuz surtsun falan diye yapmistir.Ailesi boyle bir konu olsa aramaz mi sizi?Ayrica engellemek falan cok ciğ.
Bencede cok çocuksu bi davranis. Ailesine kesin söylemiştir benj aramasinlar diye. Annesi babasi cok dinliyor onu

Sana bi tavsiyede bulunacagim 10 yil evlilik tecrubemle hicbisey olmamiscasina sessizce bekle hic yapmadigini yap ve bekle msj atma ulasmaya calisma hamleni bekleyip o merak etsin :KK66: sakinles kulaklik tak yabanci muzik dinle duygusal davranma sasirt
O zaman bekliyim ve ailemle konusmayim en iyisi. Bana pazartesi avukata gidicem demisti ve sen evde oldugun sürece gelmeyeceğim dedi

Canim cok sinirlenmis demekki. Basit bir tartışma diyorsun, Kendi haline birak biraz sakinleşsin, ustune düşme, barisirsiniz mutlaka.

Canim cok sinirlenmis demekki. Basit bir tartışma diyorsun, Kendi haline birak biraz sakinleşsin, ustune düşme, barisirsiniz mutlaka.
Bende sinirden böyle konuşuyor diye düşündüm ama ilk defa böyle kavga etmedik hic böyle yapmazdi. Bu tavirlarindan halinden biktim dedi

O zaman bekliyim ve ailemle konusmayim en iyisi. Bana pazartesi avukata gidicem demisti ve sen evde oldugun sürece gelmeyeceğim dedi
Arkadaşım nasıl bağırıp çağırdın ki, adam bu kadar canından bezdi.
Sürekli olan birşey miydi bu öfke kontrolun..
Kendini suçlama bu kadar, anlatmadigin başka birşey yoksa, ne çekip gitmesi, ne de seni engellemesi için sebep değil bunlar..
Koskoca adam engellemek nedir, seni evden göndermek nedir, herşey bir yana çok çiğ biriymiş..

Siz konuşmak istiyorsunuz ve o istemiyor. Konuda eşimle görüşmek bile istemiyorum ama o ısrar ediyor, deseydiniz adama neler sayardık. Bazen oluruna bırakmak lazım. Belki sevgisi bitmiştir.

Bende sinirden böyle konuşuyor diye düşündüm ama ilk defa böyle kavga etmedik hic böyle yapmazdi. Bu tavirlarindan halinden biktim dedi

Ya bosanicam vs demesi hoş olmamis ne olursa olsun bunu soylememesi lazim.
Ama işte cok mu sinirlendi acaba yada son zamanda çok mu sık tartistiniz belki bunaldi.

Arkadaşım nasıl bağırıp çağırdın ki, adam bu kadar canından bezdi.
Sürekli olan birşey miydi bu öfke kontrolun..
Kendini suçlama bu kadar, anlatmadigin başka birşey yoksa, ne çekip gitmesi, ne de seni engellemesi için sebep değil bunlar..
Koskoca adam engellemek nedir, seni evden göndermek nedir, herşey bir yana çok çiğ biriymiş..
Cok söylenip bağırdım itiraf etmek zorundayim bilmiyorum kendimi cok kaybettim belki bütün günün verdigi stres aclik ve susuzluktan dolayi. Bendede suc var bütün suçu ona yukleyemem

Bende sonradan cok pisman oldum ama malesef is isten gecmisti
Bence simdi tepkisiz kalın eve gelecektir muhakkak . Gelince onun tavrına göre hareket edersiniz . Belki sakinleşir . Erkekler saman alevi gibi ne yapicagi belli olmuyo . Olayı büyütmeyin onun gözünde , Sakin kalın. Önceden böyle bisey yapmadıysa ya çok sinirlendi patlama yaşadı ya da farklı bisey var . Yanı açıkcası evden gitmenizi beklemesi çok kötü olmuş ..

Ya bosanicam vs demesi hoş olmamis ne olursa olsun bunu soylememesi lazim.
Ama işte cok mu sinirlendi acaba yada son zamanda çok mu sık tartistiniz belki bunaldi.
Benim biraz sorunum var cenemi tutmakla bu huyum cok kötü biliyorum ama oda bana böyle yaptiginda ben evden gidip senden bosancam demedim onun bugün böyle yapmasi cok üzdü beni. Üstelik bugün aileme gidecektik iftara davetliydik annemi arayip gelemicez dedim annem hemen anladi kavga ettimizi ama evi terk edip bosanmak istedigini söylemedim söyleyemedim. Siniri gecer gelir diye ama hala eve gelmedi ve gelmeyecegim diyor. Pazartesi avukata gidecekmis

Back
X