- 20 Kasım 2018
- 14.327
- 54.663
- 598
- 35
- Konu Sahibi mutluluk1982
-
Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama bu anlattıklarınız tamamen sizin çevrenizle alakalı.Hayat o kadar zorki dul bi kadının yanında kimse olmuyo biyere bile gitmeyr çekiniyo insan yanlızlığa itilmiş gibi hissetmekten korkuyorum insanların bkışlarından dedikodularından sürekli soru sormalarından korkuyorum
Allah yardımcınız olsun da aklıma bir şey geldi fakat burdan yazmam sanırım yasak,ayrıca boşanınca borçlar da bölünmüyor mu ve arabayı madem siz ödüyorsunuz siz kullanın. Kocanızın kendinden başka kimseye hayrı yok çocuklarınız öncelikle sağlıklı bir anneye ihtiyacı var sakın çocuklarınızı öne sürerek bu rezil duruma katlanmayın.Hayata tutunmaktan korkuyorum hep ben daha boşanmadım ama 2 senedir beni bi kızla aldatıyo ve ondan vazgeçmiyo ve ona verdiği değerin zerresini bana vermiyo ve afedersiniz insanın dış görünüşüyle asla yadırgamam ama bi brni görün bide o kızı inanamazsınız o kadar bakılmıycak bir tipi varki erkeğe benziyor.eşimede dedim bunca şeyi biz bunun içinmi yaşsdık ayrılma derecesine geldik diye.çok bağlanmış ev yükü çocuk yükü ağır geldi rahat yaşamak istiyor gezmek tozmak sevgilisiyle rahat takılmak istiyor.maskesi düşünce bana inanılmaz kötü davranıyor meer yıllardır krndini sıkarak zorunlu iyi oluyormuş bana.diyorumki 2 ayda 10 kilo verdim senin yüzünden bana diyoki 2 ayda 20 kilo alınabiliyosa 10 kiloda verilir o kadar umursamazki.2 çocuğuma o kadar üzülüyorumki evliliği onların sorumluluğunu tek alamam diye korkarak devam ettirmek istiyorum ikiside kız.tek başıma mücadele edebilirmiyim diye.aldatma var aldatma delillerimde var.çabuk boşanabilirmiyim acaba bilgisi olan varmı.bide mal olduğu kadar ortak borçlarda var o benim belimi büküyo.ayrılırsam benim çektiğim kredi var eşimin arabası için bide ev için ihtiyaç kredisi.ya ödemeye destek olmazsa boşanma sürecinde boşanma uzarsa nasıl öderim diye öyle basit rakamlarda değil yani tek çalışarak ödeyrbileceğim rakamlar değil.kafam çok karışık(
Yahu evlense ne olucak ? Aha görüyoruz magazinde evlenip boşananları. İlahi adalet tıkır tıkır işler. Siz bu hayata bu rezil herifi çekmek için mi geldiniz ? Kendinize değer verin.Yenik düşmüş gibi görünceğimi hissediyorum.eşimin o kızla evlenme ihtimali büyük olur ben boşanırsam onlar evlrnirse görürsem duyarsam kahrolcağımo düşünüyorum.banada eşimin nispet yapacağına eminim.korkularım çok
Kendine güven lütfen bir bak bakalım öncellikle kim neyi kazanacak sen ise neyi kaybedeceksin kazanılacak dediğin adam çocuklarını gözü görmeyen uçkur düşkünü bencil bir herif zannediyor musun ki onu aldatmayacak aldatmak fıtrat meselesi Ayşe de başka Fatma da başka olmaz onun fıtratı kendi mayası bozuk!!Sen ise özgüvenini kazanacaksın özsaygını kazanacaksın ,lütfen kazanç olarak gördüğün adamı bir objektif gözle değerlendir kendine bu hayatı laik görme ben inanıyorum ki psikolojik olarak kendine uyguladığın baskı geçince ohhh diyeceksinHaklısınız.pskoloğun desteği olurmu bu süreçte giden varmı?boşanırsam daha çok üzülürüm diye korkuyorum kaybetmekten korkuyorum hayatındaki kadının kazanıp benim kaybedeceğimden korkuyorum.o kadar emrk varki 9 senelik evliyim sürekli nasıl bunu bana yaptı diyorum çok fedakar oldum.adam ettim derlerya.ben adam ettim başkasının olucak diye kaybetme korkusu var.biliyorum bana saygısı sevgisi kalmadı farkındayım ama hep düzelir belki umudu var.bazende diyorumki bu adam düzelmez.hep bi ikilem var hayatımda.boşancam diyorum kararlı oluyorum sonra bu karardan caymak istiyorum.çünkü seviyorum eşimi herşeye rağmen ama o beni sevmiyo bunu görünce daha çok kahroluyorum
Yenik düşmüş gibi görünceğimi hissediyorum.eşimin o kızla evlenme ihtimali büyük olur ben boşanırsam onlar evlrnirse görürsem duyarsam kahrolcağımo düşünüyorum.banada eşimin nispet yapacağına eminim.korkularım çok
Aldatma.aldatma...Aldatmaaaa… her seferinde daha utanmaz daha arsızca..Siz aynı kişiyle 3.kezmi evlendiniz?neden peki ayrılmışken 2 kere daha evlendiniz aynı kişiyle sizi bu karara ne itti? Bide tekrar evlrnince bişeyler düzeldimi ve sizin ayrılık sebebiniz aldatmamıydı? Tekrar evlendikten sonra aynı kişiyle kaç sene evli kalabildiniz tşkler
Hayat o kadar zorki dul bi kadının yanında kimse olmuyo biyere bile gitmeyr çekiniyo insan yanlızlığa itilmiş gibi hissetmekten korkuyorum insanların bkışlarından dedikodularından sürekli soru sormalarından korkuyorum
Çok üzgünüm. Boşanmak istemiyorsunuz.Vazgeçmek istemiyorsunuz. Sabredeyim.Gelecek diyorsunuz.. İşte bunların hepsi bu yüzden bahane... Geçin bunları.. Bende çookbu bahanelerin ardına saklandım. Buradaki kk üyeleri neler yazdı.Çıldırdılar.Delirdiler. Hatta beni faceden bulup çocuklarımı üzüyorum diye şikayet edip yuvaya verdireceklerdi. O kadar... İnanki haklılarmış... Bunlar bahane kardeşim.. Hangi devirde yaşıyoruz. valla 3-4 yıl dul kadım. Kimse bana yan gözle bakmadı.Ki evli kadınlara bile bazen talihsizlikler olup bişeyler oluyor. Dul olma ile alakasıyok. Bunlar siz istemedğiniz için öne sürdüğünüz BAHANELER......
Çok üzgünüm. Boşanmak istemiyorsunuz.Vazgeçmek istemiyorsunuz. Sabredeyim.Gelecek diyorsunuz.. İşte bunların hepsi bu yüzden bahane... Geçin bunları.. Bende çookbu bahanelerin ardına saklandım. Buradaki kk üyeleri neler yazdı.Çıldırdılar.Delirdiler. Hatta beni faceden bulup çocuklarımı üzüyorum diye şikayet edip yuvaya verdireceklerdi. O kadar... İnanki haklılarmış... Bunlar bahane kardeşim.. Hangi devirde yaşıyoruz. valla 3-4 yıl dul kadım. Kimse bana yan gözle bakmadı.Ki evli kadınlara bile bazen talihsizlikler olup bişeyler oluyor. Dul olma ile alakasıyok. Bunlar siz istemedğiniz için öne sürdüğünüz BAHANELER......
Ah ahhho zamansonunuz benim gibi olacak. Elimde fırsatım varken alnımın akıyla namusumla edebimle boşandım.
Tekrar onursuz ve gurursuzca iki defa bu aynı senin yazdığın nedenlerden tekrar evlendim. Üstelik 2.ayrıldığımızda evlenmişti.2 yıl evli kaldı.Hazmedemedim.Onların mutlu olmasını kabullenemedim.Hergün ölümlere gittim geldim.
Yok çevre yok elalem her neyse.. tekrar döndüm.Aynı şeyleri tekrar yaşadım.1.5 yıl oldu.Değişmedi. Dahaaaaa beeeteeeer oldu...Göz göre göre yaptı.. Ve hala utanmadan dedi ki ne acısı çekiyorsun ne sevgisi dedi.. Biz sadece çocuklar için bir aradayız dedi.Sevmiyruom seni dedi... bin tane kadınla yattım deid. Evlendim dedi. Alışmadın mı dediiiii kabullen medinmi dediiii… ALIŞMADINMI dedi..... artık alışıp kabullenip bir köşede onu beklemeni istiyor. Ya bunu mu reva göreceksin kendine.. Neden laf anlamıyorsun diycem.. Bende laf anlamadım.Buradaki herkes söyledi..Ahhhh eşşek kafaaaammm …
Bak canım kardeşim... Hep dedilerki boşanabilmek te bir başarı.. İsteyipte boşanamayanlar var dediler. Doğruymuş...
Bak şimdi adam umrumda değil.. 2 aydır metres tutmuş eve gelmiyor... eve gelmyor….. Boşamam dedi. Ve kzımı kullanıyor. Biliyor benim işim gücüm bu şehri terk edeceğim. Para gelmeyecek.Çocukların masrafının hepsi kendine kalacak. Hatta işten çıkarsam nafaka öder bana... En kötü ihtimallerimi düşünüyorum ..Bu halde bile iyyim diyip dava açtım.. Anlaşmalı gelmedi... Kızımı kullandı.. Ben boşanmam dedi.Annen düzeninizi bozuyor dedi...
İki gündür kızım bana ne mesajlar atıyor.. İş yerinde bayıldım ayıldım.Sinir krizleri geçirdim..
Yeter anne diyor yeter...artık boşanmak yok siyor.. İnsanların yüzüne nasıl bakıcaz diyor.Benim hayatımı mahvettin diyor.Çocuklarımın hayatını mahvettim. Artık düzenleri bozulsun istemiyorlar.Bırak mutlu aile beklentilerini...
kendimi öldürürm diyr.İntihar ederim diyor .Ben sana dönme dedim.Affetme dedim.Boşan dedim diyor..Dedi de..
ama ben aynen aynen hatta git oku eski konularımı... senin yazdılarının aynısı..yok o kadınla evlenir.. yok 10 yıl emek verdim. yok o benim.... ya bırak bırak..Allah belasını versin...Yok düzelir.Yok sabredeyim... Yok kardeşim yok... Bak benim gibi hadi b kadar kolay boşanmak varken şimdi yok elalem yok kızımı ikna etmek için psikologlara para döküyorum... Ya hazır kızım ikna iken boşanmamı isterken tam aksine çocuğumu kullandım... Çocuklarımı kullandım...
Vazgeçmedim.. Şimdi ise çocuklarımı ikna etmek için psikolglara gidiyorum. İşimi şehrimi terk edeceğm.. Benim gibi olasın...Aklını başına al... Allah aşkına... Yreğim yanıyorç Senin yazdıklarını okuyunca deliriyorum.. Çünkü kör oluyoruz... Ama illa kardeş her hatayı yaşayarak anlamaya hayat yetmez.. ETrafındaki insanların deneyimlerine kulak ver...
Ben ben 3 kere evlenen bekleyen hep sabret kürtcü dükkanına döner mantığı olan ben boşan diyorum.Ayrıl diyorum.kurtul diyoeum.Hayat çok kısa yeni bir hayata başla.Vakit kaybetme... Ya işi gücü olmayan kadınlar temizliğie gidip merdiven yıkayıp hayatlarına onurlu devam ediyor. Çaresiz değilsin.Önce Rabbim var. Korkma.. Geriye dönme.Arkana bakma. O adi ahlaksız kadınlarla kendini kıyaslama.. kim onlar kimm… Üç kuruşluk kadınlar.. Sen kimsin.. Arınla namusunla evinde oturan kadın.. Çocuklarının annesi... Nasıl olurda o kadınla kıyaslar yok beden çirkin yok ona iyi bana kötü.. ne demek ya... Sanki kumalığı metresliği kabul ettin de .. kıskanıyosun.. Yok yok ..onun varlığını bile kabul etme... Neyse .Kusura bakmayın .Dayanamıyorum.Ben çok yandım.Sizde yanmayın...….
Oha resmen agzim acik okudum: (Aldatma.aldatma...Aldatmaaaa… her seferinde daha utanmaz daha arsızca..
ilk evliliğim 8 yıl sürdü boşandım.2 ay sonra nişanlandı.Nişandan döndü. 7 ay sonra biz birleştik. İlk boşandığımda 7 yaşında bir kızım vardı.2.kez evlendiğimde bir çocuk daha yaptım... Yaklaşık 3-4 yıl sürdü. yine aldattı.Yine boşandım. Budefa 2 çocukla... kızımın biri 10-11 diğer 2 filan yaşında idi. Bu defa benim adam 2 ay sonra evlendi. 2 yıl evli kaldı. O süreçte ben ölümlere gittim. Kabllenemedim.Hzmedemedim.Sürekli bunları takip ettim. Tabi küçük kızımın çok büyük etkisi var.Yukarıda Alalh var. Babasına çok düşkündü.Sabahlara kadarda baba baba baba diye ağlardı.. Neeyse adam boşandı. İmam nikahıyla 2-3 kadınla evlendi bıraktı vs.vs.vs. Sonra ben aptal ahmak eşşek onursuz gurursuz haysiyetsiz midesiz kadınnnnn tekrar birleştim. Budefa 1,5 yıl sürdü..Ama birleştiğim ilk günden anladım.yakladım.Facede intg.enngellyim zaten. Haa buarada evlendiği kadınıda aldattı defalarca.. Ama o kadında benim gibi ısrarla boşamadı. Belkide bu yüzden kıymetli oldu adam.. Sonra seyahte gider. Çok utanıyorum söylemeye ama ibretlik olsun.. Seyahat çantasında prezarvatif gördüm.. Bi baktım çekmeceye. Paket paket alınan prezarvatifler bitmiş. Hiç kullanmadığımız halde.. Delirdim.. Çıldırıdm… ama yine sustum.. Adam zaten hiç düzelmemişki……. En son yine iş seyahatindeyim dedi. 2 ay önce.. .anladm.. iş seyahatinde değilsin dedim.. Peki noldu … Arsızca hayasızca nasıl olsa öğrend,m diye eve gelmedi...
şimdide 2 ay eve gelmiyor... Ama ben dava açtım.artık yeter.. ölüm..benim için ölüm bu evlilik.. bak düzelmedi. Yazdıklarımın hepsi gerçek... örnek al.ders al. benim gibi yanma...rezil olma.acı çekme... düzelmez... çok üzgünüm..daha beter olacak.. bi kere tattı.. Bi kere kabul ettin.. Artık sen ceptesin.. o hep heyecan ve arayış içinde olacak... Üzgünüm.
Adama bak kapanın elinde kalıyor.başka çocukları da var mı acaba.benim de teyzemin kocası böyleydi.sonra adam iktidarsızlaştı birden.şimdi evden işe işten eve....tabi internetten hala devam sanal çapkınlığa.şimdi teyzemle kardeş kardeş yaşıyorlar.çok yaşlı değildi bu arada.emekliye ayrıldığında yani.darısı sizinkine inşallah.Aldatma.aldatma...Aldatmaaaa… her seferinde daha utanmaz daha arsızca..
ilk evliliğim 8 yıl sürdü boşandım.2 ay sonra nişanlandı.Nişandan döndü. 7 ay sonra biz birleştik. İlk boşandığımda 7 yaşında bir kızım vardı.2.kez evlendiğimde bir çocuk daha yaptım... Yaklaşık 3-4 yıl sürdü. yine aldattı.Yine boşandım. Budefa 2 çocukla... kızımın biri 10-11 diğer 2 filan yaşında idi. Bu defa benim adam 2 ay sonra evlendi. 2 yıl evli kaldı. O süreçte ben ölümlere gittim. Kabllenemedim.Hzmedemedim.Sürekli bunları takip ettim. Tabi küçük kızımın çok büyük etkisi var.Yukarıda Alalh var. Babasına çok düşkündü.Sabahlara kadarda baba baba baba diye ağlardı.. Neeyse adam boşandı. İmam nikahıyla 2-3 kadınla evlendi bıraktı vs.vs.vs. Sonra ben aptal ahmak eşşek onursuz gurursuz haysiyetsiz midesiz kadınnnnn tekrar birleştim. Budefa 1,5 yıl sürdü..Ama birleştiğim ilk günden anladım.yakladım.Facede intg.enngellyim zaten. Haa buarada evlendiği kadınıda aldattı defalarca.. Ama o kadında benim gibi ısrarla boşamadı. Belkide bu yüzden kıymetli oldu adam.. Sonra seyahte gider. Çok utanıyorum söylemeye ama ibretlik olsun.. Seyahat çantasında prezarvatif gördüm.. Bi baktım çekmeceye. Paket paket alınan prezarvatifler bitmiş. Hiç kullanmadığımız halde.. Delirdim.. Çıldırıdm… ama yine sustum.. Adam zaten hiç düzelmemişki……. En son yine iş seyahatindeyim dedi. 2 ay önce.. .anladm.. iş seyahatinde değilsin dedim.. Peki noldu … Arsızca hayasızca nasıl olsa öğrend,m diye eve gelmedi...
şimdide 2 ay eve gelmiyor... Ama ben dava açtım.artık yeter.. ölüm..benim için ölüm bu evlilik.. bak düzelmedi. Yazdıklarımın hepsi gerçek... örnek al.ders al. benim gibi yanma...rezil olma.acı çekme... düzelmez... çok üzgünüm..daha beter olacak.. bi kere tattı.. Bi kere kabul ettin.. Artık sen ceptesin.. o hep heyecan ve arayış içinde olacak... Üzgünüm.
Adama bak kapanın elinde kalıyor.başka çocukları da var mı acaba.benim de teyzemin kocası böyleydi.sonra adam iktidarsızlaştı birden.şimdi evden işe işten eve....tabi internetten hala devam sanal çapkınlığa.şimdi teyzemle kardeş kardeş yaşıyorlar.çok yaşlı değildi bu arada.emekliye ayrıldığında yani.darısı sizinkine inşallah.
başka çocuğu yok.ikinci evliliğinde kadın hamileydi.çocugunu aldırdı.kadın çok zor boşandı.o kadınında 2.ci evlilği idi. boşandıktan sonra hemen evlendi.3.evliliğini yaptı... benden uzak olsunda iktisarsızlaşıyormu kuduruyomu ne oluyorsa .hiç bu kadar umursamıyacağımı düşünmemiştim...nefret bile etmiyorum..
Merhaba tekrardan bana çok öğüt verdiniz yaşadıklarınızdan galiba haklısınız eşim ikinci kez şiddet yaptı bana kucağımda çocuk varken üstelik diğer kadın için.çalışmadığı dönemlerde maddi destekte bulunmuş baya bi geceleri uykuları kaçıyomuş onun içim vicdanı rahat değilmiş ona karşı.biz ve 2 çocuğun vicdanını düşünen yok.kafama kafama vurdu özellikle saçlı kısıma vuruyoki şiddetin izleri olmasın diye.keşke polis çağırdaydım diycem ama uzaklaştırma adresinde değildik.6 ay uzaklaştırması var ama yine geliyo hiçbişey yokmuş gibi o kadından vazgeçmiyo hatta utanmadan üçümüz yüzleştik hala ona yanlı konuşuyo.kız inthar edicem diyomuş sürekli duygusal girip bi şekilde vazgeçmiyo anlatmıştım bile istiye metreslik gibi evli çocuklu olduğumuzu bilerek tercih ediyo herkes ona şeytan diyo eşime hayatını mahveder bu kadın diyo ama dinlemiyo ben napıyım ya artık kendimede kızıyorum neden artık devam ediyosun sırf çocuklar için bi yanımda diyoki o kıza istediğini verme boşanmamızı istiyo bi yandan da bakıyorum böyle hayat geçermi.acaba eşim vazgeçermi diyr bekliyorum.2 senelik birlikteliği 2.5 aydır konuyu bilmeme rağmen devam ediyo.bilmiyorum çıkmazdayım(
Acaba yalandan boşanma davası açsammı korkuyomu napıyo onu tartmak için bu şekilde boşanma davası açıp eşi dönmüş olanlar varmı yani blöf gibi dava ciddi olduğumu görmesi içinbaşka çocuğu yok.ikinci evliliğinde kadın hamileydi.çocugunu aldırdı.kadın çok zor boşandı.o kadınında 2.ci evlilği idi. boşandıktan sonra hemen evlendi.3.evliliğini yaptı... benden uzak olsunda iktisarsızlaşıyormu kuduruyomu ne oluyorsa .hiç bu kadar umursamıyacağımı düşünmemiştim...nefret bile etmiyorum..
Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama bu anlattıklarınız tamamen sizin çevrenizle alakalı.
Benim annem 22 yıl önce ayrıldı, düşünün tam 22 yıl önce. Üstelik aldatma, dayak vs yoktu. Ona rağmen hiç hayatından ödün vermedi, istediği gibi gezdi, istediği yere gitti, etrafında hep arkadaşları vardı. Hiç de yalnız kalmadı. İnsanlar siz onları umursadığınız kadar varlar. Siz kendi kararınızı veremediğiniz için devamlı başkalarını sebep gösteriyorsunuz. Çocuklarınız, elalem, insanların dedikodusu vs. İnsanların dedikodusu sizin hayatınızın kalanından daha mı önemli cidden?
Her insanın karakteri, cesaretleri, duyguları çok farklıdır. O yüzden kimse kimseyi yapamadığı şeylerden dolayı yadırgamasın biliyorum ki sende o cehennemden kurtulmak istiyorsun hep ikilemdesin sonrası ya daha çok kötü olursa diye korkuların var. tabiki o eşinin takıldığı kıza yenilmemek gibi savaşmak gibi bir durum çıkmış ortaya; aslında sevgi yok artık evlilikte, iki bayanın savaşması sözkonusu ve bu erkeğin iki bayanın arasında egosu tavan yapmış durumda, inan bana birinizden biri çekilirse eşin o anda değersizleşir kime kaldıysa,senin bulunduğun durum anlayacağın kıza karşı bırakmayacağım inadı. Eşin bundan sonra o kızı bıraksa bile bu seferde sana yaşattıklarıyla savaşacaksın aklına hep gelecek, en iyisi sana önereceğim önemseme bu adamı ayrılamıyorsanda, üzüldüğünü, asla belli etme ezik durma güçlü ol hatta sana tavsiyem o kızada eşini önemsemediğini hissettir, sende eşinin o kıza senden için söylediği şeyleri sende eşin için ona söyle, muhattap oluyorsan kızla tabi; mecbur katlanıyorum de bişeyleri bahane ederek çünkü ;sen böyle söyledikçe o kız içinde eşin gözünden düşüp değersizleşecektir. işin özü sen onları değersiz kendini değerli yap; 40 gün umursamadan güçlü durmayı becerebilirsen bir bakmıssın kendin için yaşıyorsun ve kararlarını keşkesiz verebiliyorsun bir bakmıssın için acımadan boşanadabilirmussun. sadece istikrar. aynı yolda dönüp durma Allah yardımcın olsun.Bana hakaretler ediyo çok fazla sen cahilsin o çocuğu a k duğum iletişimin yok çingenesin sen gibi sürekli aşalıyıcı kelimeler söylüyo saygı yok gururum kalmadı artık bu şekilde devam ettikçe.neden kanul edemiyorum neden boşanmak isteyorum neden hala düzelir diye bekliyorum o iç sesim neden ertesi gün kararlarımı değiştiriyo tam boşancam diyorum sonra boşanmak istemiyorum cesaretim yok sonra ne olcak onları yaşayıp görmek istemiyorum sanırım kaçıyorum bu gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?