- 24 Şubat 2020
- 2.812
- 7.683
- 88
Psikolojik şiddetle yaşamayı yalnızlığa tercih ediyorsunuz yani. Yalnız olmak kötü bir şey değil ki? Ayrıca bu heriften boşanıp rastgele birini bulsanız bile, sokaktan geçen birini çevirseniz bile sizinkinden daha iyi bir insan çıkar büyük ihtimalle. Stockholm sendromu gibi bir şey yaşıyorsunuz sanırım.Cocuklarim bahanem olamaz. Buyuduler sukur. Bosansam ne olacak. Benim sevgi iliski anlaminda bir beklentimde kalmadiki. Acikcasi inancimda yok. Bekar yada bosanmis arkadaslarimin hepsi yanliz ve insan kalmamis diyip duruyorlar. Bosansamda evlenme fikrimde asla yok. Ben 12 yil once bitirmeliydim daha ilk isteksizligini anladigimda. Ama buda benim sınavım belliki. Bilemiyorum. 12 yil icerisinde sancili cok sancili bir 6 ay gecirdik bu bir gercek.Hatta inan 44 sayfayi bastan okudum agladim. Ama şimdi bitirmek ne kadar doğru ?
Olayi büyüye baglayip affedeceginiz cok belli. Okuyayim bari son sayfalari. Bakalim haklimiyim. Kesin hakliyimBuarada gecen gunlerde evde malum hep dualarimi okuyorum.Sacmasapan biyerde önume küt diye bir kagit cikti.Ebcet usulu yazilmis.Bende cami hocasi var koyde tanidigim ona yolladim bana hemen yaziyi suyla silip uzakca ayak degmeyen biryere gömmemi soyledi.Dedim ne bu nerden cikti.Kizim dedi okadar yurekten dualar ettinki yaradan önune cikardi bunu.Bu kotu niyetle yazilmis sizin ustunuze dedi.Bende dedigini yaptim.Esimde gordu sasirdi kaldi.Pek ilgisi olmadi bugune kadar ama abdestini alip dua okumaya basladi insallahta devam etsin.Bende sastim kaldim vallahi.Hayatimda hic ilgim yoktur boyle seylerle.
Aldatiyor net. Sizi basimdan atmaya calisiyir. Evden o gitsin aylık cocuklara bakıcı parası giderler cs. Yuksek bir odeme isteyin. Ne hali varsa gorsünIsyerine gidiyorum arada ama tanimiyorum tabiki cogunu.Yuzugude cikardi.Facete resimlerimi beni sildi.Valla herkes baska kadin diyor ama kendi hic falso vermiyor.
Bu nasıl bir hayat ya. Adamın aldattığı kızı dövmeye güç buluyorsunuz da şu adamı dehleyemediniz mi yani? Şaka gibi.Bugun kiz yalvardi agladi af diledi.Istersen doktora gidelim abla bakireyim ben dedi vs.Ama ben onu arabada sikistirdim dovdum hirsimi aldim.Kocam eve dondu.Ikiside korkudan delirdi iki gundur.
Biliyorum bircok kadin gurursuz diyecek ama inanin 1 aydir okadar zor olduki hersey cocuklarim buyuyene kadar baska carem yok.
Kalkmayan çükünü hangi kadına götürmüş? Kim ne yapsın pamuk pipiyi? Eskort bile t*şak geçer sen niye geldin diye.Kadına gitmiş işte para.Çalışmayan çkünün yerine koymuş adam parayı, bitince nanay.
Aldatmış zaten sonraki mesajlarda yazıyor. Ayrıca 6 sene geçmiş, barışmışlar.Aldatiyor net. Sizi basimdan atmaya calisiyir. Evden o gitsin aylık cocuklara bakıcı parası giderler cs. Yuksek bir odeme isteyin. Ne hali varsa gorsün
Ek olarak adam yediği halt ile her yerde reklam olmuş ama herkes tütü maşallah ne tatlı bir çiftsiniz diyormuş.Aldatmış zaten sonraki mesajlarda yazıyor. Ayrıca 6 sene geçmiş, barışmışlar.
Kadının yüzüne bakarak dalga geçiyorlardı o zaman ya da kadın kendi kendine hayal filan kuruyordu. İki türlü de üzücü.Ek olarak adam yediği halt ile her yerde reklam olmuş ama herkes tütü maşallah ne tatlı bir çiftsiniz diyormuş.
Boşansam ne olacak adam mı var kafasını da hiç anlamadım. Ölene kadar hayatinda biri olmasin ama onurun olsun. Değmez mi?Kadının yüzüne bakarak dalga geçiyorlardı o zaman ya da kadın kendi kendine hayal filan kuruyordu. İki türlü de üzücü.
Bu stresle kanser de olur insan. Yalnız olduğunda en azından kanepeye oturursun bir sessizlik olur huzur olur. Bitki bakarsın, kedi alırsın, seversin ne bileyim. Bile bile kaosun içine koşuyor sanki, sonra da şikayet ediyor. Uyuşturucu bağımlısı gibi.Boşansam ne olacak adam mı var kafasını da hiç anlamadım. Ölene kadar hayatinda biri olmasin ama onurun olsun. Değmez mi?
Son paragrafina o kadar katılıyorum ki. En azindan bir tatmin var, bir ihtiyaç karşılanıyor, bir artı özelliği var. Sahte de olsa bir süre yatakta mutlu oluyorsun. O bile yok.Bu stresle kanser de olur insan. Yalnız olduğunda en azından kanepeye oturursun bir sessizlik olur huzur olur. Bitki bakarsın, kedi alırsın, seversin ne bileyim. Bile bile kaosun içine koşuyor sanki, sonra da şikayet ediyor. Uyuşturucu bağımlısı gibi.
Seks de yapmıyorlarmış. Saçma sapan bir ilişkidir ama en azından tutku vardır seks yüzünden kopamıyorlardır, bir nebze anlayabilirim de, bunlarda o da yok.
Hangi yuva? Adam sizden soğumuş. Bunu kabulleneceksiniz. İyi baba ama size iyi bir koca değil.gonlum yuvamin dagilmasindan yana degil.
Kolay kolay boşan demem ama bu adama başka bir şey yapılmaz.Dava açma bırak ne istiyorsa o yapsın.Karsisinda ağlama,yalvarma sen elinden geleni zaten yapmışsın.Şu saatten sonra sana düşen dimdik durup gitmek isteyenin önünden çekilmek.Rabbim yardımcın olsun üzülme.Arkadaslar 7 yillik evliyim 3-5 yaslarinda iki cocugum var.Evliligimizde tek sorun esimin cinsel olarak problemiydi.Doktora gidecegini defalarca soylesede gitmedi.Ama dert etmedik bunu ve iyi bir aile olduk cok sevdik.Ilgili bir es ve baba oldu.Zamaninda ben ozel hayatimiz dolayisiyla ayrilalim desemde ki cocuk yoktu ozaman asla seni seviyorum dedi.Bende etrafta onca kotu adam varken varsin olsun duzelir dedim.Neyse uzatmayayim.1 sene once sehir ve is degistirdi.Ortami konumu degisti iyi anlamda ama gelin gorunki o adam öldü yeniden dogdu.Hemde benden nefret ederek.Son 6 aydir bana dusman gibi bakiyor,yatagi ayirdi,ailesine bosanicam dedi,pismanim dedi,suan sadece cocuklar icin duruyormus ki benimle hic ilgisi yok.Assagiladi,kadinligima agir laflar etti,kokuyorsun dedi,yatagi ayirdi,git dedi.Isremiyorum seni diyor baskada bise demiyor.Bu evlilikte soylenmez ama ilk gunde beri maddi menevi herseyimi ortaya kodum,ona hayattaki bazi guzellikleri ben yasattim bu u kendi soylerdi.Tatiller,guzel restaurantlar,tiyatro,hediye vs .Birkere harclik almisligim bile yok.Suan ozel bir iste caliaiyorum,biraz birikmisim var bekarliktan kalma.Biliyorum bukadar hakarete herkes cekme senin sucun yok gururlu ol desede gonlum yuvamin dagilmasindan yana degil.Ama agladim,konustum,yalvardim,beni kadin olarak gormeyen sendin sen istemedin dedim,uzak durup kendime baktim,hatta avukata bile gittim azcik stres olsun diye ama yok.Sanki buyulenmis icine seytan kacmis.Tum cevrem sokta size ne oldu diye.Baska kadin var desem adamin nerede oldugu hep belli.
Neyapayim bir akil verin koskoca duvar ordu yanasamiyorum.Cocuklara cok iyi bana dusman.Beni soracak olursaniz inanin abartmiyorum hos zayif ve guzel bir kadinim.Inancliyim,cok kitap okurum,evimin her isini yaparim,misafirlerini agirlarim vs ama nedir bu nefret cozemedim kapali kutu gibi.
Babanenizi saygıyla selamlıyorum ellerinden öpüyorum:):) eskiler boş konuşmazAdamlar parayı bulunca önce arabasını sonra karısını değiştirir der hep babannem...
Kendi eksikliklerinin biletini size kesmiş işte klasik erkek.
Şu saatten sonra boşanma davası açıp cinsel sorunumuz var da diyemezsiniz onun gözünde, iki tane çocuk yapıp kendini ispat etmiş güya. Ortamı değişince illaki dikkatini çeken aklını bulandıran biri olmuştur. Biraz daha kurcalasanız çıkar ortaya
Esinizin homoseksuel olabilecegini dusundunuz mu?Merhaba bugun foruma tekrar girip söyle bir gecmise baktimda vay be. Insan unutamiyor neyazikki.Hic cinsel hayatimiz yok hos zaten cocuk yapma eylemi disinda sayilidir.Herseyi net ortada ve hep evden ise isren eve.Hesaplar ortada vs.Yani iyi aekadasiz.cocuklar cokkk mutlular aile ortaminda.Isime devam ediyorum sukur iyi gidiyorda 4 yildir. Tek eksik kalbim bos , kadin olarak yokum, ruhum çökük . Kiloda aldim iyice ama sigara spor vs biraktim tabi iyi tarafi bu. Disardan goren herkes bizi korkunc begeniyor ve hep masallah masallah diyor guluyorum kahkahalarla. Ahhh icerde neler var neler yok. Genel olarak bin sukur mutsuz degilim.Cocuklarim evim arkadaslarim isim sosyal cevrem guzel. Ama yalnizim ve boyle yaslanacagim.
Hayir bir kadinla aldatmış.Esinizin homoseksuel olabilecegini dusundunuz mu?
Para var işte, yemiş içmiş tekmeyi basmıştır kadın. Eskortun da çok umrundaydı, iki güreşir, rolünü yapar, alır parasını gider.Kalkmayan çükünü hangi kadına götürmüş? Kim ne yapsın pamuk pipiyi? Eskort bile t*şak geçer sen niye geldin diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?