Kocam beni aldatıyor. Hemde gözgöre göre :( bir aydır sabahlarada kadar evede gelmiyor.

Pardon da çocuklarınız sormuyor mu hiç babamız nerede diye? Ya da akrabalara gidince demiyorlar mi babamız artık evde kalmıyor diye. Zaten adam evde boşanınca da aynı boşanmadan da. Haa gezsin gezsin gelsin geriye kabulumdur derseniz bilemem. O sizin bileceginiz birsey. Olan yine çocuklara oluyor aslında.

Kullandığı cümlelere bak hele Nasıl aşağılayıcı tabirler hareketler bu adamın soyadını taşımayı düşünüyorsunuz hala.. Aldatılıp boşanan pişman kadın hiç görmedim varsa da sınırlıdır mutlu olan daha çok bunları dikkate alın derim. Donuna kadar alın da görsün kürkçü dükkanını daha ne bekliyorsunuz ?

Siz de bunu kabullenip bir aydır evde koca yolu gözlüyormuşsunuz, şimdi neden konu açtınız anlamadım yeni mi zorunuza gitmeye başladı. Mazallah boşanıp pişman olmak var!!! Siz öyle beklemeye devam edin eşiniz döner kürkçü dükkanına sonra bakarsınız eser yine gider ama siz bekleyin illa döner.

sizde baskasiyla takilin
tinder kullanin
5000 tl maasiniz varmis zaten onun sizi aldattigi ile ilgili delil de tutun
baskalariyla gorustugunuzu soyleyin

Ailenize açtınız mı konuyu ?

Biliyorlar mı ?

Çalışıyor musunuz ?

O kendine ayrı bi hayat kurduysa siz neden ayrılmıyorsunuz ?

Ben şok !

Denetci, 5000 TL maaş ve bu durumu kabul etmek

Durumu anlamdirabilmek adına sormak istiyorum : siz de kocanızi aldattiniz mi ? Hani o yüzden mi böyle kabullendiniz ve daha da kabullenmek istiyorsunuz.
çok çirin cümleler bunlar.
yuvayı kadın yaparmış derler ya. Sadece bu kadar hızlı karar almak doğrumu ?
Değil evet.. Sadece pişman olmak istemiyorum. 37 yaşındayım. 40 e ne kaldı. Bu saaten sonra kendime yeni bir düzen yeni bir hayat kurmak çok zor geliyor. Yanlızlıktan korkuyorum. Bilmiyruom. Ama bu gece eşyalarını kapının önüne koyucam.

yazıp sildim.... yazıp sildim....
bu konuyla ilgili yazacak çok şeyim var da, dedim ya çok yazıp sildim.
"çok ağır olur" dedim her seferinde.
sizinle ilgili olaylara hiç girmeyeceğim de şunu merak ettim.
çocuklarınız kız mı erkek mi?

özellikle kız çocukları bu durumdan çok etkilenir diye düşünüyorum. (erkek çocukları da elbette ama kızlar daha duygusal olduğu için böyle söylüyorum)
babalarının aldattığını, başka kadınlara gittiğini anladıklarında (ve emin olun anlayacaklar) o babadan tiksinmeyecekler mi sanıyorsunuz? belki de erkeklere olan tüm güvenlerini kaybedecekler.
size acıyarak ve onları o evde yaşamaya mahkum ettiğiniz için sitemle bakmayacaklar mı?
akrabalarınız da öğrenecek (büyük ihtimalle zaten farkındadırlar da). çocuklarınız onların yanında babaları yüzünden utanç duymuyacaklar mı?
oğlunuz varsa da ya babasına düşman olacak ya da bu sağlıksız ilişkiyi normal olarak kanıksayıp kendi evliliğinde aynı şeyi yapacak...

dedim ya, işin sizi ilgilendiren boyutuna hiç girmiyorum.
ama merak ediyorum, çocuklarınızı böyle bir ortamda büyümeye nasıl mahkum edebiliyorsunuz?

Sizin yaşadıklarınızı yaşayıp boşanmamış,hayatına bu şekilde devam eden iki kişi tanıyorum.Bu iki kişide çocuklarını ve onların gelecekteki durumlarını,boşanmış çocuklu bir kadın olarak hayatın zor olacağını vs.gibi gerekçelerle boşanmadıklarını söylüyorlar.Şu andaki durumları ise;çocuklar büyümüş ,bir şekilde kendi hayatlarını kurmuşlar.Ama,babaya saygı ve sevgileri yok.Anneleri ise herşeyden şikayetçi,mutsuz,sinir ve hastalık sahibi olmuşlar.En ufak bir şikayetlenmesinde anneye boşansaydın o zaman biz ne yapalım şimdi diyorlar ve anneyi dinlemiyorlar bile artık.Bu örnekleri belki size fikir vermesi açısından verdim.Karar verecek olan sizsiniz ve yaşayacak olan da sizsiniz.Bizler ne desek boş.

Kızınız var mi? Ilerde kızınız evlendiğinde eşi ona boyle bir onursuzluk yaparsa susup oturmasını mi tavsiye edersiniz? Oğlunuz boyle bir srefszlk yaparsa donup dolaşacağı yer kürkçü dükkanıdır diye destek olup geline sus otur düzelir mi dersiniz? Mesleği olan evi olan bi kadının bu serefsizlige katlanmasinin bi açıklamasını bulamıyorum

iki kız çocugum var.

Yüzünün ar perdesi yırtılmış o herifin ,pis arsız azgın teke. Hiç mi ailende şöyle babayiğit biri yok şunu bi silkelesin. Benim kocam böyle yapsa direk babamı amcalarımı ailedeki erkekleri çağırırım anlatırım durumu. Sabah kapıya geldiğnde de onu bi temiz döverler sonrada boşarım. Harekete gecmek için neyi bekliyorsun adamın sevgilisiyle ortaya cıkmasını mı ? Kim bilir kimlerin koynunda geziyor adi herif. Boşa şunu hayatım boşa yahu.

evet. Aslında şu sıralar sağlık dertlerim var. Göğsüme bir kitle çıktı ve 3 hafta biopsi sonucunu bekliyorum. Riskli bir durumum varzaten. Ve o kişi benimle hastaneye geliyor. Yanımda istememe rağmen. yanımda da sevgilisiyle mesajlaşıyor.

gavatlik son nokta kusura bakmayin ama
esiniz eve para harciyor mu
5000 tll yi kendiniz icin harcayin bakim estetik bakici vs
gezmek tozmak icin vakit yaratin kendinize

Çok geçmiş olsun canım insallah kötü bişey değildir.
Ay bi de sevgilisi olduğu da ayan beyan ortada öyle mi ? Bunu ispatlayablir misin canım yani elinde mesajlaşma fotoğraf bir delil var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…