Kocam beni aldatıyor. Hemde gözgöre göre :( bir aydır sabahlarada kadar evede gelmiyor.

Evet. En azından benim bir ablam var. 25 senelik evlililer.Adam birine aşık oldu. Kadın boşamadı. Adam süründü. Sonunda kadına döndü. Şimdi mutlu görünüyorlar. Belkide bunlardan etkileniyroum.
Canım yapma Allhın seversen ya okurken ben sinirlendim sen kendini neyle avutmaya çalışıyorsun pes

iğrenç!!
bu kadar güvensiz olmayın yaa..
hayat bu karatersizlerden ibaret diil..
azıcık güçlü azıcık sağlam olun sağlam durun yaa..
bu ne böle ezik ezik..
sen yapsan o seni cümle aleme rezil ederdi be...
sen bunu yapamazsın anlarım da bari delikanlı gibi sana bir hiçmişsin ya da basit biriymişsin gibi davranmasına izin veremezsin..
gerçekten çok özür diliyorum ama sizin gibiler yüzünden bu adamlar bu kadar arsız bu kadar iğrençler işte.

Siz simdi bir de kendinizi evli mi saniyorsunuz? Devam edin o zaman ne diyim.

Boşanmaktan başka çözümünüz yok .Aldatılmayı içinize sindirmek ve bunu kabul ederek yaşamınıza devam etmek size hangi pişmanlığınızı unutturabilir.
Ama ben kendime güvenemem er'imdir ağamdır istediğinden bal alsın dönsün bana ben beklerim dersen aynen böyle devam et . Verecek akıl yok ....

aldatmanın nesine sabredilir? bak çok açık değil mi seni artık istemiyor. sen onun dışarıya karşı sabit adresisin sadece.
başka bir kadınla sevişiyor bak daha açık nasıl söyleyeyim? pişman olsa dönse sen onunla tekrar sevişebilecek misin? koynuna almaktan miden bulanmayacak mı?
başıma gelse saniye tutmam hayatımda. iliğime kadar sömürmesini mi bekleyeceğim?
her şeye sabredilebilir aldatma ve şiddet hariç.

belkide buraya boşanma kararı vermede cesaretlenmek için yazıyorum. bir arkadaşım tavsiye etmişti. Ama gerçeklerde böylemi ? Kendi başınıza gelse aynı davranışı sergilermisiniz ? Yoksa sabretmek mi çözüm? Düzelmez mi ?

başıma geldi aslaaa düzelmez canım aslaaa.
buna sabır edilmezzz senin ki durumunuzu iğrençleştirmiş

Şu durumda sen daha suçlusun,böylesine iğrenç bir adamı halen beklediğin için..neyse bari dikkat et de sana cinsel yollarla hastalık falan getirmesin...eminim şimdi sabırsızlıkla ne zaman gelecekte aynı yatağa gireceğiz diye bekliyorsundur,nasıl bir mide anlayamadım,pfff size çok sinirlendim

Bacim sen sosyal deney mi yapiyorsun?

Gercekten tilki gibiymis, dönüp dolasacagim yer kürkçü dükkanı diyor öyle mi? Sizde iki çocukla ne yaparım deyip buna boyun egiyorsunuz? Size mutluluklar dilerim bence siz halinizden memnunsunuz.
Yapacagini yapsın nasıl olsa bana döner umidi ile devam ediniz.
Avukat yokmu çevrenizde? Nafaka diye bişey var haberiniz varmi?

Ya bir de eskiden kadınlar ayrilamazmis, ölüm korkusu, ailenin reddetmesi, imkan olmaması falan susarlarmis , hadi diyorum hadi bunlar cidden ağır sebepler ama şu an ? Şu yüzyılda?

Bir çok sığınma evi, bir çok iş imkanı , bir çok meslek edindirme kursu. Ne yani bu durum, bu ozguvensizlik niye ? Bu kendine saygı duymamanin zirvesinde olmak neden ?

Gercekten dalga geçiliyor gibi ya.

Patron cıldırmıs kendini tilki sanıyor

Kıyafetlerini doldurun bi çöp poşetine, ihtiyacı olan birine verin yada uğraşmayın atın direk çöpe. Kilidi değiştirin, açın davayı. Şöyle merdaneyle ağzını burnunu kırmak lazımda şiddet yanlısı insanlar değiliz.

Boşanmayacaksanız oturup metreslerden size kalan parayla idare edeceksiniz. Konu açmanıza bile gerek yoktu.

Boşanın tabiki ne demek o ya, kendinize saygınız yok mu? Başka kadınlarla sürekli yatacak sonra size mi gelecek yani nedir . Bu nasıl bir terbiyesizlik bu nasıl bir aşağılama ya inanamıyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…