Kocam beni aldatıyor. Hemde gözgöre göre :( bir aydır sabahlarada kadar evede gelmiyor.

Eski nickiniz OKYANUS olabilir mi? Bence olabilir. Demek tekrar asker olan eşinizle evlendiniz. Hayırlısı ne diyelim.

Ya arkadaşım delimisin divanemisin kendine gel, o kadın kazansın kazanmasın boşver yaa, umrunda olmasın.
Sen kendi hayatını kurtarmaya bak...
Ona yenilmeyeyim derken hergün acı çekerek kendin tükenip ölüyorsun, üstelik gurursuzca...
Özür dilerim ağır sözler söyledim ama silkelen lütfen, kendine gel, kendini sev... bak bende boşandım bence çok zor karar verdim. Ama şimdi öyle içim huzurluki.
Ne olur şu yazdıklarını başkası yazmış gibi oku, ve ne tavsiye ederdim diye düşün, mantığınla hareket et...

Boşanma taraftarı olmasamda sizinki kurtulabilir bir evlilik degil sanki.yuz göz olunmasa belki derdim. Herşey ortaya dökülmüş,adam pişkin. Bundan sonra kurtarmaya çalışmak sizden çok seyler goturur.duzelir mı hiç sanmam.her defasında daha piskin bir adam çıkacak karşınıza

Çevrenizde aldatmadan dolayı boşanıp pişman olan kadınlar var diyorsunuz. Neden pişmanlar ki? Yapılacak en doğru kararı yapmışlar. Tabi kadınlarımızın ekonomik özgürlüğü yok, kendi ayaklarında duramıyor dursa bile koca koca diye öldükleri için şaşırmıyorum doğrusu :) Mühim olan sabahları 5 dk bile eve gelse de ele güne karşı kocişim var demek mi? Gerçekten bazı kadınları anlamak zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…