Kocam beni aldatıyor. Hemde gözgöre göre :( bir aydır sabahlarada kadar evede gelmiyor.

mutluluk1982

Guru
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2015
700
334
303
43
Merabalar ,
15 yıllık evliyim.İki çocugum var. Eşim beni aldatıyor.Hatta kendine başka bir hayat kurdu. 1 aydır sabahlara kadar evede gelmiyor. Sabah gelip kapıdan çocugu alıp okula bırakıyor. Arada kıyafetini değeiştirmeye geliyor.Ailelere yansıtmadık. Ailelerimize de bi kaç defa birlikte gittik. Hiçbirşey olmamış gibi. Ama boşanmakta istemiyor.Ben böyleyim.Kabul et diyor. Kürtçünün dolaşacağı yer evidir.Sabret bekle diyor. Sabredilecek bir durum değil. SAbahlara kadar uyuyamıyorum. Üzücü olan ise onun hiç zerre kadar umrunda değilim.
Ancak boşanıp acele karar vermek istemiyorum. Çünkü etrafımda aldatmadan boşanıp pişman olan bir çok kadın var. İki çocukla bu hayatta yaşamakta bir o kadar kolay değil. Eşyalarını al ve git diyorum. Eşyalarınıda almıyor. Şu an en iyi çözüm bir süre sessiz kalmam ve bekleyip görmem.
Onun bana gelip ben ayrılmak istiyorum. Boşanmak istiyorum demesi mi ? Bu daha üzücü ve yıkıcı olmaz mı ? Lütfen görüşlerinizi bildireblirmisiniz.Şimdiden teşekkürler.

Güncelleme : Evden eşyaları ile birlikte gönderdim. Belli şartlar oluşunca boşanma davası açıcam. Kesinlikle arkaya bakmak yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aldatılıp boşandığına pişman olan kim?

Siz de öyle adamın vazgeçmesini mi bekliyorsunuz? Hiç utanmıyor musunuz yüzyüze bakarken? Adamın kadını kolundan tutup yatağınıza sokmadığı kalmış. Onu da mı yaşamak istiyorsunuz?

Madem yuvayı yıkmayacaksınız bari aile büyüklerine anlatın. Onlar çözüm bulsunlar. Böyle pıs pıs oturmayın.

daha öncede yaptı defalarca. büyüklere açıklayınca birşey değişmiyor. Oaly hızlanıyor sadece
belki düzeilir mi ? Sabretsem blmiyroum

Sen de aldat ablacım madem kürkçü dükkanı yerinde o sabretsin...tövbe tövbe Allahım sana geliyorum. O..larla yatayım kalkayım ama karşıdakine sabret işim bitinceye kadar diyeyim??? Eşiniz çok şerefsiz ve aşağılık bir insan. O adam bunları konuşurken siz de dinlediniz mi yani?? Ben olsam yüzüne tükürürdüm net.

Ya sırf bu tarz sebeplerden toplumdan öyle soğudum ki. Biz ve bizim gibi birçok toplumda kadın eziliyor , kendine güveni yok, saygısı yok. Siz de mükemmel bir orneksiniz buna. Aman bosanirsam insanlar ne der , aman nasıl gecinirim, aman bu adama emek verdim başkasına bırakamam, aman dul kadın olmak zor.

Kendinize ikinci kadın olmayı , aldatılmayi, yok sayılmayi reva görüyorsanız devam edin. Hem o koca hem toplum denen şey hem de siz kendinize ne kadar saygı duyarsınız artık bilemiyorum.

böyle bir evliliğe dair görüşüm yok..
tek söyleyebileceğim böyle bir adamla aynı soyadını taşımaya devam etmekte ısrar etmek oldukça mide bulandırıcı..

belkide buraya boşanma kararı vermede cesaretlenmek için yazıyorum. bir arkadaşım tavsiye etmişti. Ama gerçeklerde böylemi ? Kendi başınıza gelse aynı davranışı sergilermisiniz ? Yoksa sabretmek mi çözüm? Düzelmez mi ?

Esinize çanak tutmanızı anlamadım.Buluşup aileye gidiliyor aileler bilmiyor bu hayatta neyin garantisi var belki adam oyalıyor okadar bencil kötü insanlar varki biride eşiniz ve siz izin veriyorsunuz.Bu çocuklarınızada yaptığınız haksızlık onlara ne olursa olsun güclü olmayı,doğruyu güzeli öğretmeniz gerekirken ben babanızın iğrencliklerine boyun eğdim mi diyeceksiniz.Bilmiyorum konuşmasımı kolay geliyor ama insanın kendine saygısı olmaz mı?

daha öncede yaptı defalarca. büyüklere açıklayınca birşey değişmiyor. Oaly hızlanıyor sadece
belki düzeilir mi ? Sabretsem blmiyroum
DÜZELMEZ SEN BÖYLE SUSPUS BÜYÜKLER BİŞEY YAPMASIN KAFASINA SAKSI DÜŞÜP İLAHİ BİR ŞEKİLDE DÜZELMESİ DE OLACAK GİBİ DEĞİL BÖYLE KALIR

"Aldatmadan bosanip pişman olan çok mu kadın var"

Boşanmaya değebilecek seyler nelerdir sizce daha ne olabilir yani?
Evet. En azından benim bir ablam var. 25 senelik evlililer.Adam birine aşık oldu. Kadın boşamadı. Adam süründü. Sonunda kadına döndü. Şimdi mutlu görünüyorlar. Belkide bunlardan etkileniyroum.

Ay bu soru mu düzelmez mi ne demek duzelse ne olacak sizin onurunuzu gururunuzu ayaklar altına almış bir kere nasıl içinize sinip o adamı koynunuza alacaksınız etmeyin tutmayın ispatlayın bikac belgeyle gidin acın dava baglatin nafakayi zaten ortada yok adam yoklugu size koymaz gibime geliyor. Bide daha once de yapmış bunu akıllanmış mi güzel kardeşim hayır yine yapıyor bize niye soruyosun daha.

neyine sabrediyorsun acaba o serefsiz cibiliyetsin herifin sende diyeydin madem bende bid dolanıp döneyim bak bakalim yedi cihana namin duyulmazmiydi o degilde ne sana ne kocana uzulmem ama çocuklara yazik karaktersiz bur baba ve sabredeyim deyip sabaha kadar elin koynunda olan herifi beklemeye meyilli bir anne nasil bir tablo uzaktan bakinca emin ol boyle bir herifle bu hayati cekecegine bosanip onurluca yaşamak bin kat iyidir yazmiyim yazmiyim diyorum bu konulari gorunce cigrimdan cikiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…