- 10 Ekim 2014
- 1.338
- 2.103
- 133
- Konu Sahibi zerdaligozludilber
-
Ee o zaman doğru da olabilir ,ama bana yine de şüphe düstü ...
Devamlı gider mi halı saha maçlarına gece yarıları özellikle...
çok da dinlemediğim birinindi.şu an ismi bile gelmiyor aklıma o derece.Hiç inandırıcı değil bence. Kimin konseriydi yani sevdiğiniz bir sanatçı mıydı?
güvenmediği adamı neden çalıştırıyor?
11:30 ekle 90 dakika , 3 dakika da uzatmalar olsun hadi , hadi 10dk ara ,40 dakika da bir alo denilirdi heralde yani...Maksimum iki haftaya bir gider. Ama en geç 00.30 dedin mi girerdi eve.
Arıyorum açmıyor da şimdi.
çok da dinlemediğim birinindi.şu an ismi bile gelmiyor aklıma o derece.
daha 3 ay oldu gireli adamında. Kızla aynı anda aldı.
Tutarsız ve mantıksız hareketler bunlar.Maksimum iki haftaya bir gider. Ama en geç 00.30 dedin mi girerdi eve.
Arıyorum açmıyor da şimdi.
çok da dinlemediğim birinindi.şu an ismi bile gelmiyor aklıma o derece.
daha 3 ay oldu gireli adamında. Kızla aynı anda aldı.
Yanii simdi ne demeli ki hepimiz kadiniz yadirgamamak gerek herkesin basina gelir hemen kafanda netleştirme sana tavsiyem pek yuz verme sende eskisi gibi ilgili olma bakalim sorguluyacakmı seni eger aldatma söz konusuysa zaten ona karsi olan ilgisizligini farketmicektirevet hiçbi sorun yoktu. İstediğim zaman giderdim. Kocam hoşgeldin karıcım derdi, sevdiğşm şeylerden açardı önüme kola, cips...
Arkadasim sende emoji falan koyacak kadar sakinsin ya resmen aldatiliyosun bir idrakina varip harekete gec 2aydir bu sekilde bekliyor musun a aaaa
Kızlar az önce bahsettiğim kocamın arkadaşının eşini whatsappta çevrimiçi gördüm. Yazdım canım maça gitti mi senin eşinde diye. Benimki daha gelmedi dedim.
Kadın da bugunkü maçları kişi yetersizliğinden iptal oldu diye biliyorum ben, hatta biz gezmeye gittik geldik dedi
Al şimdi bir de burdan yak :/
Kızlar az önce bahsettiğim kocamın arkadaşının eşini whatsappta çevrimiçi gördüm. Yazdım canım maça gitti mi senin eşinde diye. Benimki daha gelmedi dedim.
Kadın da bugunkü maçları kişi yetersizliğinden iptal oldu diye biliyorum ben, hatta biz gezmeye gittik geldik dedi
Biraz harekete gecmelisin. Takip et yada halısaha maçı nerdeyse git bak erkek kardeşin Vs ile birlikte kimle olursa artık.
Tetikte ol zayıf olma varsa böyle bir durum delil biriktir.
Sonra şak şak iki tarafada aç davani. En kötü ihtimali düşünerek soyluyorum aksi de olabilir. Varsa çıkar kokusu zaten
İnşallah aldatmiyordur dualarım seninle.. hiç bir kadın bu acıyı haketmez Allah kimseye yaşatmasın inşallah . ..
Ne kadarlik evlisiniz yeni evliseniz belki sorumluluk Vs stresi olmuşta olabilir
.
Arkadasim sende emoji falan koyacak kadar sakinsin ya resmen aldatiliyosun bir idrakina varip harekete gec 2aydir bu sekilde bekliyor musun a aaaa
1,5 yıl olmuştu daha ve çok mutluyduk bizher anlamda mutluyduk
Kimsenin gazına gelmeee canım sen erken hareket etmee tamam suphelerin olabilir ama elle tutulur birseyler bekle oyle hatekete gecme falan bunlari yapma pesinden kosma yani varsa zaten yarina kalmaz cıkar ortaya sen biseyler yapmaya calistikca esin eger aldatiyorsa temkinli davranicaktir ve seni suphelerinden geri cevirecektir bence biraz daha bekle tilkinin aklina karpuz kabugu sokma
Bu hiç olmamış bi kerede yanilalim yüzümüz kızarsın utanalım nedir bu erkeklerin uçkur sevdası başları gogemi eriyor zaten sinir stres içindeyim derdimi destin arkadaşım aynı şeyleri yaşıyorum
Of ama aglama canim benim yane desen haklısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?