Acikcasi bana sevgi guven yeter es olmak icin.Cocuklarin anne baba birliginde yetismesi cok onemli ve o iyi bir baba.Bosanirsak buyuk ihtimal ayri sehirlerde olucaz cunku suanda yasadigim yerde kimsemiz yok yabanciyim.Birde muhtemel esim yeni bir evlilik yapacak cunku hem yasi genc hem duzene alisik biri.Yeni aile kurarsa ki kacinilmaz nekadar gelip gorup basinda olabilir cocuklarimizin.Tabiki basa gelince care kalmaz ise ve aldatilmissamki bu er gec cikar ortaya ozaman ayrilirim.Ama suanda dogru degil bu.Yuva yikmadan once 50 kez dusunmeliAdam cinslik yapmasa tamam boşanmayalım dese,
sırf parasal anlamda zorda kalmıyım diye herşeyi yutacak mısınız?
Boşanınca çocuklar "iyi bir babadan" ayrılmış olmuyor çünkü.
Isyerine gidiyorum arada ama tanimiyorum tabiki cogunu.Yuzugude cikardi.Facete resimlerimi beni sildi.Valla herkes baska kadin diyor ama kendi hic falso vermiyor.
Kimiside buyu var bu adamda diyor ama ben hic anlamam o islerden.Muhabbetine kahve kapatmaktan baska bilmem ben haci hoca
Nerden nasil bulacagim hep dolandirici olmuslarCanım büyü olabilir evet benim çevremde bizzat örnekleri hatta kuzenime yapıldı hemde kaynanası tarafından boşansınlar diye sonra hoca buldular işin detay kısmını pek hatırlayamıyorum.. Ama adamın bir anda bu kadar değişmesinin başka bi nedeni olabileceğini de sanmıyorum açıkcası :S sen işini garantiye al araştır bu konuyu hoca bul eğer altın dan böyle bir şey çıkmazsa hiç değilse kafan da acabalar kalmaz o zmanda boşanırsın . Boşan demesi kolay bizler için yaşayan bilir anca neler çektiğini o yüzden bu konudan emin ol derim .. Allah büyüktür..
Arkadasinizin iliskisi yoluna girdimi cok sevindim iyi bir ornek olmasinaBanada başkası var gibi geldi. Çok aşık zamanlarında yapıyo adamlar bu tür davranışları. Aşkları azalıncada toparlamaya çalışıyolar ama sizdende çok şey götürüyo bu durum. En yakın arkadaşım yaşadı aynı anlattıklarınızı. Şimdi herşey yolunda. Tabi adama göre...
Birde büyü varsa bile lütfen girmeyin bu işlere. Büyü büyüyle bozulur. Bunun hesabınıda veremezsiniz Allah'a..
Isyerine gidiyorum arada ama tanimiyorum tabiki cogunu.Yuzugude cikardi.Facete resimlerimi beni sildi.Valla herkes baska kadin diyor ama kendi hic falso vermiyor.
Bu evlilikte soylenmez ama maddi olarak ben kurdum herseyi,ona hayattaki bazi guzellikleri ben yasattim.Tatiller,guzel restaurantlar,tiyatro,hediye vs.Birkere harclik almisligim bile yok.Suan ozel bir iste caliaiyorum,biraz birikmisim var bekarliktan kalma.
Suanda sadece ufak bir ev alabilirim okadar.Nafakada devlet iki cocuga 750 ancak verir.Bana vermez calisiyorum diye.Elime gecen 1700 lira.Kres cocuk basi 800 lira .nasil olacak faturasi kresi yemesi ihtiyaci.Başta böyle demiştiniz. Evlilikte maddi açıdan bir çok şeyi siz sağlamışsınız, şimdi bir de nafaka alacaksınız. Çalışıyorsunuz da. Birikmişiniz de varmış. Sizi maddi açıdan korkutan nedir?
Cekmemek mumkunmu.Tabiki cok zor olacak%100 aldatıyor.
Maddi sıkıntı çekecekseniz boşanmayın.
Bencede baska bir kadin var isin icinde...Arkadaslar 7 yillik evliyim 3-5 yaslarinda iki cocugum var.Evliligimizde tek sorun esimin cinsel olarak problemiydi.Doktora gidecegini defalarca soylesede gitmedi.Ama dert etmedik bunu ve iyi bir aile olduk cok sevdik.Ilgili bir es ve baba oldu.Zamaninda ben ozel hayatimiz dolayisiyla ayrilalim desemde ki cocuk yoktu ozaman asla seni seviyorum dedi.Bende etrafta onca kotu adam varken varsin olsun duzelir dedim.Neyse uzatmayayim.1 sene once sehir ve is degistirdi.Ortami konumu degisti iyi anlamda ama gelin gorunki o adam öldü yeniden dogdu.Hemde benden nefret ederek.Son 6 aydir bana dusman gibi bakiyor,yatagi ayirdi,ailesine bosanicam dedi,pismanim dedi,suan sadece cocuklar icin duruyormus ki benimle hic ilgisi yok.Assagiladi,kadinligima agir laflar etti,kokuyorsun dedi,yatagi ayirdi,git dedi.Isremiyorum seni diyor baskada bise demiyor.Bu evlilikte soylenmez ama maddi olarak ben kurdum herseyi,ona hayattaki bazi guzellikleri ben yasattim.Tatiller,guzel restaurantlar,tiyatro,hediye vs.Birkere harclik almisligim bile yok.Suan ozel bir iste caliaiyorum,biraz birikmisim var bekarliktan kalma.Biliyorum bukadar hakarete herkes cekme senin sucun yok gururlu ol desede gonlum yuvamin dagilmasindan yana degil.Ama agladim,konustum,yalvardim,beni kadin olarak gormeyen sendin sen istemedin dedim,uzak durup kendime baktim,hatta avukata bile gittim azcik stres olsun diye ama yok.Sanki buyulenmis icine seytan kacmis.Tum cevrem sokta size ne oldu diye.Baska kadin var desem adamin nerede oldugu hep belli.
Neyapayim bir akil verin koskoca duvar ordu yanasamiyorum.Cocuklara cok iyi bana dusman.Beni soracak olursaniz inanin abartmiyorum hos zayif ve guzel bir kadinim.Inancliyim,cok kitap okurum,evimin her isini yaparim,misafirlerini agirlarim,onu ezmem vs ama nedir bu nefret cozemedim kapali kutu gibi.
Suanda sadece ufak bir ev alabilirim okadar.Nafakada devlet iki cocuga 750 ancak verir.Bana vermez calisiyorum diye.Elime gecen 1700 lira.Kres cocuk basi 800 lira .nasil olacak faturasi kresi yemesi ihtiyaci.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?