kocam benden uzaklasti.acaba aldatilyormuyum yardimmm

sizden habersiz nasıl yurtdışına gidiyor yahu şehir dışı da değil yurtdışı yok artık yani ve siz arkadaşından öğreniyorsunuz bence abartı geldi yani. Hem kaç gün kaldınız ki ailenizde gidip döndü hiç gitmemiş gibi mi davrandı bir de arkadaşına niye der ki hele ki ortak arkadaşınızda yurtdışına gittiğini ve siz de ona niye gittin habersiz diye sormadınız enteresan.

Aldatma bir yana da ,
Adam Yurt dışına gidiyor sizde arkadaşındaN öğreniyorsunuz,
İletişim probleminiz çok zayıf nasıl evlilik bu yahu !!!

adam telefonla mı uyuyor?
sırf bu hareket beni şüphelendirmeye yeter hemen araştırmalara başlardım. siz de başlayın bence. güzel kokular gelmiyor..

kocası yurt dışına gidiyo
Kendisi arazi
Ayıp ama bizde okuyup çözüm bulmaya çalışıyoruz:KK64:

Millet kocası habersiz iki adım öteye gitse çıngar çıkartıyo
Hanım diyo ki kocam benden habersiz yurt dışına gitmişti de ben bunu bi arkadaştan öğrendim, cep telefonu cebinde uyur aldatıyo mu

Konuna göre buradan bakınca aldatılıyorsun gibi gözüküyorda.. Konu açıp banlanmayı nasıl başardın onu anlamadım.. o_O
Fake diyenler haklı galiba ..

Son 4 aydir kocama bir haller oldu.telefonu cebinde uyuyor benden kaciriyor.benden uzaklasti nerdeyse on gunde bir beraber oluyoruz.yalanlarini surekli yakaliyorum beni babamlara goturdu.kendi yurtdisina gitmis arkadastan ogrendim herseyi benden sakliyor acaba beni aldatiyormu ondan supheliyim kafayi yemek uzereyim sanki bunalimda ne istedigini bilmiyor sanki ergen gibi davraniyor lutfen bana akil vrrin .benimde psikolojim bozuk
Sen geldiginde sormadınmı yurtdısına nasıl bnden hbersiz gidersin diye şahsen eşim telefonu cebinde uyusa ben yolarım onu sormadan duramam canım bence knusmayı dene seni üzmek gibi olmasında cok normal degil davranısları

Back
X