sagolun teskkrler..insallah huzurlu ve mutlu bir hayat geciririmBen de aynı şeyi düşündüm @Kajmery34 ile.
Ayrılacak olmanıza rağmen eşiniz için;
'inşallah o da mutlu olur bundan sonra' diyorsunuz.
Bunu herkes söyleyemez.
Belli ki kalbi güzel birisiniz.
İnşallah siz çok mutlu olursunuz bundan sonra.
Her gecenin sabahı olduğu gibi,her üzüntünün ardından da ferahlık vardır.
Allah sizi feraha çıkarsın.
Kalbin o kadar temiz ki eminim çoğumuz ayrılırken bu kadar metanetli olamayız.Rabbim karşınıza sizin gibi birini çıkarsın.Çok mutlu olun inşallahallah kalbimide biliyor icimide hic bir zman kotu niyet beslemedim
sagolun teskkrler..insallah huzurlu ve mutlu bir hayat geciririm
Üzgünüm ama seni sevseydi boşanmak istemezdi .Yoluna bak.Hayat çok değerli.Acını yaşa dibine kadar ama uzatma.Ne yapabılırsınkı elinden ne gelir.3 kere yine bosanma karari aldik ama dayanamdk birbirimize hep sevgmz agir basti. ama smdi durduk yere kavga etmeden ayriliyoruz sebep yok yani. seviyorum fedakarlikda yaptim ama olmuyor ben ayrmak istemiyorum ama beni istemeyen adami bende istemiyorum zoruma gidiyor cokda pismam olucak biliyorum..
cok teskkrler guzel dilekleriniz icin allahn izniyle atlaticam..gerckden elimden geleni sonuna kadr yaptimm insallah mutlu olur oda bendeCok asil bir kadinsiniz siz ve size yakisani yapiyorsunuz,iciniz cok rahat olsun en guzelide hic bir keskeniz olmayacak cunku elinizden geleni yaptiniz evliliginiz icin..rabbim yureginiz kadar guzel insanlar cikarsin karsiniza hep mutlu ve huzurlu olun:)
Yolunuz bahtiniz acik olsun..
arkadaslar merhaba 4 yildir inisli cikisli bir evliligm var esimi cok seviyorum oda beni seviyor ama bir turlu biseyler yolunda gitmiyor.. cok uzuluyorum cokda seviyorum esimi smdi pazrtesi gnu bosnmak icin basvurcaz benden sogudugunu yorulduginu soyluyor cok zoruma gidiyo istenmeyen biri olmak bebek tedavisi gorduk olmadi. tup bebek yqptik gecen ay oda olmadi. napicagima sasrsm lutfen yardm ediin bisey soyleyn icim aciyo
3 kere yine bosanma karari aldik ama dayanamdk birbirimize hep sevgmz agir basti. ama smdi durduk yere kavga etmeden ayriliyoruz sebep yok yani. seviyorum fedakarlikda yaptim ama olmuyor ben ayrmak istemiyorum ama beni istemeyen adami bende istemiyorum zoruma gidiyor cokda pismam olucak biliyorum..
ayrilik karari almadan bigun once benimle ayni yatkda uyudu bnde ona sasiriyorum ya
gercekden dogru diyosunuz. evlilik ne demek anlayamadi esim en ufacik sorunda arkasini dondu bende cok uzuluyorum ayrilmak en iyisi olcak sanirim asla diretmicem mahkemeyede cikip ayrilmak istiyorumda dicem beni oralara kadr dusuren adamla olmaz zaten aslinda herseyin farkindayim ama zoruma gidiyor 5 . yila grcektk bu yaz okadr cok emek verdimki her konuda
Bende boşanma sürecindeyim şuan elalemin dedikodu mevzusu oldum ama ölmüş bir evlilliği sürdürmekten iyidir.Zor birşey boşanmak olmuyosa ve sizi istemiyosa sizde yeni bir hayata yelken açın.
Bu süreci en rahat biçimde atlatırsın inşallah.Allah gönlüne ferahlık versin.esyalrinida toparladik bugun cok sukur bunuda atlattim gayette iyidim aglamadim en azindan
insallah ya sabah uyaninca hersey ruyayms hicbisey yasanmamis gbi geliyorBu süreci en rahat biçimde atlatırsın inşallah.Allah gönlüne ferahlık versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?