kocam benden uzaklasti.acaba aldatilyormuyum yardimmm

blueklbk

söylemek isteyipte söyleyemediklerim;(
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2015
394
77
13
37
Son 4 aydir kocama bir haller oldu.telefonu cebinde uyuyor benden kaciriyor.benden uzaklasti nerdeyse on gunde bir beraber oluyoruz.yalanlarini surekli yakaliyorum beni babamlara goturdu.kendi yurtdisina gitmis arkadastan ogrendim herseyi benden sakliyor acaba beni aldatiyormu ondan supheliyim kafayi yemek uzereyim sanki bunalimda ne istedigini bilmiyor sanki ergen gibi davraniyor lutfen bana akil vrrin .benimde psikolojim bozuk

Geçmiş olsun
Bi eş nasıl eşinden gizli yurt dışına çıkar.
Şüphelenmek için gecmi kaldınız.
Ayrıca nasıl cebinde telefonla yatar nasıl izin veriyosunuz

Yani... Telefon cebinde uyuyan adam seni ailenin yanina bırakıp yurt dışına çıkıyo? Bakkala gitmiyo arkadaşım. Ben olsam gittiğini öğrendiğim anda cingar çıkarırdım. Ne demek yahu. Adamın bi aldatmadigi kalmış bence. O da kaldıysa tabiii.....

Bdv deki konuları okudukça şiştim şiştim doğuracam valla oyyşşş :KK57:

:KK55: kaçıp gidesim var yine dönüp dolaşıp kendimi buralarda buluyorum

Valla sanki herşeyi tüm konuları yaşadım yetti gayrı bu adamlar çekilmeez bacım vur tekmeyi diyesim geliyo ki hiç dememiştim önce

Valla sanki herşeyi tüm konuları yaşadım yetti gayrı bu adamlar çekilmeez bacım vur tekmeyi diyesim geliyo ki hiç dememiştim önce
Boşuna şişme çoğunluğu fake çıkıyor..

Konu sahibi seninki doğru ise affet ama yeni trend bu

+1
Aynı duyguları paylaşıyoruz:KK50:

Valla aldatan koca profiline tam uygun bir insan tipi de kocan yurt dışına habersiz çıkınca hayatı ve annesinden emdiği sütü burnundan getirmedin mi acaba

Bunca şey olmuş hala soruyormusun ?
Şaka mısınız acaba ?

Aldatmıyordur aplaa şüphelenme sakın.

Sizi bırakıp yurtdışına mı gitti ?
Anlamadınız mı ülke dışında olduğunu?
Anlayınca o evi neden başına yıkmadınız?
Bence şüphelenme kısmını geçin de kanıt bulmaya bakın.

Back
X