Aldatmış üstüne metresinizle yediği paraların borcunu size odetmis bir güzel, sizde onu def etmek yerine kocam diyip bagriniza basmissiniz essek değilse kalkar yapar yani melemen hanımefendiOkadar korkak yetismisizki pismanliktan korkuyoruz hep.Isten ayrilmaya korkariz,bosanmaya korkariz,hayati degistirmeye korkariz.Ve evet kötü bile olsa insan deneyimledigine alisik oluyor ve iyi bile olacak olsa hersey,korkudan o alani terketmiyor. Şuan eşim kahvalti hazirliyor sevdigim menemen yapiyor.Sen biraz keyifsizsin uzan biraz bennhazir eder çagiririm dedi. Simdi bu davranis insani kötüde hissettiriyor ki hep böyle davraniyor 12 yildir.O 6 aylik denge bozma sureci disinda.Hastalansam basimda,usenmez herseyimi ayagima getirir.Ne desem tamam der. Vs vs ama cinsel hayatimiz yok. Bilmiyorum artik bende istemiyorum galiba.Kafam corba kazani
Nerede soyledi aldattigini? Ben kacirdimmi yoksqHayir bir kadinla aldatmış.
Eskortla mi aldatmis? E hani pipi yoktu?Para var işte, yemiş içmiş tekmeyi basmıştır kadın. Eskortun da çok umrundaydı, iki güreşir, rolünü yapar, alır parasını gider.
Yok valla o sizin korkakliginiz, bosanan catir catir boşanıyorOkadar korkak yetismisizki pismanliktan korkuyoruz hep.Isten ayrilmaya korkariz,bosanmaya korkariz,hayati degistirmeye korkariz.Ve evet kötü bile olsa insan deneyimledigine alisik oluyor ve iyi bile olacak olsa hersey,korkudan o alani terketmiyor. Şuan eşim kahvalti hazirliyor sevdigim menemen yapiyor.Sen biraz keyifsizsin uzan biraz bennhazir eder çagiririm dedi. Simdi bu davranis insani kötüde hissettiriyor ki hep böyle davraniyor 12 yildir.O 6 aylik denge bozma sureci disinda.Hastalansam basimda,usenmez herseyimi ayagima getirir.Ne desem tamam der. Vs vs ama cinsel hayatimiz yok. Bilmiyorum artik bende istemiyorum galiba.Kafam corba kazani
Yok Pamuk dedi ki, pipi yok, eskort bile dalga geçer sen niye geldin diye dedi, o yüzden.Eskortla mi aldatmis? E hani pipi yoktu?
Adam kadinla 12 senedir yatmiyomus, o zaman bu adam 12 senedir aldatiyodu bu kadini onla bunla. Demek ki pipi calisiyo.Yok Pamuk dedi ki, pipi yok, eskort bile dalga geçer sen niye geldin diye dedi, o yüzden.
Ben pamugun pipi yok dedigini okumadim bu arada, pipi yoku adam karisiyla hic yatmiyo diye dedimYok Pamuk dedi ki, pipi yok, eskort bile dalga geçer sen niye geldin diye dedi, o yüzden.
Ama geçen altı senede konu sahibi yerinde saymışKonu 2016
Para yedirince pipi problem olmamışEskortla mi aldatmis? E hani pipi yoktu?
Hayir esim bana dusman degil.Aksine ilk tanidigim zaman gibi bir dedigimizi iki etmiyor.O sancili bir dönem geldi gecti.Cocuklarimiz cok mutlu.Ama neyazikki insan yasadiklarini unutamiyorki.O her nekadar çabalasada olmuyor ki zaten en basindan beri ozel anlamda isteksizdi.Yani hep iyi arkadastik halada öyleyiz.Neden ayrilmiyorsun ? Bunu bende soruyorum kendime yada yakin paylastiklarima.Sanirim sadece cinsel anlamda eksik olmak bizim toplumumuzda gerwksiz bir bosanma sebebi.Cunku en yakinimda dahil,cok iyi baba ,cok iyi insan,bir dediginizi iki etmiyor,cok becerikli vs vs sen cok sanslisin masallaj kocan evdede her ise el atiyor,ne guzel senide kısıtlamıyor vs vs diyorlar hep.Sonra dusunuyorum etrafa bakiyorum evet gercekten oyle . Bosansam ne olacak cocuklarim var kucuk.Tekrar asla evlenmem.Sevgilimi yapayim yani . Bilmiyorumki ya arada gidip geliyor kafam bir delilik ayril git diyorum.Ama hayatta oyle hop ayril ,ise devam et,cocuklarina bak eeee kendinede iyi eş bul yada sevgili yap. Eee kolaymi. Bunca yillik emek caba anne babayla mutlu cocuklar.
Sus diyorum buda eksik kalsin hayatinda.Nebileyim.
Gayet muhtemel, evdekini beğenmiyor, dışarda pehlivan.Adam kadinla 12 senedir yatmiyomus, o zaman bu adam 12 senedir aldatiyodu bu kadini onla bunla. Demek ki pipi calisiyo.
Evliliğin en başından beri isteksizmiş. Ereksiyon sorunu varmış. Oldu bitti böyleymiş adam. Sonra aldatmış. Ben de dedim kalkmayan pipiyi hangi kadına götürdü?Ben pamugun pipi yok dedigini okumadim bu arada, pipi yoku adam karisiyla hic yatmiyo diye dedim
Arabada kızı dövdüm falan dedi. Kız yüzünden borçlanmış adam. Adamın borcunu beraber ödemişler. Üyelerin verdiği yanıtlarda gördüm.Nerede soyledi aldattigini? Ben kacirdimmi yoksq
Adam eskorta menemen yapmis olabilirEvliliğin en başından beri isteksizmiş. Ereksiyon sorunu varmış. Oldu bitti böyleymiş adam. Sonra aldatmış. Ben de dedim kalkmayan pipiyi hangi kadına götürdü?Eskort ne yaptı bir sağa yatırdı bir sola yatırdı gıdı gıdı mı dedi?
Gözü açılmış beyimizinArkadaslar 7 yillik evliyim 3-5 yaslarinda iki cocugum var.Evliligimizde tek sorun esimin cinsel olarak problemiydi.Doktora gidecegini defalarca soylesede gitmedi.Ama dert etmedik bunu ve iyi bir aile olduk cok sevdik.Ilgili bir es ve baba oldu.Zamaninda ben ozel hayatimiz dolayisiyla ayrilalim desemde ki cocuk yoktu ozaman asla seni seviyorum dedi.Bende etrafta onca kotu adam varken varsin olsun duzelir dedim.Neyse uzatmayayim.1 sene once sehir ve is degistirdi.Ortami konumu degisti iyi anlamda ama gelin gorunki o adam öldü yeniden dogdu.Hemde benden nefret ederek.Son 6 aydir bana dusman gibi bakiyor,yatagi ayirdi,ailesine bosanicam dedi,pismanim dedi,suan sadece cocuklar icin duruyormus ki benimle hic ilgisi yok.Assagiladi,kadinligima agir laflar etti,kokuyorsun dedi,yatagi ayirdi,git dedi.Isremiyorum seni diyor baskada bise demiyor.Bu evlilikte soylenmez ama ilk gunde beri maddi menevi herseyimi ortaya kodum,ona hayattaki bazi guzellikleri ben yasattim bu u kendi soylerdi.Tatiller,guzel restaurantlar,tiyatro,hediye vs .Birkere harclik almisligim bile yok.Suan ozel bir iste caliaiyorum,biraz birikmisim var bekarliktan kalma.Biliyorum bukadar hakarete herkes cekme senin sucun yok gururlu ol desede gonlum yuvamin dagilmasindan yana degil.Ama agladim,konustum,yalvardim,beni kadin olarak gormeyen sendin sen istemedin dedim,uzak durup kendime baktim,hatta avukata bile gittim azcik stres olsun diye ama yok.Sanki buyulenmis icine seytan kacmis.Tum cevrem sokta size ne oldu diye.Baska kadin var desem adamin nerede oldugu hep belli.
Neyapayim bir akil verin koskoca duvar ordu yanasamiyorum.Cocuklara cok iyi bana dusman.Beni soracak olursaniz inanin abartmiyorum hos zayif ve guzel bir kadinim.Inancliyim,cok kitap okurum,evimin her isini yaparim,misafirlerini agirlarim vs ama nedir bu nefret cozemedim kapali kutu gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?