- 25 Ekim 2018
- 147
- 205
- 53
Aynen bende ona cok sinirlendim. Ben ailem duymasın diye çabalıyorum ve o ailesinin yanına gidiyor kim bilir beni ne cadi olarak anlatti onlaraBir kere gidip durumu ailesine anlatmasi bile sorun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen bende ona cok sinirlendim. Ben ailem duymasın diye çabalıyorum ve o ailesinin yanına gidiyor kim bilir beni ne cadi olarak anlatti onlaraBir kere gidip durumu ailesine anlatmasi bile sorun.
Altınlarınız ya da nakit birikmişiniz var mı? Sağlama alın:) dünyanın binbir türlü hali var.:)) yazmiyorum zaten kac saat gecti haber yok. Beklicem bakalim. Insallah hersey düzelir
Evet onu bende düşündüm evde hic bi hakkim yok en kötü ihtimal olursa ve benden bosanmak isterse.Öncelikle geçmiş olsun.
Eşinizin sakinleşmesini bekleyin.
Eğer kararından vazgecmezse diye de planlarınizi yapın. Evi eşiniz evlenmeden önce aldığı için hak iddia edemezsiniz. Bu yüzden bir b olanınız olsun ve her duruma hazırlık olun.
Evet yarin ne olacagi belli degil. Altinlarla paralar bankamda duruyor.Altınlarınız ya da nakit birikmişiniz var mı? Sağlama alın:) dünyanın binbir türlü hali var.
Çalışıyorsunuz sanırım. Çocuğunuzun olmaması şans. Yeni bir düzen kurabilirsiniz.Evet onu bende düşündüm evde hic bi hakkim yok en kötü ihtimal olursa ve benden bosanmak isterse.
Evet calisiyorum. Beklemekten baska bisey gelmiyor elimden. Niyeti ciddiyse o zaman alman kanunlarina göre (Türkiyede nasil bilmiyorum - aynidir diye düşünüyorum) arabaları paralari ev haric herseyi benimle paylasmak zorunda ve aylik nafaka ödemek zorunda. Maddi durumdan sıkıntım olmaz biliyorum hem ailemde arkamda ama manevi konuda cok yıkılırım. Bi kac gün gecsin bakalım ne olacak. Ailesinden de ses seda yok bakalim artik nolacakÇalışıyorsunuz sanırım. Çocuğunuzun olmaması şans. Yeni bir düzen kurabilirsiniz.
Sizin yerinizde olsam beklerim. Pazartesi avukata giderse demek ki niyetinin ciddi olduğunu anlarsınız.
Bırakın eşiniz biraz sakinlessin.
İnşallah doner.
Valla insan kizginken gerçekleri söyler. Buna inanıyorumBu ev konusuda zaten cok farkli bisey. Bu konuda cok hassasim ve beni bi keresinde cok üzmüştü. Tartismistik bi keresinde ve bana biseyler söyledi bende dedim begenmiyorsan kapı orda ve bana bu ev benim evim gidecek olan biri varsa oda sensin demisti ve o an dünya başıma yıkılıyor sanmistim sonrasında gönlümü almaya calisti ben öyle demek istemedim burasi seninde evin falan filan ama o an gercek düşüncelerini duymustum ve bu lafi hep icimde bi yara gibi kaldı
Kopmuş bütün bağlar barışmaya gönlü olsaydı sizi engellemezdi..ailesi ile ilişkileriniz iyi ise gidin annesi babası ile konuşun bu işlerde aile büyüklerinin lafı dinlenir onlarda yuva yıkılmasın diye size yardımcı olabilirler..gurur yapmayın çabalayınIyi aksamlar kizlar. Kisaca konuya girecegim. Baslikta okudugunuz gibi kocam benden ayrilmak istiyor. Bugün kavga ettik ve evi terk edip benden ayrilmak istedigini söyledi. Yapma gel konusalim falan dedim ama yok ben ayrilcam böyle olmuyor falan dedi. Ailesinin yanına gitti ve onlarla konustugunu söyledi ama ben daha cesaret edemedim ailemle konusmayi. Belki içimde hala bi umut var geri dönecek diye. Ben kocamdan ve bu hayatimdan ayrilmak istemiyorum. Beni telefondan engelledi arayamiyorum kendisini. Mesajlar yazip ikna etmeye calistim eve gelsin konusalim diye ama nafile. Evlenip ailemden 1 saat uzakta olan baska bi sehire yerlestim. Burada isim var ve suan ne yapacagimi bilmiyorum cok caresizim. Kocam bana eve gelmeyecegini söyledi ben gidene kadar. Ben napicam simdi cok üzgünüm
Son durumunuz nedir?Evet calisiyorum. Beklemekten baska bisey gelmiyor elimden. Niyeti ciddiyse o zaman alman kanunlarina göre (Türkiyede nasil bilmiyorum - aynidir diye düşünüyorum) arabaları paralari ev haric herseyi benimle paylasmak zorunda ve aylik nafaka ödemek zorunda. Maddi durumdan sıkıntım olmaz biliyorum hem ailemde arkamda ama manevi konuda cok yıkılırım. Bi kac gün gecsin bakalım ne olacak. Ailesinden de ses seda yok bakalim artik nolacak
hakarete ugrayan sızsınız farkındamısınızYok canim ben kimseyle konusmak istemiyorum ben ona söylecegimi söyledim gel dedim konuşalım dedim ikna etmeye calistim hic oralı olmadi. Ben elimden geleni yaptim. Simdi karar onda. Zorla güzellik olmaz. Insallah hatasinin farkina varip evine döner ama bosanmakta istiyorsa bisey diyemem artik
Sektirsin gitsin yahu
Yalvarmayin sunlara,totolari cikiyor Allahuekber daglarina