Kocam benden nefret ediyor...

Bosanmalimiyim

• Evet

OY: 300 90,9%
  • Hayir

OY: 30 9,1%

• Ankete Katılan
    330
Biri burnunu kaldırmıştır kibarcası bu. Sizin iyiliğiniz altında ezilmiş sanki. Minnet duygusu bi süre sonra karşımızdakini hapishane gibi görmemize sebep olur zaten.

ah canim simdi okudum konunu biliyor musun benim esimde gecen bir tartisma aninda bana sen hic kadin gibi olmadin. kokuyordun. pijamayla geziyordun falan dedi ki ben kokmam kisin bile hergun yikanirim. dislerini hep fircalarim. kokmussam bi emzirirken kokmusumdur dedim cok agladim. sonra bana bilerek soyledigini ustume gelmek icin oyle dedigini soyledi. uzatmadim ama cok icime dokundu. sanki kendisi ipek pijamalarla dolasiyormus gibi. ah haftada 1 yikanan yuzunu bile yikamaya usenen kendisi halbuki. kavgada bile soylenmeyecek sozleri soyledi. simdi burada yazamiyorum ama biz daha ayrilmadik ve bi erkek ayrilirken bile esine oyle konusmamali bence isteyerek ya da istemeyerek. ayni seyleri yasiyoruz malesef.

Allah kolaylık versin. Cinsel olarak iyi değilken neden nasıl 2 çocuk oldu? Mahkemede kanıtlayamazsınız gibi böyle bir şeyi. Bana kalırsa yeniden evlenmeye niyetiniz yoksa süründürün boşanmayın. Genelde böyle bir tavsiye vermem ama sizin koca bozuntusu hak etmiş. hakaretleri ve davranışlarıyla

Isyerine gidiyorum arada ama tanimiyorum tabiki cogunu.Yuzugude cikardi.Facete resimlerimi beni sildi.Valla herkes baska kadin diyor ama kendi hic falso vermiyor.
HERSEY ACIK ORTADA DEĞİL Mİ NASIL BASKASI YOK DIYORSUNUZ

Ortaya sundugu sebepler okadar basitki.Kendininde ayni seyleri yaptigida ortada.Degisebilir duzelebilir seyler ama hayir diyor baskada bisey demiyor.Maddi olarak kira ve bigazimiza bakacak herzamanki gibi.Bende kres fatura odeyecegim.Allah sonumuzu hayiretsin.Artik hicbise bilmiyorum.Ama elimden geldigince iyi davranicam gidersede kalirsada vicdani bilir.Didismenin faydasi yok

Yazdıklarınızı okuyunca yasadiklarim geldi aklıma.
Aynısını yaşadım hemde fazlasıyla. ..emin olun ki başka biri vardır. Karşısında asla ezik durmayın bence... hatta siz almayın onu eve ...

arkadaş kocayla kavga da edeceksin, zorlayacaksın da gerçi tek koca değil kimseye gereğinden ffazla iyilik yapayacaksın rahat herkese batıyor.

eğer başka kadın varsa boşanıp da yolunu açmayın . bi de bu yönden düşünün

Cinsel yönden değişemeyeceğini anlayınca, problemin sizden kaynaklı olduğuna inandıracak """aileleri""""!
Ben sizin yerinizde olsam, mahkemeyi açar, problemi de direkt cinsel yönden ilgisizlik, tatminsizlik olduğunu belirtirdim.
Bir kadının özgüvenini yerle bir etmek neymiş göstermelisiniz. İki evlat vermişsiniz. Ve problemin çözümü üzerine adımlar atılmasını istiyorsunuz. Eşinizi aşağılamıyor, evliliğinizi kurtarmaya çalışıyorsunuz. Eşiniz bunu haketmiyor.... Üzgünüm...

Mesajları tek tek okuyamadım ama inan dualarım seninle. Allah hakkınızda hayırlı olanı kılsın. 7 sene, dile kolay. Boşan ya da boşanma diyemem ki günahtır zaten başkasının yuvası hakkında hüküm vermek. Yalnızca iyi düşünüp iyi taşın derim. Eşin aldatıyor mudur bilemem ama yuvan için çabalamak veya beni istemeyini ben istemem demek, diyebilmek tüm bunların sorumluluğunu almak kolay iş değildir. Bu yuzden zannediyorum ki keske demek istemiyorsun. İnancli biriyim dedigin icin söylüyorum bir hanim arkadas 6 yillik evli olduklarini ama kocasinin hicbir zaman ona isinamadigini ve birgun kocasinin kendisine gelip ben sana isinamadim bosalim dedigini anlatiyor. Bu hanim once tamam diyip kabul etmis sonra kari koca arasinin bozulmasini en cok seytan ister oysa bakara suresinin okundugu eve seytan giremez diyerek üç gün ust uste bakara suresini acip okumus. Ve ucuncu gunun sonunda sure bitmeden daha kocasi arayip bosanma isini aksam konusalim demis. Aksam demiski kocasi ben sana senelerce isinamadim, alisamadim sonra birden ne oldu anlamadim kalbim isiniverdi. Ben bosanmak istemiyorum demis. Bunu bir kere olsun inanarak dene diyorum. Ne zarari olur ki? Pskiyatriste gitmeye sans veriyoruz ya degil mi? Bir de eger ki kocanin icraati henuz yoksa da aklina biri dusmusse ( iftira etmeden egerse diyorum) kocani yanlis yollara dusmemesi icin bir kere olsun uyar, onun kolundan tut derim. Cunku eşler birbirinden sorumludur Allah katında. Rabbim yar ve yardımcın olsun.

Tesekkur ederim oyle guzel yazmissinizki.Bende okuyorum ve bundan sonra hep iyi davranicam elestirdigi davranislarimi gozden geciricem gerisi rabbime kalmis.Sonunda ne olacagini o bilir.Acikcasi baska biri varmi bilmiyorum emin olmadanda var diyemem.Elimden geleni yapicak tevekkul edicem.Insallah vicdanina merhamet verecek rabbim ve dogru yolu bulacak.Dediginiz gibi yuva bozmak en kolayi aslinda bosan git ama dogru olan bu degil.Sonunda yine giderse yolun acik olsun derim elbet

Ozel gunundeyim ama biter bitmez okuyacagim.Turkce mealini okuyacagim.Cunku anlayarak okuyunca daha cok icime siniyor.Diger zamanlarda acip dinliyorum evde.Allahim dualarimizi kabul etsin insallah

İnan çok sevindim tevekkul sahibi birisin belli ki. Evlilik konusunda yazilar yazan cok guzel bi site var aslinda yemek tarifleri veriyor biliyorsundur zannederim. Orda cok faydali seyler bulacaksin eminim. Mutlaka ordaki yazilari oku veya yaz ona özelden. Elinden geldigince yardimci oluyor. Evlilikle ilgili maalesef faydalanilabilecek yeterlilikte her yerde yazilar bulunmuyor. Kocami eve baglamak istoyorum desen ( tuhaf bi cumle oldu ama ) cogu kisi mustehcen kiyafet giymeni sacini basini yaptirmani yazar. Oysa bir evliligi bunlar ayakta tutmaz. Saygi, sevgi ve degerli oldugunu hissettirme, fedakarliklar yapmayla ayakta kalir. Tekrardan Allah yardimcin olsun. Dertlesmek istersen özelden de yazabilirsin. Dualarim seninle arkadasim.

Allah razi olsun baskasi icin edilen dualar kabul olurmus insallah rabbim kabul etsin hepimizin yuvasina huzur versin.O siteyi bilmiyorum acikcasi ozelden yazarsaniz bakarim mutlaka.

Aldatma değil de birine aşık gibi geldi bana. Aşkı da karşılıksız. Veya açılamadı henüz. Siniri bundan. Yoksa mutlu olması gerek. Bu arada aynı durumdayız. Ama benim kocam bndn nefret etmiyor.

umarım düzelir adam gibi davranır çok yazık

Bana da baskasi var gibi geldi sen hep iyiysen.Sende hata yoksa yani.
Bana da isyerinden evli bir genc arkadas asikmis guya.Esiyle aralari iyi degilmis..Gider boyle arizalari cekerim.Ben niyeti bozsam kadin yandiydi.Adam cok yakisikli tatli ki zor uzaklastirdim kendimden herseferinde redderek.

Aldatma değil de birine aşık gibi geldi bana. Aşkı da karşılıksız. Veya açılamadı henüz. Siniri bundan. Yoksa mutlu olması gerek. Bu arada aynı durumdayız. Ama benim kocam bndn nefret etmiyor.
Ayni durumdayiz derken.Umarim yoluna girer hersey.Aslinda esimde nefret etmiyorum senden diyor.Sadece mutsuzum artik istemiyorum diyor.Ama bir an geliyor sanki gizunden ates cikiyor nadirende olsa.Bazen oturup anlatiyor ordan burdan.Garip yani.Ama emin oldugum gercekten cok bunalimda kararsiz ve karisik.Bu donemde ustune gitmek dogru olmayacak.En iyisi sakin kalip pozitif olmak ve beklenti icine girmemek hicbir konuda.Son zamanlarda cocuklara bile enerjisi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…