Kocam benden nefret ediyor...

Bosanmalimiyim

• Evet

OY: 300 90,9%
  • Hayir

OY: 30 9,1%

• Ankete Katılan
    330
Aman aman iyi etmissiniz.Kimsenin gunahina girmemeli.

Yorumları çok fazla okuyamadım ama ben aldatma olduğunu düşünmüyorum. Aldatan erkek asla böyle davranmaz. Tam tersi hissettirmemeye çalışır. Başa bir kadınla hayatını devam ettirmek istese aynı evde kalalım demezdi.

Sanırım cinsel sorunlarından dolayı böyle davranıyor. Onun bu konudaki eksikliğini hissettiriyorsanız böyle davranıyor olabilir. Boşan veya boşanma diyemem. Ama bir süre gözlemle.

Bence eşniz aldatıyor benzer şeyleri kendi çevremde gördüm. Aldatan erkeklerin çoğusu eşinden boşanmak istemez hem düzenini bozmak hemde dışarıya karşı kötü görünmemek için

Aldatma değil de birine aşık gibi geldi bana. Aşkı da karşılıksız. Veya açılamadı henüz. Siniri bundan. Yoksa mutlu olması gerek. Bu arada aynı durumdayız. Ama benim kocam bndn nefret etmiyor.
Evet genellikle erkek disarda keyif aldigi bir kadinla beraberse enerjik bakimli mutlu
Aynen dusuncelerinize katiliyorum.

3 seçenek var canım 1 sonradan görmenin dibi 2 seni aldatıyor 3 size büyü yapmışlar ama birde bakara suresi okut evde hergün bak nasıl düzeliyor sonra al eline bir sopa bir güzel döv şimdi asalak vs gibi hakaret etmek istiyorum ama neyse ...

Cinsel problemleri sebep. Baska kadin denmis ama hikaye,
Belki gay ama baska kadin hayir, anlattigin
Tabloya uymuyor.
Cinsel problemi var baska kadin nasil olsun.

Son durumumuz ben artik icimdeki siniri ofkeyi cope attim.Hakli olabilecegi konularda elimden geldigince kendime dikkat edip sukunetimi koruyorum koruyacagimda.Dualarim yuregimde dilimde sabirla yuvama cocuklarima gulumseyerek hizmetimi edicem.Beklentisiz davranip onu huzurlu olmaya birakiyorum.Haftasonu gidicem demisti.Umarim gitmez ve donusu olmayan bir yola girilmez.Lutfen dua edin.Belki cogunuz kizacaksiniz ama yuva kurmak kolay yikmak hem zor hem gunah.Henuz birkacgundur bukadar olumlu davraniyorum bu sebepten cok erken ondan olumlu tavir beklemem.Suanda hala ben yokmusum gibi davraniyor ama diliyorum buda gececek.Iyi niyetle ozelden mesaj yazan herkese tesekkur ediyorum.

Acikcasi boyle bir problemi oldugu icin sizin ayriligi dusunmeniz gerekirken neden o dusunuyor.
Yani eger adama cok iyiyseniz, kendinize niye boyle kotusunuz.
Siz kendinizi sevin. Birakin bazen en dogrusu ayrilmaktir..
Tabi durumunuzu bilmiyorum belki esiniz haklidir.
Ama tersi durumunu dusunun. Esinizi siz istemiyorsunuz, sogudunuz vs nedeni onemli degil, yaninda mutsuzsunuz
Ve esiniz ayrilmak istemiyor, yuvam cocuklar diyor, gercekci olalim siz mutsuzken o cocuklari mutlu edebilirmisiniz.
Biraz empati yapin. Durumunuzu en iyi siz bilirsiniz.
Istemiyorsa kimseyi zorlamayin.
Simdiden diger alternatifleri dusunun
Kormayin onunla dogmadiniz
Onsuz yok olmazsiniz.
Kendi adima su saatten sonra (sizin icinde) cocuklariniz icin mutlu bir ortam dilerim.

Bu arada bosanin yada bosanmayin kesinlikle demiyorum.
Son karar anladigim zaten esinizin
Sadece esiniz olmasada siz cocuklarinizla yine yuvanizi cok guzel devam ettirin.
Bu fikrede kendinizi hazirlayin.
Sizin yuvaniz en basta cocuklarinizdir.
Hakkinizda hayirlisi olsun.

Ben disardaydim islerim vardi.Esim esyalarini toplamis.Herseyini ve gidiyor.Sakin ve olumlu olmaya calisiyorum biliyorum kararindan vazgecmeyecek.Ama kavga etmeninde kimseye faydasi yok.Karmakarisigim....

Ben disardaydim islerim vardi.Esim esyalarini toplamis.Herseyini ve gidiyor.Sakin ve olumlu olmaya calisiyorum biliyorum kararindan vazgecmeyecek.Ama kavga etmeninde kimseye faydasi yok.Karmakarisigim....
Bence sakin ol ve hicde tartisma ama ara sor neden boyle yaptigini bence esin herseyi goze almis ve kesin biri var peki ne yapmayi dusunuyosun cok uzuldum

Anlattiklariniza bakilirsa agir bir depresyon olabilir ...siz bir gidin danisin net bir cevap alabilirsiniz belki ...cogunun buyu dedigi garip degisikler ruh hastaliklari oluyor genelde ..

tartışmadım,kızmadım.sadece onca yıllarımızı 6 aydır var olan kötü hal için yıkmamamız gerektiğini,boynumuzu bükük koydugunu,ona her anlamda ihtiyacımız oldugunu,gidişin dönüşü olamayacagını ve elimizden geleni yapmadıgımızı söyledim.arada agladım tutamadım kendimi.Yolun açık olsun umarım biz olmadan mutlu olursun dedim.Gerekmedikçe aramayacagımı,haftasonlarıda çocularla vakit geçirmesini söyledim.Saygı duydum.Bundan sonrasını rabbim bilir.Ne hissediyorum onu bile bilmiyorum.Yeni bir hayat var önümde zorlu ve kırgınlık hayal ırılığı dolu.
Allaha emanet dedi ve gitti oysa emanet kendineydi.

elimden geldiğince aramamaya çalışacagım kendimce düzenimi kuracagım ve alışmaya çalışacagım.Onun belliki yanlızlığa ve kendine ihtiyacı var.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Sonrası ne olur bilemem...

Esiniz kac yasinda? Genelde erkeklerin 40 yas sendromlari var. Benim eski esimle de bu sekilde baslayip bitti evliligimiz. Gitti. Ben de oglumla yeni bir duzen kurdum. Gecmis olsun. Muhtemelen 40 yas sendromu yasiyor.

Benim çok sevdiğim bir söz var "ALLAH"ım benim büyük bir derdim var deme,,,,eyy!derdim benim çok büyük ALLAH"ım var de....yolun uzun ve karanlık görünebilir ama inan bana aydınlık günler seni bekliyor ben buna inanıyorum.

Benim çok sevdiğim bir söz var "ALLAH"ım benim büyük bir derdim var deme,,,,eyy!derdim benim çok büyük ALLAH"ım var de....yolun uzun ve karanlık görünebilir ama inan bana aydınlık günler seni bekliyor ben buna inanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…