Kocam benden nefret ediyor...

Bosanmalimiyim

• Evet

OY: 300 90,9%
  • Hayir

OY: 30 9,1%

• Ankete Katılan
    330
Aldatmış üstüne metresinizle yediği paraların borcunu size odetmis bir güzel, sizde onu def etmek yerine kocam diyip bagriniza basmissiniz essek değilse kalkar yapar yani melemen hanımefendi bunlara rağmen hala kocam diye sarılan kadına bunu da yapmasın mi? Ama biliyor musunuz bu sizin iyi diye anlattığıniz yaptıkları bir lütuf değil. Bunları bir çoğumuzun eşi hic hata yapmamıs olmasına rağmen yapıyor zaten. Olması gerekenler bunlar lütuf değil.

Yok valla o sizin korkakliginiz, bosanan catir catir boşanıyor

Kendine iyi bi eş bul ya da sevgili yap. Eee kolay mı?? demişsiniz.

Adatılmak üstüne bi de bunu affetmek, cinselliğin olmadığı bi evlilik, yaşatılanları unutmak hiç zor olmamış baksanıza. En zor şeyleri yaşayıp kolayca sineye çekmişsiniz.

İyi bi koca bulmak, sevgili bulmak aldatılmayı affetmekten daha kolay. Aldatılmayı yutan kadın bence bunu daha kolay başarır. He siz, çamurdan da olsa benim kocam o moduna girmişsiniz o ayrı. Arkadaş görünümlü evliliğinizde size mutluluklar, haberiniz olsun erkekler aldatırken eşlerine çok iyi davranırlar.

Mutluysaniz devam edin buraya yazmanizin anlami yok. Mutlu degilseniz bosanin hala bu kisiyle evli kalmaniz bana gore ve burdaki cogu kisiye gore yanlis ama siz hala esinizi ovuyorsunuz. Madem oyle tekrar burdaki yorumlara bakip geciceksiniz ee ne anlami var?

Ben pamugun pipi yok dedigini okumadim bu arada, pipi yoku adam karisiyla hic yatmiyo diye dedim
Evliliğin en başından beri isteksizmiş. Ereksiyon sorunu varmış. Oldu bitti böyleymiş adam. Sonra aldatmış. Ben de dedim kalkmayan pipiyi hangi kadına götürdü? Eskort ne yaptı bir sağa yatırdı bir sola yatırdı gıdı gıdı mı dedi?

Adam eskorta menemen yapmis olabilir

Gözü açılmış beyimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…