Kocam benden nefret ediyor...

Bosanmalimiyim

• Evet

OY: 300 90,9%
  • Hayir

OY: 30 9,1%

• Ankete Katılan
    330
Psikolojik şiddetle yaşamayı yalnızlığa tercih ediyorsunuz yani. Yalnız olmak kötü bir şey değil ki? Ayrıca bu heriften boşanıp rastgele birini bulsanız bile, sokaktan geçen birini çevirseniz bile sizinkinden daha iyi bir insan çıkar büyük ihtimalle. Stockholm sendromu gibi bir şey yaşıyorsunuz sanırım.

Konu sahibi ne kadar korkak.
Ne kadar boşa geçmiş bir hayatı var.
Çocuklarım için diye kendini avutur durur artık ilerleyen yılllarda belli ama sadece kendi büyük bir korkakmış.
Umarım çocuklarına sizin içindi demez hiçbir zaman.
Neyse ki o elektriği de almadım çocuklarına da yüklemez o yükü.
Kendinin de farkında.
En kötüsü korkak olduğunun farkında olan bir korkak.

Olayi büyüye baglayip affedeceginiz cok belli. Okuyayim bari son sayfalari. Bakalim haklimiyim. Kesin hakliyim

Isyerine gidiyorum arada ama tanimiyorum tabiki cogunu.Yuzugude cikardi.Facete resimlerimi beni sildi.Valla herkes baska kadin diyor ama kendi hic falso vermiyor.
Aldatiyor net. Sizi basimdan atmaya calisiyir. Evden o gitsin aylık cocuklara bakıcı parası giderler cs. Yuksek bir odeme isteyin. Ne hali varsa gorsün

Bu nasıl bir hayat ya. Adamın aldattığı kızı dövmeye güç buluyorsunuz da şu adamı dehleyemediniz mi yani? Şaka gibi.

Kadının yüzüne bakarak dalga geçiyorlardı o zaman ya da kadın kendi kendine hayal filan kuruyordu. İki türlü de üzücü.
Boşansam ne olacak adam mı var kafasını da hiç anlamadım. Ölene kadar hayatinda biri olmasin ama onurun olsun. Değmez mi?

Boşansam ne olacak adam mı var kafasını da hiç anlamadım. Ölene kadar hayatinda biri olmasin ama onurun olsun. Değmez mi?
Bu stresle kanser de olur insan. Yalnız olduğunda en azından kanepeye oturursun bir sessizlik olur huzur olur. Bitki bakarsın, kedi alırsın, seversin ne bileyim. Bile bile kaosun içine koşuyor sanki, sonra da şikayet ediyor. Uyuşturucu bağımlısı gibi.

Seks de yapmıyorlarmış. Saçma sapan bir ilişkidir ama en azından tutku vardır seks yüzünden kopamıyorlardır, bir nebze anlayabilirim de, bunlarda o da yok.

Son paragrafina o kadar katılıyorum ki. En azindan bir tatmin var, bir ihtiyaç karşılanıyor, bir artı özelliği var. Sahte de olsa bir süre yatakta mutlu oluyorsun. O bile yok.

Kolay kolay boşan demem ama bu adama başka bir şey yapılmaz.Dava açma bırak ne istiyorsa o yapsın.Karsisinda ağlama,yalvarma sen elinden geleni zaten yapmışsın.Şu saatten sonra sana düşen dimdik durup gitmek isteyenin önünden çekilmek.Rabbim yardımcın olsun üzülme.

Babanenizi saygıyla selamlıyorum ellerinden öpüyorum:):) eskiler boş konuşmaz

Esinizin homoseksuel olabilecegini dusundunuz mu?

Kalkmayan çükünü hangi kadına götürmüş? Kim ne yapsın pamuk pipiyi? Eskort bile t*şak geçer sen niye geldin diye.
Para var işte, yemiş içmiş tekmeyi basmıştır kadın. Eskortun da çok umrundaydı, iki güreşir, rolünü yapar, alır parasını gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…