- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.178
- 1.123
- Konu Sahibi yelizzzznsnsnsn
-
Kaçarak evlendik çok seviyorduk evliliğin ilk 3ayı mükemmeldi ama ben ilk başlarda trip atıyordum küsüyordum o çabalıyordu ama az bir süre ilk defa evlendim yani daha neyin ne olduğunu bilmiyorum biraz beni anlasa 2gün önce alkol aldı sinir etti beni kötü davrandım kör kütük sarhoş mutsuzum soğudum diyor ve ayrı yatmaya başladık S***** G** (Defol) dedi sarhoş haliyle yanımda yatma dedi hadi sarhoş dedim ellemedim bugünde konuşmuyor hiç ne sarılıyor ne öpüyor zaten kendimi zorla öptürüyordum
Sizin tek sorununuz telefonu saklaması değilkiEvliliğin ilk başlarında tabiki daha genç biriyim 21yaşında küsüyordum trip atıyordum bunlardan ötürü soğumuş bir keresinde çok sinir olmuştum kapıyı kilitlemiş yatmıştım bu içine işlemiş bunlardan soğumuş
Her gün bakıyorum ama şüphelendircek biriside yok zaten sosyal sayfasında kız yokBelkide bir şeyler izliyor ondan mı çekindi acaba sosyal medyası varsa Instagram falan ordan takip ettiklerine bakın ne güzel eskiden görürdük kim neyi beğendi kim kimi ekledi yorum yaptı hareket akışını kaldırdılar onu sevgili iken deli gibi takip ederdim eşimi
Size açiklamak zorunda. Neden uçak modunda olduğunu, neden eline almana izin vermedigini. Bu rahatliği neden veriyorsunuz? Anlamiyorum siz onun oda arkadaşi değilsiniz ki. Sizin sormaya hakkiniz var onun da cevap vermek gibi bir zorunluluğu var. Oturun konuşun. Ne demek uçak modu. Kimin aramasindan korkuyorsun diye sor. Ben eşimin telefonuna bakamiycakmiyim? Benden gizledigin birsey yoksa bu korku ve endişe neden? Aptal zannetmesin seni.Merhabalar Eşim bir aydır telefonunu saklıyor şarja sokup uyuyor ama telefon uçak modunda şifrede değişik bazen önümde oluyor çaktırmadan bakıyorum ama anlıyor kalkıp başka yere gidiyor . Ama bir yandan aldatacak bir insan değil ben ona güvenmediğimi hissettirdim. Ona karşılık mı beni şüphelendiriyor onu anlayamıyorum . İşi hemen yakında 10dakikalık işten eve evden işe dışarıda pek çıkmıyor . Ama o telefonu saklamaktan müsait bir yerlerine sokucak yakında bende düşünüyorum artık biri mi var acaba diye sizce ?
Teşekkür ederimHele böyle bir durum varsa çok doğal yaptığı.
Sırf bu yüzden aldatıldığınızı düşünmeyin.
Hem telefon kişisel alana giriyor. Kurcalamayın. Zaten bir şey varsa çıkar ortaya
Ben o telefonu çoktan müsait yerine sokardim bacimMerhabalar Eşim bir aydır telefonunu saklıyor şarja sokup uyuyor ama telefon uçak modunda şifrede değişik bazen önümde oluyor çaktırmadan bakıyorum ama anlıyor kalkıp başka yere gidiyor . Ama bir yandan aldatacak bir insan değil ben ona güvenmediğimi hissettirdim. Ona karşılık mı beni şüphelendiriyor onu anlayamıyorum . İşi hemen yakında 10dakikalık işten eve evden işe dışarıda pek çıkmıyor . Ama o telefonu saklamaktan müsait bir yerlerine sokucak yakında bende düşünüyorum artık biri mi var acaba diye sizce ?
MAlesef telefonun şifresini biliyorum girerken gördüm ama telefon yastık altında oluyor alsam direk uyanır hafif uykusuÇaktırmayın hiç...Telefonunu açarken farkettirmeden şifreye bakın ve gece 3-4 gibi derin uykudayken açarsınız
Hadi ben telefonu alıp bakamam da aldatıyorsa da görmek istemiyorum çok kötü olucam çünkü telefona bakın gizliceAyni sorun bendede var telefonuma sifre koymalar tuvalete banyoya girerken bile yanina aliyor gece uyumadan tuvallete yatmadan once yarim saat takiliyor telefonla kendine bakmaya adam bubaralar bakiyor bana ve kizima karsi cok soguk davraniyor surekli suratsiz kesin aldatiyor diye dusunuyorum cok mutsuzum zsten surekli kavga edip duriyor yaptim hicbisey yemegi begemmiyor beni kucuk goruyor surekli
Evet bi ara telefonu almazsa banyoya girdinde karistiricam ama olsada bisey siler kaniti daha onceden birkackere karistirdimi biliyor uyanik iz birakirmi hicHadi ben telefonu alıp bakamam da aldatıyorsa da görmek istemiyorum çok kötü olucam çünkü telefona bakın gizlice
Evet gec geliyir bazen mesai var ofiste deyip bazende cok erken cikiyor sabah telefonda yarim saaten fazla duruo sabah ve aksam yatmadan onceTelefon meselesi yeterli değil aldattı demek için. Eve giriş çıkış saatleri değişti mi hafta sonları ne yapıyor hep evde mi?
Hımm o zaman şüphelenmekte haklısınız.Evet gec geliyir bazen mesai var ofiste deyip bazende cok erken cikiyor sabah telefonda yarim saaten fazla duruo sabah ve aksam yatmadan once
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?