- 15 Temmuz 2016
- 4.004
- 6.297
- 108
- Konu Sahibi mutluluk1982
-
evet.
Kednime ait ayrı bir evimde var. Aylık gelirim yaklaşık 5.000 TL
Denetçilik yapıyorum.
Bizle dalga geçiyor resmen, konu fake galiba
Ne dalgası hanımefendi. Çaresizim. Kolay değil boşamak. Aslında boşamaktan başka çarem yok zaten. Bunu nasıl atlatıcam bilmiyroum. Çok zor.. çok zor.Bizle dalga geçiyor resmen, konu fake galiba
sizde baskasiyla takilinMerabalar ,
15 yıllık evliyim.İki çocugum var. Eşim beni aldatıyor.Hatta kendine başka bir hayat kurdu. 1 aydır sabahlara kadar evede gelmiyor. Sabah gelip kapıdan çocugu alıp okula bırakıyor. Arada kıyafetini değeiştirmeye geliyor.Ailelere yansıtmadık. Ailelerimize de bi kaç defa birlikte gittik. Hiçbirşey olmamış gibi. Ama boşanmakta istemiyor.Ben böyleyim.Kabul et diyor. Kürtçünün dolaşacağı yer evidir.Sabret bekle diyor. Sabredilecek bir durum değil. SAbahlara kadar uyuyamıyorum. Üzücü olan ise onun hiç zerre kadar umrunda değilim.
Ancak boşanıp acele karar vermek istemiyorum. Çünkü etrafımda aldatmadan boşanıp pişman olan bir çok kadın var. İki çocukla bu hayatta yaşamakta bir o kadar kolay değil. Eşyalarını al ve git diyorum. Eşyalarınıda almıyor. Şu an en iyi çözüm bir süre sessiz kalmam ve bekleyip görmem.
Onun bana gelip ben ayrılmak istiyorum. Boşanmak istiyorum demesi mi ? Bu daha üzücü ve yıkıcı olmaz mı ? Lütfen görüşlerinizi bildireblirmisiniz.Şimdiden teşekkürler.
çok çirin cümleler bunlar.Ben şok !
Denetci, 5000 TL maaş ve bu durumu kabul etmek
Durumu anlamdirabilmek adına sormak istiyorum : siz de kocanızi aldattiniz mi ? Hani o yüzden mi böyle kabullendiniz ve daha da kabullenmek istiyorsunuz.
Sizin yaşadıklarınızı yaşayıp boşanmamış,hayatına bu şekilde devam eden iki kişi tanıyorum.Bu iki kişide çocuklarını ve onların gelecekteki durumlarını,boşanmış çocuklu bir kadın olarak hayatın zor olacağını vs.gibi gerekçelerle boşanmadıklarını söylüyorlar.Şu andaki durumları ise;çocuklar büyümüş ,bir şekilde kendi hayatlarını kurmuşlar.Ama,babaya saygı ve sevgileri yok.Anneleri ise herşeyden şikayetçi,mutsuz,sinir ve hastalık sahibi olmuşlar.En ufak bir şikayetlenmesinde anneye boşansaydın o zaman biz ne yapalım şimdi diyorlar ve anneyi dinlemiyorlar bile artık.Bu örnekleri belki size fikir vermesi açısından verdim.Karar verecek olan sizsiniz ve yaşayacak olan da sizsiniz.Bizler ne desek boş.Merabalar ,
15 yıllık evliyim.İki çocugum var. Eşim beni aldatıyor.Hatta kendine başka bir hayat kurdu. 1 aydır sabahlara kadar evede gelmiyor. Sabah gelip kapıdan çocugu alıp okula bırakıyor. Arada kıyafetini değeiştirmeye geliyor.Ailelere yansıtmadık. Ailelerimize de bi kaç defa birlikte gittik. Hiçbirşey olmamış gibi. Ama boşanmakta istemiyor.Ben böyleyim.Kabul et diyor. Kürtçünün dolaşacağı yer evidir.Sabret bekle diyor. Sabredilecek bir durum değil. SAbahlara kadar uyuyamıyorum. Üzücü olan ise onun hiç zerre kadar umrunda değilim.
Ancak boşanıp acele karar vermek istemiyorum. Çünkü etrafımda aldatmadan boşanıp pişman olan bir çok kadın var. İki çocukla bu hayatta yaşamakta bir o kadar kolay değil. Eşyalarını al ve git diyorum. Eşyalarınıda almıyor. Şu an en iyi çözüm bir süre sessiz kalmam ve bekleyip görmem.
Onun bana gelip ben ayrılmak istiyorum. Boşanmak istiyorum demesi mi ? Bu daha üzücü ve yıkıcı olmaz mı ? Lütfen görüşlerinizi bildireblirmisiniz.Şimdiden teşekkürler.
yazıp sildim.... yazıp sildim....
bu konuyla ilgili yazacak çok şeyim var da, dedim ya çok yazıp sildim.
"çok ağır olur" dedim her seferinde.
sizinle ilgili olaylara hiç girmeyeceğim de şunu merak ettim.
çocuklarınız kız mı erkek mi?
özellikle kız çocukları bu durumdan çok etkilenir diye düşünüyorum. (erkek çocukları da elbette ama kızlar daha duygusal olduğu için böyle söylüyorum)
babalarının aldattığını, başka kadınlara gittiğini anladıklarında (ve emin olun anlayacaklar) o babadan tiksinmeyecekler mi sanıyorsunuz? belki de erkeklere olan tüm güvenlerini kaybedecekler.
size acıyarak ve onları o evde yaşamaya mahkum ettiğiniz için sitemle bakmayacaklar mı?
akrabalarınız da öğrenecek (büyük ihtimalle zaten farkındadırlar da). çocuklarınız onların yanında babaları yüzünden utanç duymuyacaklar mı?
oğlunuz varsa da ya babasına düşman olacak ya da bu sağlıksız ilişkiyi normal olarak kanıksayıp kendi evliliğinde aynı şeyi yapacak...
dedim ya, işin sizi ilgilendiren boyutuna hiç girmiyorum.
ama merak ediyorum, çocuklarınızı böyle bir ortamda büyümeye nasıl mahkum edebiliyorsunuz?
Yüzünün ar perdesi yırtılmış o herifin ,pis arsız azgın teke. Hiç mi ailende şöyle babayiğit biri yok şunu bi silkelesin. Benim kocam böyle yapsa direk babamı amcalarımı ailedeki erkekleri çağırırım anlatırım durumu. Sabah kapıya geldiğnde de onu bi temiz döverler sonrada boşarım. Harekete gecmek için neyi bekliyorsun adamın sevgilisiyle ortaya cıkmasını mı ? Kim bilir kimlerin koynunda geziyor adi herif. Boşa şunu hayatım boşa yahu.
gavatlik son nokta kusura bakmayin amaevet. Aslında şu sıralar sağlık dertlerim var. Göğsüme bir kitle çıktı ve 3 hafta biopsi sonucunu bekliyorum. Riskli bir durumum varzaten. Ve o kişi benimle hastaneye geliyor. Yanımda istememe rağmen. yanımda da sevgilisiyle mesajlaşıyor.
Çok geçmiş olsun canım insallah kötü bişey değildir.evet. Aslında şu sıralar sağlık dertlerim var. Göğsüme bir kitle çıktı ve 3 hafta biopsi sonucunu bekliyorum. Riskli bir durumum varzaten. Ve o kişi benimle hastaneye geliyor. Yanımda istememe rağmen. yanımda da sevgilisiyle mesajlaşıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?