Kesinlikle psikoloğa gidin. Kafanızı toparlar ve daha sağlıklı kararlar alırsınız. İnş herşey düzelir ve istediğiniz gibi olur. Size tavsiyem savaşmayı bırakın sadece kendiniz, çocuklarınız ve işinizle ilgilenin, bol bol dua edin herşey yoluna girer zamanla. Allah yardımcınız olsun.Baktim okudum zaten ogunden beride paranoyak kurgular var beynimde.Delirmek uzereyim.Kendide psikologdan randevu almis.Bende kendim ayri gidicem.Bilmiyorum gercekten
Son hamlem psikolog terapi destegi daha fazlasina gucum kalmadi gercekten benimde ve inanin yazdiginiz olasiliklarin teki degil hepsi birarada olasi ve cogu tespit dogru.Yillardir birkez bile kavga etmedik.Bu bir patlama donemi oldu o sebepten bu saskinlik zaten.Ama elbet hersey gibi buda gececek onunla yada onsuz.Ama dediginiz gibi sunuda yapmadim pismanim dememeliyimEsinle konuşup çözebileceğin bir şey bu. Sende biliyorsun gerçi ama adam konuşup derdini anlatmaktan aciz. Birsürü şey olabilir.
1. Gay olabilir artık 2 çocukla topluma kendini ıspatladığından sana ihtiyaç duymayabilir.
2. Maddi yönden hep senin ona getirin olmuş ama artık o iyi bir konumda iyi bir işte çalışıyor muş sana yine ihtiyaç duymuyor olabilir.
3. Başka bir kadın olabilir.
4. Gerçekten senin ten kokun ona iyi gelmiyor olabilir.
5.yıllardır kendine olan cinsel sorunun vir çözümünü bulamadığı için artık suçluluk psikolojisinden çıkmak için suçu sana atarak rahatlamış hissediyor olabilir.
6. Rahat batmış olabilir.
7. Eğer eşine göre maddi manevi daha güçlü ve saygın biriysen bunun altında sen farketmeden ezilmiş ve yine kompleksini bu şekilde yenmeye çalışıyor olabilir.
Bir sure daha bekle deneyeceğin tum yolları dene. Konuşmaktan sormaktan çekinme. Çözüm yolu sun. Eğer boşanmak zorunda kalırsan sunuda denemedim diyecek bir şey kalmasın.
Ve onun karşısında çelik gibi durman gerek. Senin için mümkünse tek değilse cocuklarınla en azında hafta sou tatile çık. Geri gelince konuş. Birdaha kuvvet toplamak için gerekirse birdaha tatile çık. Yok okadar gücüm yok diyorsan bekle bir süre sessizce konuşma hiçbir diyaloğa girme onunla yokmuş gibi davran. Bakalım be olacak bu esnada iyice düşün.
Sadece 6 aylık sorun olsa cabalardım aslında ama evlili:inizden bu güne kadar hep sorun olmuş ve düzelmemiş. Tüm özverine rağmen birde seni suçlu çıkarmış. Herkese de boşanacağını duyurmuş. Düzeltmek için caba sarfetmek bunlara rağmen senin kararın,ama eşinin her cabanda sana vereceği karşılık seni dahada kötü hissettirebilir. Allah yardımcın olsun.
ben de başka bi kadın diyorum. bilemezsin. gizli başka hesapları olabilir. iş yerinden biri olabilir yüksek ihtimalSabah ise aksam eve.Mesaiye kalinca bakiyorum arada orda.Tatillerde evde.Varsada evli bir kadindir oda.Baska turlu olamaz.Tlfnu sifreli artik ama sosyal hesabi hep acik bakiyorum arada.
açıkça sorsan olmaz mı.Hayatimi 10 kat zorlastirip cocuklarimi iyi bir babadan ayirmak aklimda degil suan.Oncelikle emin olmaliyim herseyi yapip care kalmadigindan.
belki boşanmazsan onun elini kolunu bi şekilde bağlamış olursun. bu da ona iyi olur . eğer başka biri varsa önü kapanır.Son hamlem psikolog terapi destegi daha fazlasina gucum kalmadi gercekten benimde ve inanin yazdiginiz olasiliklarin teki degil hepsi birarada olasi ve cogu tespit dogru.Yillardir birkez bile kavga etmedik.Bu bir patlama donemi oldu o sebepten bu saskinlik zaten.Ama elbet hersey gibi buda gececek onunla yada onsuz.Ama dediginiz gibi sunuda yapmadim pismanim dememeliyim
Cok para harciyirmu bilmiyorum son zamanlar ekstreleri girmuyorum ama cok sinirli ve bu aralar uyuyamiyorum diyor
hadi inşallah kendi isteği ile almış olduğu için çok iyi. demek ki farkında . hayırlısı bakalım. haberlerini bekliyoruz. inşallah güzel olur .Bugun randevu almis insallah psikolog huzurunu bulmasina yardim edecek
Kimiside buyu var bu adamda diyor ama ben hic anlamam o islerden.Muhabbetine kahve kapatmaktan baska bilmem ben haci hoca
Boşanmak kolay değil ve her zaman en iyi seçenekte değil.ama bu durumda olması gereken bu gibi sanki.Nedenini bilseniz aslında belki çözebileceksiniz ama, söylediklerinide ileride unutabilecek misiniz?Arkadaslar 7 yillik evliyim 3-5 yaslarinda iki cocugum var.Evliligimizde tek sorun esimin cinsel olarak problemiydi.Doktora gidecegini defalarca soylesede gitmedi.Ama dert etmedik bunu ve iyi bir aile olduk cok sevdik.Ilgili bir es ve baba oldu.Zamaninda ben ozel hayatimiz dolayisiyla ayrilalim desemde ki cocuk yoktu ozaman asla seni seviyorum dedi.Bende etrafta onca kotu adam varken varsin olsun duzelir dedim.Neyse uzatmayayim.1 sene once sehir ve is degistirdi.Ortami konumu degisti iyi anlamda ama gelin gorunki o adam öldü yeniden dogdu.Hemde benden nefret ederek.Son 6 aydir bana dusman gibi bakiyor,yatagi ayirdi,ailesine bosanicam dedi,pismanim dedi,suan sadece cocuklar icin duruyormus ki benimle hic ilgisi yok.Assagiladi,kadinligima agir laflar etti,kokuyorsun dedi,yatagi ayirdi,git dedi.Isremiyorum seni diyor baskada bise demiyor.Bu evlilikte soylenmez ama maddi olarak ben kurdum herseyi,ona hayattaki bazi guzellikleri ben yasattim.Tatiller,guzel restaurantlar,tiyatro,hediye vs.Birkere harclik almisligim bile yok.Suan ozel bir iste caliaiyorum,biraz birikmisim var bekarliktan kalma.Biliyorum bukadar hakarete herkes cekme senin sucun yok gururlu ol desede gonlum yuvamin dagilmasindan yana degil.Ama agladim,konustum,yalvardim,beni kadin olarak gormeyen sendin sen istemedin dedim,uzak durup kendime baktim,hatta avukata bile gittim azcik stres olsun diye ama yok.Sanki buyulenmis icine seytan kacmis.Tum cevrem sokta size ne oldu diye.Baska kadin var desem adamin nerede oldugu hep belli.
Neyapayim bir akil verin koskoca duvar ordu yanasamiyorum.Cocuklara cok iyi bana dusman.Beni soracak olursaniz inanin abartmiyorum hos zayif ve guzel bir kadinim.Inancliyim,cok kitap okurum,evimin her isini yaparim,misafirlerini agirlarim,onu ezmem vs ama nedir bu nefret cozemedim kapali kutu gibi.
Boşanıp mı gidecek?Haftasonu evi terkediyormus.Asla donusu yokmus.Olanda benim hayatima oldu nediyeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?