- 16 Kasım 2021
- 90
- 5
- 3
- 26
- Konu Sahibi yelizzzznsnsnsn
-
Nasıl orTelefonda bişey yoksa bin beşyüz kere şifre değiştirilmesinin ,uçak moduna alınmasının hiç bir izahı olamaz ..
Üzgünüm , bişeyler çevirdiği ortada
evet ama nasıl ortaya çıkarabilirim?Telefonda bişey yoksa bin beşyüz kere şifre değiştirilmesinin ,uçak moduna alınmasının hiç bir izahı olamaz ..
Üzgünüm , bişeyler çevirdiği ortada
Eşinizin size olan tavırları nasılNasıl or
evet ama nasıl ortaya çıkarabilirim?
Berbat konuşmuyoruz küsüz arada konuşuyoruz sadece tek tükEşinizin size olan tavırları nasıl
Telefondan aldatamaz sanki ,illa birinin koynuna mı girsinEvden işe işten eve diyorsunuz. Erkeklerle küfürlü geyik yapıyordur
Eşinizin telefonunu alın ve saklayın telefonu bulamasın o an deliye dönerse bilinki kesin bi nane yemiştir eşinizBerbat konuşmuyoruz küsüz arada konuşuyoruz sadece tek tük
Telefondan aldatamaz sanki ,illa birinin koynuna mı girsin
İş yerinden işim var diye çıkar yine yapar yani yapana yolu çok
Heryere telefonla gidiyor ama her dediğinizi araştırıyorum bir sonuç yokBüyük ihtimalle tuvalete de telefonla giriyordur eşiniz. Kesinlikle emin olmadan bu konuda ses çıkarmayın telefonu elinize aldığınızda telefon dökümü alın kart ekstrelerine bakın sosyal medyada stalk yapın sahte hesabı veya hesapları var mı bakın. Tiktok snapchat gibi uygulamalarda da fake hesap açıp bakanilirsiniz çok kuşkulanırsanız nereden ne yapacakları belli olmuyor bunların.
Klozete atsın benceEşinizin telefonunu alın ve saklayın telefonu bulamasın o an deliye dönerse bilinki kesin bi nane yemiştir eşiniz
Telefonu gizlice alın çaktırmadan
Gizlemek dediğimde telefonu yastığın altına saklamış duşa girmiş veya uyurken yastığın altında hep uçak modu falan filanŞarj olurken uçak moduna alsa normal, şifre de bence normal. Amaaa telefonunu sizden gizlemesi hiç NORMAL değil.
O zaman yalan uydurun benim sarjim bitti telefonum bozuldu seninkini alabilir miyim diye. Diğer insanlar icinde yaparsaniz belki daha da sıkışır vermek zorunda kalır.Heryere telefonla gidiyor ama her dediğinizi araştırıyorum bir sonuç yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?