Kocam beni aldatıyor. Hemde gözgöre göre :( bir aydır sabahlarada kadar evede gelmiyor.

Bu karaktersizin boyle yapacagi belliydi. evden kovdu der demistim.. evi birakip gitmeniz iyi olmamis. Ev onun degil. Muhtemelen avukatla gorusmussunuzdur. Haklarinizi savunun.. İnşallah her sey gonlunuzce olur..

evet ya.. bir de diyoki bıçak çekti... ya abiside demiyorki neden ? Biliyor malını. Sadece bana çok yanlış hareket yapmamalıydın... kabuletmiyosan boşa ...Bıçak çekilirmymiş.Eşyaları kapının önüne konulurmu muymuş..Elaleme rezil etmenin ne anlamı varmış.. Yıllardır hep böyleydi.. Yapan o.. Suçlanan yine ben. Defolsun gitsin hayatımdan. Azcık aklım var. Tımarhanelik olmak istemiyorum artık.. Yeter..

hissetmekle başlar herşey zaten.. Yüreğinde hisset. Bir kadın isterse yapamayacağı şey yok. Bunu biliyroum. Ben yıllarca vazgeçmediğim için hayat r dul olmak zor gibi bahanelerin altına saklandım. Ne zaman vazgeçiyorsunuz o zaman inanıyorsunuz bu hayatta tek başınıza neler yapabileceğinize ...

Başımda bir erkek olsun anlayışı değil mi zaten bu durumları besleyen. Erkekler kadınların kendilerine muhtac olduğunu düşünerek bu cesareti buluyorlar. Kadın da bir bireydir arkadaşlar ve siz çocuklarınızı düşünerek bir adama katlanmayı kabul edebiliryorken o adam ne çocuklarınızı ne sizi düşünmeyerek pişkince gizleme ihtiyacı bile hissetmeden başka bir kadının yatağına girebiyor. Siz affedince adamın gözünde daha da değersizlesiyor, ona daha fazlasını yapma hakkı veriyorsunuz. Bedelini ödemesi gereken, üzülmesi gereken, yarını endiseyle düşünmesi gereken biri varsa o siz degilsiniz. Hayatinizi size saygisi olmayan birine tahammül ederek gecirmektense, kendinize saygınız devam ederek baska zorluklarla mucadele etmeniz daha onurlu bir davranis.

Tek siz değilsiniz ki sizin gibi düşünen onlarca kadın var biri de benim yazdıklarınızı okuyunca kendim yazmışım gibi hissediyorum.siz üç kez evlenmişsiniz aynı adamla ben de iki kez çekişmeli dava açtım ayrı kaldık aylarca .iki davamı da geri çektim döndüm adama.şu an üçüncüyü açmaya hazırlanıyorum.anlaşmalı olursa açmayacağım inşallah bekleme dönemindeyim yani.Allah hepimizin yardımcısı olsun

Kesinlikle haklısınız.Mükemmel yazmışsınız son cümleleri.
Hayatinizi size saygisi olmayan birine tahammül ederek gecirmektense, kendinize saygınız devam ederek baska zorluklarla mucadele etmeniz daha ONURLU bir davranis.
Siz yaşamadan yazmışssınız. Evet daha önceleri olsam sizin bu yazdığınıza ilk eleştirim sen yaşadın mı ki oturduğun yerden konuşmak kolay derdim.Üzücü olan olay zaten siz oturduğunuz yerden olacakları gerçekleri daha net görüp söyleyebiliyorsunuz. Ancak biz ya deliricem yaşadığımız halde niye bunu göremiyoruz. Hala sabredelim diyoruz. Beklesek düzelir mi diyoruz. Evet her affedişte adamın gözünde daha değersizleşiyoruz. Bu kadar net ve basit.

Alalh yardımcınız olsun. En önemlisi karar vermek.İkincisi kabullenmek. Psikoloğum Fatma hanım derdki bu ikisini başar gerisi gelir. Aynen öyle.
Sizde kararlı olun. Verdiğiniz kararı uygulayın. İnanın kendimizi yıpratıyoruz. Aynı şeyleri defalarca kendimize yaşatıyoruz. Hayat çok kısa. Bir an önce kangıren olmuş parçaları kesip atıp yaralarımızı iyileştirip önümüze bakmak lazım.

Sizin boşanma nedeni nedir ? Aldatma değil demişsiniz.

Eşimle aramızdaki maaş farkı bunu hiçbirzaman ben sorun etmedim.zaten baştan belliydi yani ben bunu bilerek evlendim kredi çektim araba aldım.sonra bir kredi daha çektim ev aldım.çocuklarıma annem baktı karşılıksız.ama hiç şikayet etmedim hatta uzun zaman maaş kartım adamda durdu.ben hiç bir zaman benim maaşım onunkinin iki katı herşeyi ben alıyorum ödüyorum demedim.ta ki ücretsiz izin alana kadar ben izne ayrılınca adamın maskesi düştü.3-5 aylık izni burnumdan getirdi sanki bir daha hiç çalışmayacakmışım gibi bir muamele gördüm.sonra da dava açınca herşey anlaşıldı zaten adam paracının biri çocuk karı evlilik umurunda değil.

çok üzücü.. Benimkide hem paracı hem aldatıyor. Bana sürekli söylediği şey işine sahip çık işine sahip çık.
Adam sabaha kadar eve gelmior ben ağlamışım uyumamışım.. yemek yemiyorum içmiyorum.. işine gideceksin. yoksa boşarım seni demişti. hep de derdi.. Benimde yıllarca maaşım fazlaydı.Aynen. Benimde yıllarca maaş kartım elindeydi.. Herşey boş..
Çok üzücü şeyler bunlar.Biz kadınlar çok fedakarız. Çok fazla. İşte böyle bir adamla gel de iyi günde kötü günde herşeye varım de. Hayat arkadaşı ne demek ... Ya bırak böyle kocalar eşler olmaz olsun. Bin kere kocasız dul yaşamak daha iyi.

Siz neden ücretsiz izne ayrıldınız ? Bunda da vardır bir hayır. Adamın gerçek yüzünü görmüşsünüz. Bence ücretsiz izne ayrılma nedenleriniz bitti ise işinize dönün. Bir kadının en önemli silahı işi.

Çok geçmiş olsun size Siz En doğru karar verdiniz inşallah da çok mutlu olursunuz Çocuğunuzla

Bu iki senelik mevzu.çoktan döndüm çalışıyorum.ama o dönemden sonra düzen tutmadı evlilik.güvenim sarsıldı ve kendime güvenim geldi bir bakıma yani eskisi gibi ezilemiyorum istesemde olmuyor.şimdi ı da çok istiyor ayrılmayı yani öyle görünüyor.ee tabi karşısında eski duygusal sürekli ağlayan ilgi isteyen yaptıklarına boyun eğen iki öpüp sarılınca tav olan kadın yok.güçlüyüm.ama çok endişeliyim çocuklar aklıma gelince içim parçalanıyor resmen uykularım kaçıyor.ama dediğin gibi böyle kocam olacağına dul kalırım daha iyi.

Siz aynı kişiyle 3.kezmi evlendiniz?neden peki ayrılmışken 2 kere daha evlendiniz aynı kişiyle sizi bu karara ne itti? Bide tekrar evlrnince bişeyler düzeldimi ve sizin ayrılık sebebiniz aldatmamıydı? Tekrar evlendikten sonra aynı kişiyle kaç sene evli kalabildiniz tşkler

hayır. evlenmedim ben hiç. hepsinden ayrıldım bana erkek mi yok ayol nesini kabul edeyim uçkuru düşüklerin

Hayata tutunmaktan korkuyorum hep ben daha boşanmadım ama 2 senedir beni bi kızla aldatıyo ve ondan vazgeçmiyo ve ona verdiği değerin zerresini bana vermiyo ve afedersiniz insanın dış görünüşüyle asla yadırgamam ama bi brni görün bide o kızı inanamazsınız o kadar bakılmıycak bir tipi varki erkeğe benziyor.eşimede dedim bunca şeyi biz bunun içinmi yaşsdık ayrılma derecesine geldik diye.çok bağlanmış ev yükü çocuk yükü ağır geldi rahat yaşamak istiyor gezmek tozmak sevgilisiyle rahat takılmak istiyor.maskesi düşünce bana inanılmaz kötü davranıyor meer yıllardır krndini sıkarak zorunlu iyi oluyormuş bana.diyorumki 2 ayda 10 kilo verdim senin yüzünden bana diyoki 2 ayda 20 kilo alınabiliyosa 10 kiloda verilir o kadar umursamazki.2 çocuğuma o kadar üzülüyorumki evliliği onların sorumluluğunu tek alamam diye korkarak devam ettirmek istiyorum ikiside kız.tek başıma mücadele edebilirmiyim diye.aldatma var aldatma delillerimde var.çabuk boşanabilirmiyim acaba bilgisi olan varmı.bide mal olduğu kadar ortak borçlarda var o benim belimi büküyo.ayrılırsam benim çektiğim kredi var eşimin arabası için bide ev için ihtiyaç kredisi.ya ödemeye destek olmazsa boşanma sürecinde boşanma uzarsa nasıl öderim diye öyle basit rakamlarda değil yani tek çalışarak ödeyrbileceğim rakamlar değil.kafam çok karışık(

anladım.Umarım mutlu olursunuz. Önce kararlı olup istemek gerekiyor. Rabbim yardımcımız olur inşallah.Zaten çocuklar olunca mevzuu zorlaşıyor. Ama herşey annenin elinde.

Beni aldattığını öğrendiği anda acele acele o hırsla ve nefretle mal mülk hiçbirşey umrumda değil diye iki defa hemde iki defa hızlıca boşandım. Bu kez deneyimli oldum. Evet boşanacağım karar verdim. Ancak şartların oluşmasını bekleyip onu bir süre yok sayıp ve şartlar oluştuktan sonra boşayacağım. Bu benim deneyimim.
Sizin aldatma hikayesi 2 yıl . dayanılacak bir durum değil .
Evet önce karar verin . Boşanacakmısınız.. Gerçetken bu adamı istemiyormusunuz. Sevgisi bittmi ? Kararlı olun.
Boşanacağım evet diyorsan... Benim gibi şartlarını oluştur. Avukatla görüş. Bu deaylı soruların cevabını avukattan alablirsin. Borçlarınızın süresi ne kadar. Borçları eğer kendi için çekmiş iseniz boşanma davasında bunu ıspatlar kendinin ödemesini belirtirsiniz. Ben ilk ayrıldığımda araba kredisini üstüme çekmişti. Bunu ıspatladık. MAhkeme kararında da kendisinin ödüyeceği belirtildi. Bu tip borç devirleri yasal olarak sizin üzerinize olsa dahi mahkeme kararı ile borç devir işlemi olabliyor. Delil varsa aldatmadan davayı açarsanız tazminat alabilirsiniz.Çocuklara iştirak nafakası alırsınız.

Evet zor .. Benim kadar sizi kimse anlayamaz.Üstelik bende şu dönem o kadar çirkin şeyler yaşıyorumki.. İnanın zamanınıza yazık. O adama verdğiniz zamana emeğe yazık. Lütfen bunu benim gibi geç anlamayın. Bu adam düzelmez. düzelmeyecek. Adam olmayacak. Önce Allah bilir ama. Bu böyledir böyle olacak. Bu yüzden evet bahane değil ama boşanamama nedenlerinizi çözmeye çalışıp yardım alıp kurtulun bu rezil hayattan...

inanın size zarar veriyor. Dün ben bayıldım. Sol tarafım uyuştu. Hastaneye götürdüler. Zaten yni bir göğüs amaliyatı olmuşum.Dkişlerim ağrılarım hala var. Dedimki yazık sana... Yazık... Ahhhh dedimmmm... Bunu yıllarca önce boşamalıydın... Lütfen benim gibi olmayın. Vücudum ruhum iflas etti... Daha bu sabah kaltıp ağlamaktan öldüm...
Bu revamı diyorum.. Ama bunu devam ettirirsem iki çocugum var. Sağlığımızı kaybedersek çocuklarımıza kim bakacak.
lütfen yalvarıyorum size... Sağlığınızı akıl sağlığınızı ruh sağlınızı kaybetmeden kurtulmanın yollarına bakın....

2 çocuğuma o kadar üzülüyorumki evliliği onların sorumluluğunu tek alamam diye korkarak devam ettirmek istiyorum ikiside kız.tek başıma mücadele edebilirmiyim diye.(
Niye bu kadar güvensizsiniz kendinize? Çocuklarınızı niye mutsuz olma kararınıza kalkan yapıyorsunuz?

Benim annem ben 6,5 yaşımdayken ayrıldı babamdan. Üstelik aldatma vs yoktu ortada. Gayet de güzel büyüttü.

Çocuklarınıza kötü örnek oluyor, kendinize onları korumak için boşanmadığınızı telkin ederken aslında onları çok daha kötü bir psikolojiye mahkum ediyorsunuz.

Haklısınız.pskoloğun desteği olurmu bu süreçte giden varmı?boşanırsam daha çok üzülürüm diye korkuyorum kaybetmekten korkuyorum hayatındaki kadının kazanıp benim kaybedeceğimden korkuyorum.o kadar emrk varki 9 senelik evliyim sürekli nasıl bunu bana yaptı diyorum çok fedakar oldum.adam ettim derlerya.ben adam ettim başkasının olucak diye kaybetme korkusu var.biliyorum bana saygısı sevgisi kalmadı farkındayım ama hep düzelir belki umudu var.bazende diyorumki bu adam düzelmez.hep bi ikilem var hayatımda.boşancam diyorum kararlı oluyorum sonra bu karardan caymak istiyorum.çünkü seviyorum eşimi herşeye rağmen ama o beni sevmiyo bunu görünce daha çok kahroluyorum

Hayat o kadar zorki dul bi kadının yanında kimse olmuyo biyere bile gitmeyr çekiniyo insan yanlızlığa itilmiş gibi hissetmekten korkuyorum insanların bkışlarından dedikodularından sürekli soru sormalarından korkuyorum

Yenik düşmüş gibi görünceğimi hissediyorum.eşimin o kızla evlenme ihtimali büyük olur ben boşanırsam onlar evlrnirse görürsem duyarsam kahrolcağımo düşünüyorum.banada eşimin nispet yapacağına eminim.korkularım çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…