Kocam benden nefret ediyor...

Bosanmalimiyim

• Evet

OY: 300 90,9%
  • Hayir

OY: 30 9,1%

• Ankete Katılan
    330
Başka kadını neye göre yazdınız. Sayfaların hepsini okuyamadım. Başka kadın olsa evdeki kadınla da seks yapar. Sevmese bile seks yapar. Bence başka erkek vardır.

Bazen herkes güçlü olamiyor malesef yetistirilis ve çevresel faktörler cok önemli herseyin hayirlisi olsun hakkınızda

Körün gözü açılınca ilk bastonunu kirarmis..
Belli ki kompleksli biriymis calismis cabalamis daha iyi bir yere gelmis telafi etmek istemis ama assalik kompleksi oldugu icin size bakinca da kendi eksiklerini goruyor. En buyuk eksigi de (!) biliyorsunuz. Terbiyesiz adam sinirlendim gece gece
Ve bence aldatiyor

Başka kadını neye göre yazdınız. Sayfaların hepsini okuyamadım. Başka kadın olsa evdeki kadınla da seks yapar. Sevmese bile seks yapar. Bence başka erkek vardır.
Yok o dönem ortaya çıkmış ..o dönem yazmış konu sahibi arkadaş

Koku varsa büyük problem gerçekten öle bir problemınız olabılır mı? Çünkü bu çok büyük bır problem hassas insanlar için

Yasim 43 oldu gorseniz korkunc özguvenli harika biriyim ,yani cevrem öyle diyor.
Konu sahibi, çevreniz o kadar saçma insanlardan oluşuyor ve sizin algilarinizla oynuyor ki, böyle insanlar var mı yoksa hayal dünyanızda size böyle dendiğini düşünmek mi istiyorsunuz, anlamadım.
Birincisi; adamin şeyi kalkmıyor, çocuk yapmak dışında vasfı yok, sizi aldatıyor , ev parası diye disinizden tirnaginizdan attığınız birikim hesabındaki tüm paraları yiyor, üstüne bir o kadar daha borclaniyor , size hakaret ediyor, çocuklarını terkediyor.
Çevreniz diyor ki; tek hata ile boşama / pişman olursun/ iyi bir baba (wtf?).
Adamın aldattığı duyuluyor, bu yüzden büro değiştiriyor, sürgün yiyor, küçük şehir olayı bilmeyen kalmamis halde, yeni gittigi yerde de fişleniyor. Yediğiniz boynuzlardan herkesi. Haberi var.
Çevreniz diyor ki; masalllah ne örnek bir ciftsiniz. Harikasınız , tütütü, nazar değmesin.
Siz de çalışmanıza, kazanmanıza, avukatinizin "ya dava açarım işini kaybedersin çekişmeli bosaniriz ya da en yüksekten tazminat vermeyi kabul edersin,anlaşmalı bosaniriz" diye akil vermesine, eşinizin bunu kabul edecek kadar kötü durumda olmasına rağmen sırf kendi korkunuza bunca rezilliği yutmuşsunuz.
Çevreniz diyor ki; korkunç,özgüvenli. Harika birisin!

Yani bu mantıklı mi? Dediğim gibi ya bunlar sizin duymak istedikleriniz, ya çevreniz dünyaya sağlıklı bakmayı bilmeyen ,magazin programı izlemekten beyni erimiş bir avuç aklı evvelden oluşuyor,ya da boşanıp kimsenin başına kalmayın diye sizi gazlayip duruyorlar.
Bari siz olaylara biraz objektif bakın.
Kırk sayfa , ben bosanirim ama çocuklarım. Ben bosanirim ama yavrularım demişsiniz.
Şimdi de diyorsunuz ki, çocuklarım büyüdü ama neden bosanayim.
Ya kendinize açık olsaniza biraz...
Hep aynı örneği veriyorum ama , ben üniversitedeyken cocuklugu mutsuz yuvalarda çile çekip, ağlayıp ağlayıp "yavrularım için katlaniyorum" diyen anneleriyle geçmiş olan bir sürü arkadasim, eski sevgilim falan..bir sürü insan annesine 'anne, bırak o adamı,gel benim şehrime. Ev de var, iş de var, geçiniriz" dedi , anneyi çağırdı
Gelen anne sayısı; sıfır.
Onca sene "yavrum için katlaniyorum" diyen kadınlar "bu saatten sonra kimseye kendimi güldüremem" deyip gelmediler.
Yine KKda çok arkadaş var. Anneleri "çocuklarım için" diye saçma bir evliliğin icinde yaşatmış çocukları. Ne zaman ki çocuklar 'anne boşa şu adamı bak benim için katlanma' demiş, anne cocuklara düşman olmus.
Cesaretin yoksa cesaretim yok de..neden zavallı çocuklarını kendine kalkan yapiyorsun ki??
Çocuklarım çok mutlu, çocuklarım über mutlu, çocuklarım inanılmaz mutlu falan demişsin
Buna inanıyor musun?
Buna inanmanın tek sebebi olabilir , kötü bir ailede büyüdüğün için (Allah rahmet eylesin,ikisi de vefat etmiş. Ama "aldatan kocanı affet , geri dönme sakin" diyen ailenin çocuğunu severek buyuttugune inanmiyorum) , evliliğinde de gerçek mutluluğu yasamadigin için dünyada mutluluk nedir bilmiyorsun. Çocukların dayak yemeden , Azar işitmeden büyüdüler diye onları mutlu zannediyorsun. Hangi çocuk evdeki gerginliği anlayamayacak kadar salak olabilir ki?
Benim anne babam birbirini seven bir çift. Ama küçükken annemin tabakları çat diye masaya koymasindan, biri salondayken diğerinin başka odada takılmasından anlıyordum o ara gerginler mi diye, huzursuz oluyordum. Çocuklar da bu soğuk savaşı elbet anlarlar. Mutlu olmayan anneyi çocuklar anlarlar. Böyle bir evde de asla mutlu olamazlar. Bugün Cocuktur, sorgulamadan yaşar geçer ama ileride insanlarla ilişki içine girdikçe , kendi ailesini sorgulamaya başladıkça ne saçma bir ailede büyüdugunu emin olun onlar da farkeder.
42 yaşındasınız diye ölmeden mezara girmis gibi konuşuyorsunuz. Bu saatten sonra şöyle olur mu, böyle olur mu...
Bu saatten sonra her şey olur.
Benim boşanan halalarimin hepsi nihayet iğrenç kocadan kurtulduklarinda sizden yaşlıydı. En azından sizin mesleginiz falan var..onlarda bu da yoktu, eğitim de yoktu. Bir şekilde fabrika - mutfak falan , bazıları şehir değiştirdi. Bir şekilde kendi ayakları üstünde durdular. Hepsi de "en büyük pişmanlıgim daha erken ayrılmamak" diyorlar.
Teyzem ikinci evliliğini yaptığında da sizden yaşlıydı .
Sizle yaşıt kuzenim var, iki çocuğu var. Çok tatlı bir sevgilisi var, çocuklar da adamın çocuğuyla çok iyi anlasiyorlar. Beraber film gibi yaşıyorlar, tatillere gidiyorlar, çok da mutlular.
Bu evlilik size 15 senede safi huzursuzluk vermiş. Adam sucukluyumurta yapıyor diye adamı koca zannediyorsunuz.
Buna mi layıksıniz cidden? Belki önünüzde yaşayacak kırk sene daha var. Gerçekten bir ömrü böyle heba etmek mi istiyorsunuz???
Hiç de çaresiz falan değilsiniz. Tamamıyla istediğiniz için, adım atacak cesaretiniz olmadığı için bu hayatı yaşıyorsunuz. 15 sene önce ilk sorunlar çıktığında da böyleydi, 7 sene önce terkedilip aldatildiginizda da, bugün de.
Mutlu olmak isteyen insan çoktan kendi hayatına bakardı

Ya gerçekten ne yaparsanız yapın, ama çocuklarım için demeyin ya çocukları işin içine katmayın. Benim cesaretim yok deyin, gidecek yerim yok deyin, tek başına yapamam kendi kendime yaşayacak çocuk büyütecek kadar kabiliyetim yok deyin, başımda erkek olmadan bi işimi göremem deyin hepsini anlarım. Ama çocuklarım için demeyin. Daha mide bulandırıcı çok az yalan gördüm. Neden kendinize dürüst olmuyorsunuz, bırakın bizi? Bu size yıllardır ne kazandırdı?

Şu saatten sonra iyi olmasa napacak? İki tane ev işi yaptı az insan gibi davrandı diye kocam var sanmışsınız, hoş siz de haklısınız bunu bile gördüğünüz yokmuş evvelden.

1. boyle ömür gecmez ben olsam bosanirdim.
2. ben baska kadin oldugunu düsünüyorum cünki ise gidince ne yaptiginin garantisini kimse veremez.
3. Madem kendi kendine yetebiliyorsun eve gelince size hakaret eden yatagini ayirmis zaten yanliz yatiyorsun cocuklara sen bakiyorsun calisiyorsun o adamin evde saksidan farki ne???
Birak bosan alsin boyunun ölcüsünü Allah yarina birakir yanina birakmaz. Bu erkekler elindekinin degerini bilmesi icin kaybetmesi lazim sen üzülecegine birak o üzülsün sal ipini gitsin

Sizin yorumunuzla baktım konu sahibinin tüm mesajlarına..Ben hala anlamadım o paraları ne yapmış bu adam? Kumarda mı yemiş ki
Kadına gitmiş işte para.Çalışmayan çkünün yerine koymuş adam parayı, bitince nanay.

Kadına gitmiş işte para.Çalışmayan çkünün yerine koymuş adam parayı, bitince nanay.
İşin kötü yanı konu sahibine ne koca parasının sefası ..ne kapıldım gittim diyebileceği aşk hayatı kaldı ..evliliğini devam ettirerek ödül olarak sevgilisi için yapılmış borcu kalmış oldu adamdanAcaba kendisi için o lafları eden kayınpeder ile de görüşüyor mudur

Sondan başlayıp okumaya başladım, ailesi ile hep bir koldan borç ödenmiş, yalvarmışlar konu sahibine resmen boşanma diye. Ben de olsam istemem yevrım, bu faydasızın bi de yaşlılığı var resmen başa kalır bu.

Kendisine o kadar laf etmiş, aldatmış, birikimini sevgilisine yedirmiş kocayı bu kadar övebiliyorsa kayinpeder ile de görüşüyordur. Harika biridir hatta kayınpederi.

Aynısınıbir arkadaşom yaşadı. Sonunda ayrıldı. Atlatması zaman aldı ama şimdi geriye bakınca neden, onca şeye katlanmışım diyor. En kısa sürede rabbimin sizi feraha çıkarmasını diliyorum

Yok yavrum adam ilk boşanmak isteyince kayınpederi "karı olaydın da oğlumun gözü dışarıda olmayaydı..zaten oğlumdan da büyüktün " mealinde konuşmuş bu kızla..sonra gırtlağa kadsr borç çıkınca ayrılma öde oğlumla borcunu birikiminle tarzında konuşmuş.Benim anladığım adam askeri personel ve bu olaylar yüzünden işten atılacak diye korkup ödemişler

Gördüm, bunlar boşansa da boşanmasa da işin sonunda hepten başımıza kalacaklar diye ödleri kopmuş, 3-5 verip savuşturmuşlar kalanı da konu sahibi ödemiştir artıkın.

Cinsellik evlilik de bu kadar önemli değilse bizim eşler niye her gece birliktelik isteyip olumsuz cevap alınca surat asıyorlar. Bir kadın olarak sizde mi ihtiyac duymuyorsunuz gerçekten. Aranız artık iyiyse tedavi ol diyemiyor musunuz

Gecenin bir saati yorumunuzu tekrar tekrar okudum.Okadar hakli okadar haklisinizki tum yuregimle soyluyorum bunu.Evet tokat gibi carpti yuzume ama gercek hep acıdır. Ve ben gece gece bunu okuyorsam zaten hic mutlu olmamisimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…