- 13 Mayıs 2015
- 700
- 334
- 303
- 43
- Konu Sahibi mutluluk1982
-
Bu tilki size de şöyle bir turlama şansı tanıyor mu? Üzgünüm ama bi o kalmış çünkü.Ama boşanmakta istemiyor.Ben böyleyim.Kabul et diyor. Kürtçünün dolaşacağı yer evidir.Sabret bekle diyor.
daha öncede yaptı defalarca. büyüklere açıklayınca birşey değişmiyor. Oaly hızlanıyor sadeceE bir zahmet anne baba kv kp açıklasanız o ne öyle ya eve uğradığı yok ben böyleyim oldu canım sen bu hareketi yapsan adını ne koyarlar acaba kendi kafanıza göre iş yapmayın susmayın açıklayın büyüklerinize
böyle bir evliliğe dair görüşüm yok..
tek söyleyebileceğim böyle bir adamla aynı soyadını taşımaya devam etmekte ısrar etmek oldukça mide bulandırıcı..
DÜZELMEZ SEN BÖYLE SUSPUS BÜYÜKLER BİŞEY YAPMASIN KAFASINA SAKSI DÜŞÜP İLAHİ BİR ŞEKİLDE DÜZELMESİ DE OLACAK GİBİ DEĞİL BÖYLE KALIRdaha öncede yaptı defalarca. büyüklere açıklayınca birşey değişmiyor. Oaly hızlanıyor sadece
belki düzeilir mi ? Sabretsem blmiyroum
Evet. En azından benim bir ablam var. 25 senelik evlililer.Adam birine aşık oldu. Kadın boşamadı. Adam süründü. Sonunda kadına döndü. Şimdi mutlu görünüyorlar. Belkide bunlardan etkileniyroum."Aldatmadan bosanip pişman olan çok mu kadın var"
Boşanmaya değebilecek seyler nelerdir sizce daha ne olabilir yani?
Ay bu soru mu düzelmez mi ne demek duzelse ne olacak sizin onurunuzu gururunuzu ayaklar altına almış bir kere nasıl içinize sinip o adamı koynunuza alacaksınız etmeyin tutmayın ispatlayın bikac belgeyle gidin acın dava baglatin nafakayi zaten ortada yok adam yoklugu size koymaz gibime geliyor. Bide daha once de yapmış bunu akıllanmış mi güzel kardeşim hayır yine yapıyor bize niye soruyosun daha.belkide buraya boşanma kararı vermede cesaretlenmek için yazıyorum. bir arkadaşım tavsiye etmişti. Ama gerçeklerde böylemi ? Kendi başınıza gelse aynı davranışı sergilermisiniz ? Yoksa sabretmek mi çözüm? Düzelmez mi ?
neyine sabrediyorsun acaba o serefsiz cibiliyetsin herifin sende diyeydin madem bende bid dolanıp döneyim bak bakalim yedi cihana namin duyulmazmiydi o degilde ne sana ne kocana uzulmem ama çocuklara yazik karaktersiz bur baba ve sabredeyim deyip sabaha kadar elin koynunda olan herifi beklemeye meyilli bir anne nasil bir tablo uzaktan bakinca emin ol boyle bir herifle bu hayati cekecegine bosanip onurluca yaşamak bin kat iyidir yazmiyim yazmiyim diyorum bu konulari gorunce cigrimdan cikiyorumbelkide buraya boşanma kararı vermede cesaretlenmek için yazıyorum. bir arkadaşım tavsiye etmişti. Ama gerçeklerde böylemi ? Kendi başınıza gelse aynı davranışı sergilermisiniz ? Yoksa sabretmek mi çözüm? Düzelmez mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?