HERSEY ACIK ORTADA DEĞİL Mİ NASIL BASKASI YOK DIYORSUNUZIsyerine gidiyorum arada ama tanimiyorum tabiki cogunu.Yuzugude cikardi.Facete resimlerimi beni sildi.Valla herkes baska kadin diyor ama kendi hic falso vermiyor.
Tesekkur ederim oyle guzel yazmissinizki.Bende okuyorum ve bundan sonra hep iyi davranicam elestirdigi davranislarimi gozden geciricem gerisi rabbime kalmis.Sonunda ne olacagini o bilir.Acikcasi baska biri varmi bilmiyorum emin olmadanda var diyemem.Elimden geleni yapicak tevekkul edicem.Insallah vicdanina merhamet verecek rabbim ve dogru yolu bulacak.Dediginiz gibi yuva bozmak en kolayi aslinda bosan git ama dogru olan bu degil.Sonunda yine giderse yolun acik olsun derim elbetMesajları tek tek okuyamadım ama inan dualarım seninle. Allah hakkınızda hayırlı olanı kılsın. 7 sene, dile kolay. Boşan ya da boşanma diyemem ki günahtır zaten başkasının yuvası hakkında hüküm vermek. Yalnızca iyi düşünüp iyi taşın derim. Eşin aldatıyor mudur bilemem ama yuvan için çabalamak veya beni istemeyini ben istemem demek, diyebilmek tüm bunların sorumluluğunu almak kolay iş değildir. Bu yuzden zannediyorum ki keske demek istemiyorsun. İnancli biriyim dedigin icin söylüyorum bir hanim arkadas 6 yillik evli olduklarini ama kocasinin hicbir zaman ona isinamadigini ve birgun kocasinin kendisine gelip ben sana isinamadim bosalim dedigini anlatiyor. Bu hanim once tamam diyip kabul etmis sonra kari koca arasinin bozulmasini en cok seytan ister oysa bakara suresinin okundugu eve seytan giremez diyerek üç gün ust uste bakara suresini acip okumus. Ve ucuncu gunun sonunda sure bitmeden daha kocasi arayip bosanma isini aksam konusalim demis. Aksam demiski kocasi ben sana senelerce isinamadim, alisamadim sonra birden ne oldu anlamadim kalbim isiniverdi. Ben bosanmak istemiyorum demis. Bunu bir kere olsun inanarak dene diyorum. Ne zarari olur ki? Pskiyatriste gitmeye sans veriyoruz ya degil mi? Bir de eger ki kocanin icraati henuz yoksa da aklina biri dusmusse ( iftira etmeden egerse diyorum) kocani yanlis yollara dusmemesi icin bir kere olsun uyar, onun kolundan tut derim. Cunku eşler birbirinden sorumludur Allah katında. Rabbim yar ve yardımcın olsun.
Ayni durumdayiz derken.Umarim yoluna girer hersey.Aslinda esimde nefret etmiyorum senden diyor.Sadece mutsuzum artik istemiyorum diyor.Ama bir an geliyor sanki gizunden ates cikiyor nadirende olsa.Bazen oturup anlatiyor ordan burdan.Garip yani.Ama emin oldugum gercekten cok bunalimda kararsiz ve karisik.Bu donemde ustune gitmek dogru olmayacak.En iyisi sakin kalip pozitif olmak ve beklenti icine girmemek hicbir konuda.Son zamanlarda cocuklara bile enerjisi yok.Aldatma değil de birine aşık gibi geldi bana. Aşkı da karşılıksız. Veya açılamadı henüz. Siniri bundan. Yoksa mutlu olması gerek. Bu arada aynı durumdayız. Ama benim kocam bndn nefret etmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?