- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.053
- 398
- Konu Sahibi zerdaligozludilber
-
İşte tamda anlattığınız bu profil benim anneme de uyduğu için üzülüyorum belkide. Yoksa haklısınız, hiç tahammülüm Yok böyle işlere.Kendisini sevmeyen bir insan icin nicin uzuluyorsunuz ki ? Kendisine deger veren insan, elini vursan universite mezununa carpacagin bir ulkede evde oturup aldatan bir kocadan para istemez.
Egitim insani ayricalikli kilar hele kadini bagimsiz ! Oysa onunkisi diploma parcasi. Bilgi kullanilmadiktan sonra ne ise yarar?
Herkes sana guzel oldugunu soylese ne olur , senin erkegin seni begenmeyip baskasiyla yattiktan sonra ?
Midem bulandi.
Cok şansliymisim bosandim. Calisiyorum .
Evet bosanmayan kadin aldatilmayi hak ediyor. En buyuk suc kadinda.artik kadinlara acimiyorum saygi da duymuyorum hemcinslerime
Sanırım ben annecık oluyorum.Birincisi aynı yatağa girmek yok...ikincisi çok sukur üniversite mezunu iyi eğitim almış biriyim suan calismiyorum ama istesem çalışırım ki ailemin durumu da gayet iyi çok sukur hiç çalışmama bile gerek olmazdı bosansaydim...üçüncüsü 31 yaşındayım herkes gayet güzel olduğumu söyler barby bebek benzetmesi yapar çoğu kişi bunları niye söylüyorum yani suan boşansam ne maddi ne fiziksel ne de başka bişey de hiçbir eksikliğim yok çok sukur yani eşime hicbirsekilde hiçbir konuda muhtaç değilim sadece ona muhtaç olduğum konu çocuğumla yapacağı babalık..
Çok İlginç geldi dimi inanamiyorsunuz bütün bu özelliklere sahip bi insan neden böyle bir gurursuzluga boyun eğdi diye kızım babasına aşık bir çocuk eşim de çocuğuna öyle. ..gündüzleri esim isteyken baba baba diye ağlar sürekli. ..bana bir tane erkek göster çocuğuna deli gibi düşkün olup da bosandiginda eskisi gibi olan doğanın kanunu bu...ancak gelir görür gider ya da alır görür getirir...peki bdnim çocuğumun ne suçu var dusuncesiz bir babanın bedelini neden ona ödeniyor ki..
Bu dünya da anne var annecik var ben çocuğumun mutluluğu için dünyaları feda ederim ki gurur da neymiş bunun yanında...bizim evde kavga olmaz yüksek sesle çok nadir konuşulur çocuğun yanında buna asla izin vermem eşimin bu kötü huyu haricinde bizim kişisel olarak onla hiçbir problemim yok...saygı ön plandadır evliligimizde o yüzden de birbirimizi didi şeref yipratmayiz...1 senedir hiçbir yanlışını görmedim eşim de çocuğum da cok mutlu bana gelecek olursak ben de mutluyum çünkü beni mutlu etmek için elinden ne geliyorsa yapıyor ama ben unutabiliyor muyum asla ömrüm boyunca unutacakmiyim ve de onu affedebilecek miyim imkansız bişey bu....ama benim çocuğum mutluysa ki çok mutlu bir çocuk benim için hiçbişeyin önemi yok ben anneyim bel ki sende annesidir ama kim çocuğu için daha fazla fedekarlik yapabilir diye soracak olursak neyse....
Sizi ve yorumlarinizi cok begeniyorum. Sizin gibi kadinlari gordukce icime huzur doluyor.Sanırım ben annecık oluyorum.
Cunku eskı esım benı hemen terk ettı aldattıgını ogrenınce, bende uzeırne hemen bır bardak soguk su ıcıp daha yakısıklısını buldum.
Evet cocugum bıyolojık babasını tanımıyor ama ask dolu bır ortamda buyudu ve buyumeye devam edıyor. Gecen anneler gununde bana babasından habersız bır saksı cıcek almıs şok marketten ( aglıyorum) kasada rehın kalmıs 2 tl 'sı eksık kalmıs , bende verdım gıttı aksama kadar saklamıs. Senı sevıyorum anne anneler gunun kutlu olsun, bu hedıyeyı vermesemde benım varlıgım sana hedıye dedı.
Ama eskı esımle evlı kalsaydım sureklı cekısme yasanan bır evde buyuyecektı, benımde ozguvenım sonecektı halbukı sımdı oyle degılım, barbıe bebekler halt etmıs yanımda canım
kendimi kandırmak yada avutmakmı oluyo?...
Canm sonçta çocklarıda olabilir.
+10000Ayni yataga girmeyi nasil mideleri aliyor aldatilan kadinlar ? Ben de aldatildim haberim oldu derhal bitirdim. Cocugum olsaydi da degisen birsey olmazdi
Cocuk bahane. Keyifleri bozulmasin istiyor bazi kadinlar. Erkek eve geliyor mu geliyor para getiriyor mu getiriyor. Calisip ayaklarinin uzerinde durmak zor geliyor. Cocuk bahane. Kizini dusunen anne zaten oyle bir ortamdan uzak tutar cocugunu.
Bazi kadinlar hak ediyor aldatilmayi cok kizdim simcik
Sanırım ben annecık oluyorum.
Cunku eskı esım benı hemen terk ettı aldattıgını ogrenınce, bende uzeırne hemen bır bardak soguk su ıcıp daha yakısıklısını buldum.
Evet cocugum bıyolojık babasını tanımıyor ama ask dolu bır ortamda buyudu ve buyumeye devam edıyor. Gecen anneler gununde bana babasından habersız bır saksı cıcek almıs şok marketten ( aglıyorum) kasada rehın kalmıs 2 tl 'sı eksık kalmıs , bende verdım gıttı aksama kadar saklamıs. Senı sevıyorum anne anneler gunun kutlu olsun, bu hedıyeyı vermesemde benım varlıgım sana hedıye dedı.
Ama eskı esımle evlı kalsaydım sureklı cekısme yasanan bır evde buyuyecektı, benımde ozguvenım sonecektı halbukı sımdı oyle degılım, barbıe bebekler halt etmıs yanımda canım.
bırde yazdıklarınızın dogru olduguna ınanmıyorum sızı baska bır kadına tercıh etmıs bır adam sıze ne saygısı duyabılır veya sızı kucumsemek ıcın daha ne yapabılır ben bılmıyorum cunku ben onurlu bır kadınım ve onurlu bır cocugun annesıyım
Aynen ben de üzülmüyorum kimseye artık. Bundan dolayı kendimi suçluyorum bazen ama yok haksız değilim yani ...Kendisini sevmeyen bir insan icin nicin uzuluyorsunuz ki ? Kendisine deger veren insan, elini vursan universite mezununa carpacagin bir ulkede evde oturup aldatan bir kocadan para istemez.
Egitim insani ayricalikli kilar hele kadini bagimsiz ! Oysa onunkisi diploma parcasi. Bilgi kullanilmadiktan sonra ne ise yarar?
Herkes sana guzel oldugunu soylese ne olur , senin erkegin seni begenmeyip baskasiyla yattiktan sonra ?
Midem bulandi.
Evet bosanmayan kadin aldatilmayi hak ediyor. En buyuk suc kadinda.artik kadinlara acimiyorum saygi da duymuyorum hemcinslerime
Kendisini sevmeyen bir insan icin nicin uzuluyorsunuz ki ? Kendisine deger veren insan, elini vursan universite mezununa carpacagin bir ulkede evde oturup aldatan bir kocadan para istemez.
Midem bulandi.
Başka isim gücüm yok 31 yaşındayım milleti eğlendirmek için burda kafadan şeyler yazıcam öyle mi??? Farkında misin bilmiyirum ama açmış olduğum hiçbir konu yok kendimi kimseye inandırmak zorunda da degilim...inandırıcı gelmez tabi çünkü bu kadar fedakâr bir anne'yi sizin de mantığıniz almiyor...benim eşim hatalar yaptı ama evlendiğimiz günden beri hiçbir zaman saygısını sevgisini ilgisini eksik etmedi sadece bi kere bana karşı çok değişmişti o da belli bir dönem o kadar...belki çocuğunun annesi olduğum için seviyor belki başka heycanla yaşayarak mutlu oluyordur bana heycanlı bitmiş o yüzden dışarda yeni heycanlar arıyordur onun
ne boş konuşuyosunuz, ne saygısı allah aşkına? Adam sizi aldatmış daha büyük ne saygısızlık yapacak? Yok sevgisini eksik etmemiş yok saygıda kusur etmemiş, kendinize dürüst olun bence. Evde karısı kızı dururken heyecan peşine düşmüş adamdan ne koca olur ne baba. Siz fedakarlık yapmıyosunuz, bu durum psikolojinizi çok bozmuş doğal olarak. Kızınız evlenip gittikten sonra ne olucak, en kötü liseyi bitirdiğinde ne olucak? Yani geçiniz efendim bu evladım için edebiyatını...Başka isim gücüm yok 31 yaşındayım milleti eğlendirmek için burda kafadan şeyler yazıcam öyle mi??? Farkında misin bilmiyirum ama açmış olduğum hiçbir konu yok kendimi kimseye inandırmak zorunda da degilim...inandırıcı gelmez tabi çünkü bu kadar fedakâr bir anne'yi sizin de mantığıniz almiyor...benim eşim hatalar yaptı ama evlendiğimiz günden beri hiçbir zaman saygısını sevgisini ilgisini eksik etmedi sadece bi kere bana karşı çok değişmişti o da belli bir dönem o kadar...belki çocuğunun annesi olduğum için seviyor belki başka heycanla yaşayarak mutlu oluyordur bana heycanlı bitmiş o yüzden dışarda yeni heycanlar arıyordur onun
Su sozleriniz beni o kadar uzdu ki anlatamam. Sizi aldatan bir esle ayni evdesiniz ve buna da fedakarlik diyorsunuz. Benim gibi aldatilip da bosanan kadinlara da annecik diyorsunuz. Ben belki de sizden daha da iyi anneyim. Cunku ogluma hem annelik hem de babalik yapiyorum. Herseyden once insanim ve bu halti yapan biriyle de ayni evde yasayamsm. Birtek sizin evladiniz babasina duskun degil. Benim oglum da babasina cok duskun. Ama maalesef ogluma rol model olmasi gereken babasi adam degil. Siz de kiziniza rol modelsiniz. Kendinize iyi anne diyorsunuz da farkinda olmadan kiziniza su mesaji veriyorsunuz: babalar aldatabilir kizim ama anneler buna razi gelmeli....Bu psikoloji ile ne kadar iyi annelik yapabilirsiniz ki... Onlar pisliklerinde bogulurken ben bosanip "annecik" oldugum icin pisman degilim.Birincisi aynı yatağa girmek yok...ikincisi çok sukur üniversite mezunu iyi eğitim almış biriyim suan calismiyorum ama istesem çalışırım ki ailemin durumu da gayet iyi çok sukur hiç çalışmama bile gerek olmazdı bosansaydim...üçüncüsü 31 yaşındayım herkes gayet güzel olduğumu söyler barby bebek benzetmesi yapar çoğu kişi bunları niye söylüyorum yani suan boşansam ne maddi ne fiziksel ne de başka bişey de hiçbir eksikliğim yok çok sukur yani eşime hicbirsekilde hiçbir konuda muhtaç değilim sadece ona muhtaç olduğum konu çocuğumla yapacağı babalık..
Çok İlginç geldi dimi inanamiyorsunuz bütün bu özelliklere sahip bi insan neden böyle bir gurursuzluga boyun eğdi diye kızım babasına aşık bir çocuk eşim de çocuğuna öyle. ..gündüzleri esim isteyken baba baba diye ağlar sürekli. ..bana bir tane erkek göster çocuğuna deli gibi düşkün olup da bosandiginda eskisi gibi olan doğanın kanunu bu...ancak gelir görür gider ya da alır görür getirir...peki bdnim çocuğumun ne suçu var dusuncesiz bir babanın bedelini neden ona ödeniyor ki..
Bu dünya da anne var annecik var ben çocuğumun mutluluğu için dünyaları feda ederim ki gurur da neymiş bunun yanında...bizim evde kavga olmaz yüksek sesle çok nadir konuşulur çocuğun yanında buna asla izin vermem eşimin bu kötü huyu haricinde bizim kişisel olarak onla hiçbir problemim yok...saygı ön plandadır evliligimizde o yüzden de birbirimizi didi şeref yipratmayiz...1 senedir hiçbir yanlışını görmedim eşim de çocuğum da cok mutlu bana gelecek olursak ben de mutluyum çünkü beni mutlu etmek için elinden ne geliyorsa yapıyor ama ben unutabiliyor muyum asla ömrüm boyunca unutacakmiyim ve de onu affedebilecek miyim imkansız bişey bu....ama benim çocuğum mutluysa ki çok mutlu bir çocuk benim için hiçbişeyin önemi yok ben anneyim bel ki sende annesidir ama kim çocuğu için daha fazla fedekarlik yapabilir diye soracak olursak neyse....
Su sozleriniz beni o kadar uzdu ki anlatamam. Sizi aldatan bir esle ayni evdesiniz ve buna da fedakarlik diyorsunuz. Benim gibi aldatilip da bosanan kadinlara da annecik diyorsunuz. Ben belki de sizden daha da iyi anneyim. Cunku ogluma hem annelik hem de babalik yapiyorum. Herseyden once insanim ve bu halti yapan biriyle de ayni evde yasayamsm. Birtek sizin evladiniz babasina duskun degil. Benim oglum da babasina cok duskun. Ama maalesef ogluma rol model olmasi gereken babasi adam degil. Siz de kiziniza rol modelsiniz. Kendinize iyi anne diyorsunuz da farkinda olmadan kiziniza su mesaji veriyorsunuz: babalar aldatabilir kizim ama anneler buna razi gelmeli....Bu psikoloji ile ne kadar iyi annelik yapabilirsiniz ki... Onlar pisliklerinde bogulurken ben bosanip "annecik" oldugum icin pisman degilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?