Kocam benden nefret ediyor...

Bosanmalimiyim

• Evet

OY: 300 90,9%
  • Hayir

OY: 30 9,1%

• Ankete Katılan
    330
Şimdi bu adamla boşanmayıp ne yapasın? Bence de aldatma var işin içinde.

Adam cinslik yapmasa tamam boşanmayalım dese,
sırf parasal anlamda zorda kalmıyım diye herşeyi yutacak mısınız?
Boşanınca çocuklar "iyi bir babadan" ayrılmış olmuyor çünkü.

A
Adam cinslik yapmasa tamam boşanmayalım dese,
sırf parasal anlamda zorda kalmıyım diye herşeyi yutacak mısınız?
Boşanınca çocuklar "iyi bir babadan" ayrılmış olmuyor çünkü.
Acikcasi bana sevgi guven yeter es olmak icin.Cocuklarin anne baba birliginde yetismesi cok onemli ve o iyi bir baba.Bosanirsak buyuk ihtimal ayri sehirlerde olucaz cunku suanda yasadigim yerde kimsemiz yok yabanciyim.Birde muhtemel esim yeni bir evlilik yapacak cunku hem yasi genc hem duzene alisik biri.Yeni aile kurarsa ki kacinilmaz nekadar gelip gorup basinda olabilir cocuklarimizin.Tabiki basa gelince care kalmaz ise ve aldatilmissamki bu er gec cikar ortaya ozaman ayrilirim.Ama suanda dogru degil bu.Yuva yikmadan once 50 kez dusunmeli

Eşiniz yüzük takmıyor ama evden gitmiyor, neden? Sizin mi evden gitmenizi bekliyor?? Hem de iki çocukla? Eşinizin babalığını mükemmel görüyorsunuz ama iki ve beş yaşındaki iki çocuğa ebeveyn boşanması gibi bir travma yaşatmaya çalışan yaratığın babalığına tükürürüm. Eşiniz iyi bir baba değil. İyi babalar çocuklarını mutlu ortamlarda büyütmeye çalışırlar. Kendinizi bununla avutmayın, teselli etmeyin.

Büyü falan yapılmış olası değil mi? Neler duyuyoruz kulagimiza neler geliyor bu devirde yaşam da aile olmakta gerçekten zor. Sürekli sizi asagalayan bu adamla hayat geçer mi ? Tabi ki geçmez ... Maddi durumunuzda var bence gençliğinizi heba etmeyin derim...

Nerde olup nerede durduğunu bilmem adamın ama ortada bir kadın olduğundan eminim ben.

Isyerine gidiyorum arada ama tanimiyorum tabiki cogunu.Yuzugude cikardi.Facete resimlerimi beni sildi.Valla herkes baska kadin diyor ama kendi hic falso vermiyor.

faceden resim silmek... anılarınızı silmiş bi yerde... acaba gerçek hayatta değilde, internet aşkı mı yaşıyor, herşey internet üzerinden olabilir, başka bi kadından ruhsal doyum alıyor olabilir

Kimiside buyu var bu adamda diyor ama ben hic anlamam o islerden.Muhabbetine kahve kapatmaktan baska bilmem ben haci hoca

Canım büyü olabilir evet benim çevremde bizzat örnekleri hatta kuzenime yapıldı hemde kaynanası tarafından boşansınlar diye sonra hoca buldular işin detay kısmını pek hatırlayamıyorum.. Ama adamın bir anda bu kadar değişmesinin başka bi nedeni olabileceğini de sanmıyorum açıkcası :S sen işini garantiye al araştır bu konuyu hoca bul eğer altın dan böyle bir şey çıkmazsa hiç değilse kafan da acabalar kalmaz o zmanda boşanırsın . Boşan demesi kolay bizler için yaşayan bilir anca neler çektiğini o yüzden bu konudan emin ol derim .. Allah büyüktür..

Banada başkası var gibi geldi. Çok aşık zamanlarında yapıyo adamlar bu tür davranışları. Aşkları azalıncada toparlamaya çalışıyolar ama sizdende çok şey götürüyo bu durum. En yakın arkadaşım yaşadı aynı anlattıklarınızı. Şimdi herşey yolunda. Tabi adama göre...
Birde büyü varsa bile lütfen girmeyin bu işlere. Büyü büyüyle bozulur. Bunun hesabınıda veremezsiniz Allah'a..

Nerden nasil bulacagim hep dolandirici olmuslar

Arkadasinizin iliskisi yoluna girdimi cok sevindim iyi bir ornek olmasina

Başta böyle demiştiniz. Evlilikte maddi açıdan bir çok şeyi siz sağlamışsınız, şimdi bir de nafaka alacaksınız. Çalışıyorsunuz da. Birikmişiniz de varmış. Sizi maddi açıdan korkutan nedir?

Suanda sadece ufak bir ev alabilirim okadar.Nafakada devlet iki cocuga 750 ancak verir.Bana vermez calisiyorum diye.Elime gecen 1700 lira.Kres cocuk basi 800 lira .nasil olacak faturasi kresi yemesi ihtiyaci.

Bencede baska bir kadin var isin icinde...

Suanda sadece ufak bir ev alabilirim okadar.Nafakada devlet iki cocuga 750 ancak verir.Bana vermez calisiyorum diye.Elime gecen 1700 lira.Kres cocuk basi 800 lira .nasil olacak faturasi kresi yemesi ihtiyaci.

Devlet kres/bakıcı yardimi yapiyor küçük çocuğunuz için yardım alabilirsiniz. Çalışıyor olmanız da nafaka almanıza engel değil. Ev küçük de olsa sizin olacak. Kira ödemeyeceksiniz. Evet biraz sıkıntı çekeceksiniz ama o kadar da çaresiz görmedim sizi. Sizi istemeyen adamla devam edip etmeme tercihi elbette sizin.

sizi istemeyen biriyle zorla birlikte olmayin derim.iyi bir babaysa nafakadan fazlasini yapar.durumu varsa onlarin zorluk cekmesine zaten kiyamaz diye dusunuyorum.sizin hisleriniz de bitmis zaten . o istiyorsa nereye kadar devam ettirebilirsiniz ki

siz biraz ayrılmamak için bahaneler üretiyorsunuz. maddi olanakları sizin çok altınızdaki kişiler kendini bu durumda tutmayıp ayrılıyor . sizin yazdığınız bir mesaja çok şaşırdım . yuvamı yıkmak istemiyorum tarzı yazmışsınız ama burda gerçekten yuva kavramı yok . sizin özgüveniniz bile zedelenmiş . kimseye kolay kolay boşan demem ama bahane sürülünce de asıl sebebin o olmadığını anlarım. adam büyüyle falan aldatmaz . bir sürü işaret var ortada . size saygı duymayan biri var . gidip safsataya inanacak mısınız gerçekten ? niye şimdi öyle bir şeyi eşinize yapsınlar ? çalışan bir kadınsınız kendinize saygı duydurtun. o adam size saygı duymuyor . taktik için değil gerçekten kendi hayatınıza çekilin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…