Kocam benden bosanmak istiyor. Cok caresizim

Öncelikle geçmiş olsun.
Eşinizin sakinleşmesini bekleyin.
Eğer kararından vazgecmezse diye de planlarınizi yapın. Evi eşiniz evlenmeden önce aldığı için hak iddia edemezsiniz. Bu yüzden bir b olanınız olsun ve her duruma hazırlık olun.
Evet onu bende düşündüm evde hic bi hakkim yok en kötü ihtimal olursa ve benden bosanmak isterse.

Evet onu bende düşündüm evde hic bi hakkim yok en kötü ihtimal olursa ve benden bosanmak isterse.
Çalışıyorsunuz sanırım. Çocuğunuzun olmaması şans. Yeni bir düzen kurabilirsiniz.
Sizin yerinizde olsam beklerim. Pazartesi avukata giderse demek ki niyetinin ciddi olduğunu anlarsınız.
Bırakın eşiniz biraz sakinlessin.
İnşallah doner.

Çalışıyorsunuz sanırım. Çocuğunuzun olmaması şans. Yeni bir düzen kurabilirsiniz.
Sizin yerinizde olsam beklerim. Pazartesi avukata giderse demek ki niyetinin ciddi olduğunu anlarsınız.
Bırakın eşiniz biraz sakinlessin.
İnşallah doner.
Evet calisiyorum. Beklemekten baska bisey gelmiyor elimden. Niyeti ciddiyse o zaman alman kanunlarina göre (Türkiyede nasil bilmiyorum - aynidir diye düşünüyorum) arabaları paralari ev haric herseyi benimle paylasmak zorunda ve aylik nafaka ödemek zorunda. Maddi durumdan sıkıntım olmaz biliyorum hem ailemde arkamda ama manevi konuda cok yıkılırım. Bi kac gün gecsin bakalım ne olacak. Ailesinden de ses seda yok bakalim artik nolacak

Bu ev konusuda zaten cok farkli bisey. Bu konuda cok hassasim ve beni bi keresinde cok üzmüştü. Tartismistik bi keresinde ve bana biseyler söyledi bende dedim begenmiyorsan kapı orda ve bana bu ev benim evim gidecek olan biri varsa oda sensin demisti ve o an dünya başıma yıkılıyor sanmistim sonrasında gönlümü almaya calisti ben öyle demek istemedim burasi seninde evin falan filan ama o an gercek düşüncelerini duymustum ve bu lafi hep icimde bi yara gibi kaldı
Valla insan kizginken gerçekleri söyler. Buna inanıyorum 😏 az az belli etmiş kendini. Çok ayıp yaptığı. Aslında valla içimden boşan kurtul demek geliyor

Iyi aksamlar kizlar. Kisaca konuya girecegim. Baslikta okudugunuz gibi kocam benden ayrilmak istiyor. Bugün kavga ettik ve evi terk edip benden ayrilmak istedigini söyledi. Yapma gel konusalim falan dedim ama yok ben ayrilcam böyle olmuyor falan dedi. Ailesinin yanına gitti ve onlarla konustugunu söyledi ama ben daha cesaret edemedim ailemle konusmayi. Belki içimde hala bi umut var geri dönecek diye. Ben kocamdan ve bu hayatimdan ayrilmak istemiyorum. Beni telefondan engelledi arayamiyorum kendisini. Mesajlar yazip ikna etmeye calistim eve gelsin konusalim diye ama nafile. Evlenip ailemden 1 saat uzakta olan baska bi sehire yerlestim. Burada isim var ve suan ne yapacagimi bilmiyorum cok caresizim. Kocam bana eve gelmeyecegini söyledi ben gidene kadar. Ben napicam simdi cok üzgünüm
Kopmuş bütün bağlar barışmaya gönlü olsaydı sizi engellemezdi..ailesi ile ilişkileriniz iyi ise gidin annesi babası ile konuşun bu işlerde aile büyüklerinin lafı dinlenir onlarda yuva yıkılmasın diye size yardımcı olabilirler..gurur yapmayın çabalayın

Eşinizin tek çocuk olduğunu yazmışsınız, benim eşimde tek çocuk, ilk evlendiğimiz zamanlar çok sıkıntılar yaşadım, haksız bile olsa evi terk ederdi, annesi doğruyu göstermek, telkin etmek yerine oğlu ne söylerse onaylar hatta alttan alta gazlardı.Ben evliliğim sürsün diye çok alttan aldım o dönem, çok şımarıkça ve çiğ hareketlerle mücadele etmeye çalıştım.

Sakın ailesini arayıp yardım filan istemeyin, eşinize de kaybetme korkunuzu hissettirmeyin.Eğer bunları yaparsanız, eşiniz eve gelse bile işler hep onun istediği gibi olacak ve bu evi terk etme, aile evine sığınma gibi şeyler tekrarlanacak.Sessizce bekleyin, ciddi mi değil mi bir kaç güne anlarsınız.Bence geri gelecektir.Ama düşük olasıklıkta olsa kesin kararlıysa biliyorum söylemesi kolay ama seviyenizi hiç bozmadan kendi planlarınızı yapıp hayatınıza bakın.Ki bence kesinlikle geri gelecektir.Ama siz arayıp yalvarırsanız gelme süresini uzatırsınız.

Kadınların boşanmak isteyip baba evine koşmasına aşinayiz da erkek yapınca değişik duruyor.

Kriz yönetimini bilememişsiniz her ikiniz de.
Konu basit imiş ama ucu açık bir konu olunca patlak vermiş en çok tıkanan yerden.

Her olay sicakken daha can sıkıcıdır..
Zamanla etkisi azalır ve insan zamanla daha akıllıca karar verir..
Sizinde zamana ihtiyacınız var belli ki..
Bir süre ikiniz de kafanızı dinleyin.
Sürekli mesajlar atar ararsanız olayın sıcaklığını korursunuz.
Sakın kalıp düşünmesini değil de daha çok öfkelenip inada gitmesine sebep olursunuz..

Bırakın ne yapıyorsa yapsın.. bir an gelecek ve o da durup ben ne yapıyorum ya diye dankkk! Edecek.

Evet calisiyorum. Beklemekten baska bisey gelmiyor elimden. Niyeti ciddiyse o zaman alman kanunlarina göre (Türkiyede nasil bilmiyorum - aynidir diye düşünüyorum) arabaları paralari ev haric herseyi benimle paylasmak zorunda ve aylik nafaka ödemek zorunda. Maddi durumdan sıkıntım olmaz biliyorum hem ailemde arkamda ama manevi konuda cok yıkılırım. Bi kac gün gecsin bakalım ne olacak. Ailesinden de ses seda yok bakalim artik nolacak
Son durumunuz nedir?

esınız cocuk gıbı davranıyor

sız nıye evden gıdıyorsunuz ayrılmak ısteyen o , o gıtsın

ovv ev benım kapı orda demıs sıze
hıc bırseyı olmayan bırseye sahıp olunca dunyaya hakım oldugunu sanan eksık bırı

bu evlılıgın sonu zaten yok

kurtulun kangren parmaktan

Yok canim ben kimseyle konusmak istemiyorum ben ona söylecegimi söyledim gel dedim konuşalım dedim ikna etmeye calistim hic oralı olmadi. Ben elimden geleni yaptim. Simdi karar onda. Zorla güzellik olmaz. Insallah hatasinin farkina varip evine döner ama bosanmakta istiyorsa bisey diyemem artik
hakarete ugrayan sızsınız farkındamısınız
bu adamın neden bukadar pesıne dusuyorsunuz
bundan yapıyor sıze bunu

Yıpratıcı bir olay, eşiniz arkadan vutur gibi davranmış bana göre. Tamam bağırmiş öfke duymuş, ofkenizi kontrol altında tutamamiş olabilirsiniz fakat aile olmak her şeye rağmen el ele olmaktır( bu her şeyden kastım önemli sorunlar ici değil elbet aldatma vs gjbj) ama ne kadar buyük olursa olsun ilk seçenek aileye koşmak olmamali. Sizinle konuşup yol gösterebilir, bu durumdan bunaldığını anlatıp belki evlilik teralistine gitmeyi isteyebilir ya da sizin icin öfke kontrolunu yenmeye yönelik görüşme ayarlayabilirdi. Insanın zor vakitleri olabilor, hassas dönemlerden geçilebilir önemli olan yanınızda durması. Bence bekleyin, eğer gelirse konuşun, yasananları ve beklentileri. Ve mutlaka b planinız hazır olsun, benim evim diye belirtip sizin çıkmanızı bekliyorsa ( ki o da ayrı bir çirkinlik)... orada avukat olarak daha ayrıntılı bilen arkadaşlara danısılabilir. Bol şans

Bence sen bilirsin o zaman de blof yapiyor zaten guzelce giyin kiz arkadaslarinla bulus bir sey yok gibi davran , ailenle konus falan derse sen dava acinca konuscam dersin ailenle birlikte onu nazlamani istiyor ondan konus diyor buyuk ihtimal kendi ailesini de dolduruyo sana karsi biri gidecekse evden o da o zaten isin gucunde var cocuk da yok kaybedecek birseyimiz yok de ama bence blöf tamamen

Erkekler kafasinda bitirince bir daha donmuyor. Heryerden engelledi ise ve rum mesajlara ragmen donmedi ise kafasinda bitirmis demektir. Yapilacak sey orasi sizinbde eviniz. Evi terk etmeyin.
Muhtemelen hayatinda biri olabilir. Cunku kavga bahanesi olmus.

Back
X