Kocam beni aldatiyor mu?

Aldatılıyor muyum?

• Aldatıyor

• Aldatmıyor

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
İşte tamda anlattığınız bu profil benim anneme de uyduğu için üzülüyorum belkide. Yoksa haklısınız, hiç tahammülüm Yok böyle işlere.

Ben babamı aldattığı için, yaşadığı ve güya yanımızda olduğu halde kaybettim , tüm bunlara göz yumup bizi o duruma düşürdüğü ve hala babamı el üstünde tuttuğu için annemi de kaybettim , yaşıyorlar ama yoklar benim için.

Sanırım ben annecık oluyorum.
Cunku eskı esım benı hemen terk ettı aldattıgını ogrenınce, bende uzeırne hemen bır bardak soguk su ıcıp daha yakısıklısını buldum.
Evet cocugum bıyolojık babasını tanımıyor ama ask dolu bır ortamda buyudu ve buyumeye devam edıyor. Gecen anneler gununde bana babasından habersız bır saksı cıcek almıs şok marketten ( aglıyorum) kasada rehın kalmıs 2 tl 'sı eksık kalmıs , bende verdım gıttı aksama kadar saklamıs. Senı sevıyorum anne anneler gunun kutlu olsun, bu hedıyeyı vermesemde benım varlıgım sana hedıye dedı.

Ama eskı esımle evlı kalsaydım sureklı cekısme yasanan bır evde buyuyecektı, benımde ozguvenım sonecektı halbukı sımdı oyle degılım, barbıe bebekler halt etmıs yanımda canım.

bırde yazdıklarınızın dogru olduguna ınanmıyorum sızı baska bır kadına tercıh etmıs bır adam sıze ne saygısı duyabılır veya sızı kucumsemek ıcın daha ne yapabılır ben bılmıyorum cunku ben onurlu bır kadınım ve onurlu bır cocugun annesıyım

Sizi ve yorumlarinizi cok begeniyorum. Sizin gibi kadinlari gordukce icime huzur doluyor.
Cok yasayin e mi
Sizin gibi annecik olasim var barbie olamam guzel degilim o kadar aldatildigima gore

esinizden habersiz telefondan online islemlere girin kimle mesajlasmis kimi aramis ona bakin evde olmadigi saatlerde en cok hangi nimarayla iletisime gecmis

+10000

Aynen ben de üzülmüyorum kimseye artık. Bundan dolayı kendimi suçluyorum bazen ama yok haksız değilim yani ...

Başka isim gücüm yok 31 yaşındayım milleti eğlendirmek için burda kafadan şeyler yazıcam öyle mi??? Farkında misin bilmiyirum ama açmış olduğum hiçbir konu yok kendimi kimseye inandırmak zorunda da degilim...inandırıcı gelmez tabi çünkü bu kadar fedakâr bir anne'yi sizin de mantığıniz almiyor...benim eşim hatalar yaptı ama evlendiğimiz günden beri hiçbir zaman saygısını sevgisini ilgisini eksik etmedi sadece bi kere bana karşı çok değişmişti o da belli bir dönem o kadar...belki çocuğunun annesi olduğum için seviyor belki başka heycanla yaşayarak mutlu oluyordur bana heycanlı bitmiş o yüzden dışarda yeni heycanlar arıyordur onun

Aldatılıp üstüne bir bardak su içen kadınlar istisnasız kendini çilekeş acıların gadını diye tanımlıyor. Hepsi de aslında taşı sıksa suyunu çıkaracak cinsteler de işte çocuk var boşanamıyor. Yersen. Bari başkaları annecik ama ben şöyle fedakarım böyle fedakarım diye martaval okumadan köşenize çekilin.

ne boş konuşuyosunuz, ne saygısı allah aşkına? Adam sizi aldatmış daha büyük ne saygısızlık yapacak? Yok sevgisini eksik etmemiş yok saygıda kusur etmemiş, kendinize dürüst olun bence. Evde karısı kızı dururken heyecan peşine düşmüş adamdan ne koca olur ne baba. Siz fedakarlık yapmıyosunuz, bu durum psikolojinizi çok bozmuş doğal olarak. Kızınız evlenip gittikten sonra ne olucak, en kötü liseyi bitirdiğinde ne olucak? Yani geçiniz efendim bu evladım için edebiyatını...

Eskiden bende aldatılırsam çat diye boşarım derdim adamı..ama yaş geçtikçe biraz daha geniş bakmaya başladım olaylara ..biraz daha esnedi düşüncelerim ..evli olsaydım çocuğum olsaydı farklı olabilirdi hersey ..bekarım aldatıldım terk ettim ama çocuğum olsaydı çocuğumu babasından uzakta büyütmek istemezdim heralde en azından belli bir yaşa kadar ..o yüzden artık bu tip kafınları eleştirmiyorum ..evlilik çok uzun süren ve zorlu bir süreç ..erkeklerin doğası gereği tek eşli olmaları çok zor helede günümüzde gerçekçi olmak lazım ..adamın tipi parası kariyeri varsa zaten çevresinde çok sayıda onu beğenen kadın oluyor ..kayıtsız kalması çok çok zor ..yapmıyorsa bravo derim tabi öyle birini nasip etsin Allah ama ben şahsen bu tip aşk masallarına inanmıyorum ve erkeklere hiç güvenmiyorum bu konuda..

Su sozleriniz beni o kadar uzdu ki anlatamam. Sizi aldatan bir esle ayni evdesiniz ve buna da fedakarlik diyorsunuz. Benim gibi aldatilip da bosanan kadinlara da annecik diyorsunuz. Ben belki de sizden daha da iyi anneyim. Cunku ogluma hem annelik hem de babalik yapiyorum. Herseyden once insanim ve bu halti yapan biriyle de ayni evde yasayamsm. Birtek sizin evladiniz babasina duskun degil. Benim oglum da babasina cok duskun. Ama maalesef ogluma rol model olmasi gereken babasi adam degil. Siz de kiziniza rol modelsiniz. Kendinize iyi anne diyorsunuz da farkinda olmadan kiziniza su mesaji veriyorsunuz: babalar aldatabilir kizim ama anneler buna razi gelmeli....Bu psikoloji ile ne kadar iyi annelik yapabilirsiniz ki... Onlar pisliklerinde bogulurken ben bosanip "annecik" oldugum icin pisman degilim.

Hanimefendi sizin kendinize sayginiz ve ozguveniniz yok ki.
Ben aldatilmak uzere oldugumh anladigimda bosandim.sizin tabiriniz ile anneciklerdenim.
Neden biliyor musunuz kendimi cok seviyorum cocugumu cok seviyorum.aldatilmis bir anne aldatilmis bir kadin olmayi asla kabul etmem.
Anne cocuguna rol modeldir ya hani kizima model benim.aldatilip senin icin boşanmadim kizim babasiz kalma diye sabir ettim demek benlik degil.
Aldatildim ve bir kadin olarak hazmedemedigim icin bosandim
Ben esimden bosandim sen babandan bosanmadin kizim diyecegim diyorumda.
Kim daha fedakar anne diye kimseyle yarisa girecek degilim.tek bildigim ben ne kadar mutlu bir kadin olursam kizim o derece mutlu 1 kadinin mutlu kizi olacaktir.
Aldatildiginizi bile bile evinizde huzurla oturup mutlu olabilecekseniz olun tabi ki

Yaaa arkadaşım çocuğun yokken yaşamış bi olay hakkında yorum yapıyorsun. ..ben benim yaptığım doğru mu diyorum sana tabi ki değil hatta çok onur kırıcı aptslca bisey ama ben kizima çok düşkünüm hastalık derecesinde fedakâr im herkese karşı böyleyim birini kırmadan ödüm kopar ,haber okuyamam ağlamaktan ben tanımadığım insanlara karşı bile bu kadar hassas davranıyor ken nasıl kendi çocuğumu babasına deli gibi aşık bir çocuğu babasından mahrum ederim edemem ben yapmadim yapamadım. ..en son ki olayda avukat bile tuttum görüştüm dava açılmadan vazgeçtim. ..ben neler yaşadım bilmeden konuşma lütfen...ben barby ya da Üniv mezunu derken ben çok güzelim egitimliyim vs den bahsetmedim orda anlatmak isteğim olay boşansam çok rahat is de bulurum ya da es de bulurum manasında yani eşime muhtaç değilim muhtaç olduğum için onunla birlikte degilim demek istedim ama anlayana tabi...4 kere aldatilmada 2 tanesi öylesine bir mesaj,diğer ikisi sevgili olma şeklindeydi...2 kere bosanmak istedim birinde ilaç icti,yani güya icmis diğerinde de arabanın önüne attı kendini kayinpederim koskoca adam agladi kv baskı yaptı ayrı olduğumuz dönemde kızım akşamları baba gel gel diye ağlayıp durdu diğerleri hiç umrumda değil ama çocuğum her ağladığında ben fenaliklar geçirdim evde neler yaşadığımı bilmiyorsunuz daha anlatamadım bi çok şey....seni sevmeyen biri nasıl saygı duyabilir diyosunuz o saygıyı hicbirzaman kaybetmemize izin vermedim eşim flörtoz birlikte aile terapistine de gittik 1 senedir hiçbişey yok hersey gayet iyi bidaha aynısını yaparsa kesinlikle biteceğini biliyor çünkü neyse bu da benim bu dünyada ki sınavım olsun. ..sizin onur kırıcı yorumunuza karşılık ben de aynı sizin uslubunuzla size davranabilirdim ama gerek yok hiç birazdan karşımdaki insanı incilten yaralayan biri olmadım çok sukur vicdanım hep rahat bu yüzden. ..

Ve baska 1 kadini size tercih etmis sizi sevmeyen bir erkek icin bana saygi duyuyor diyebiliyorsunuz ya siz sanirim saygi ve sevgi kelimelerinin manasini bilmiyorsunuz.esiniz sizi sevse ve saygi duysa birakin aldatmayi ic gecirerek baska kadina bakamaz bile.kiyamaz sizi uzemez.sizi mutlu etmek icin cabalar.cunku gercekten seven bir erkek bilir ki bir kadini ne kadar mutlu edersen o kadin sana katlayarak geri verir mutlulugu; )

Ne mutlu size doğru olanı yapmışsınız zaten, ama ben yapamadım annecik derken aldatilip eşinden boşanan kadınlara demek istememistim aslında anlatmak istediğim o değildi...burda doğru olan bosanmak ama benim eşim o kadar cin ki, evlendiğimiz günden beri o kadar iyi o kadar fedakâr ki ne büyük tartışmalara girer biraz üzüldüğümü görse peşimde pervane olur yani evde hep huzur vardı tek bikaç ay bana soğuk davrandı o kadar bu da onun profesyonelligi galiba yani anlatmak istediğim huzurlu bir ortamda büyürken çocuğum ayrılınca haftada bikaç saat babasını görerek nasıl mutlu olabilir ki...psikoloğa da gidip danıştay o bile üstü kapalı boşanmami söyledi ama yapamadım heran bunun ezikligini yaşıyorum onu affettiğim için hiçbir zaman kendimı affetmedim heran aklımda hep huzursuzum hazmedemiyorum ama kızımın yüzüne baktığımda herseye değer diye düşünüp kendi kendimi telkin ediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…