- 3 Ocak 2020
- 1.718
- 15.882
- 138
- Konu Sahibi yelizzzznsnsnsn
-
Klozete atsın bence
Uyurken uçak moduna alması garip. Genelde arama ve mesaj almak istenmediğinde yapılan bir hareket.Gizlemek dediğimde telefonu yastığın altına saklamış duşa girmiş veya uyurken yastığın altında hep uçak modu falan filan
Sakliycak insan duşa da onla girer banyoda koyacak bir yer bulur. Dolap üstü, kirli sepetinin üstü falan.Gizlemek dediğimde telefonu yastığın altına saklamış duşa girmiş veya uyurken yastığın altında hep uçak modu falan filan
Delirir telefonsuz yapamZEşinizin telefonunu alın ve saklayın telefonu bulamasın o an deliye dönerse bilinki kesin bi nane yemiştir eşiniz
Telefonu gizlice alın çaktırmadan
Telefondan aldatamaz sanki ,illa birinin koynuna mı girsin
İş yerinden işim var diye çıkar yine yapar yani yapana yolu çok
Normal de telefonu sessiz de mi oluyor. Yani çok arayanı var da rahatsız mı oluyor acaba misal benim eşimin telefonu hiç susmaz sürekli bildirim rahatsız oluyoruz ve sessiz de duruyor. Belki işi gereği arayan çok oluyor açmak istemiyor uçak moduna alıyor olabilir mi?Gizlemek dediğimde telefonu yastığın altına saklamış duşa girmiş veya uyurken yastığın altında hep uçak modu falan filan
Arkadaş ları arıyor sürekli birde gececi şuan sabah geliyor akşama kadar yatıyor bir yandan arayan olmasın uyanmiyim diye yapıyor diye düşünüyorumNormalde telefonu sessiz de mi oluyor. Yani çok arayanı var da rahatsız mı oluyor acaba misal benim eşimin telefonu hiç susmaz sürekli bildirim rahatsız oluyoruz ve sessiz de duruyor. Belki işi gereği arayan çok oluyor açmak istemiyor uçak moduna alıyor olabilir mi
Bunun nesi garip? Ben her zaman gece gündüz uyurken uçak moduna alırım mesela.Uyurken uçak moduna alması garip. Genelde arama ve mesaj almak istenmediğinde yapılan bir hareket.
Bir yandan öyle düşünüyorum bende mesela uyanınca tekrar uyuyamıyorBunun nesi garip? Ben her zaman gece gündüz uyurken uçak moduna alırım mesela.
Bildirim sesleri duymak istemiyorum. Uyurken aranmak istemiyorum. Sessizde olmasındansa kapalı olmasını tercih ediyorum.
Hele böyle bir durum varsa çok doğal yaptığı.Bir yandan öyle düşünüyorum bende mesela uyanınca tekrar uyuyamıyor
Bir ara benim kocam da teli hiç elden düşürmüyordu, ben ekranı görebilecek mesafeye gelirsem hemen baktığı sayfayı kapatıp instagrama giriyordu. Ben de şüphelendim ama meğer iddia oynuyormuş. Ben de o tarz şeylerden hoşlanmadığım için gizli saklı yapıyormuş. Kocanın bir işler çevirdiği kesin ama illaki aldatıyordur diyemiyorum. Emin olmak için kanıta ihtiyacın var canımMerhabalar Eşim bir aydır telefonunu saklıyor şarja sokup uyuyor ama telefon uçak modunda şifrede değişik bazen önümde oluyor çaktırmadan bakıyorum ama anlıyor kalkıp başka yere gidiyor . Ama bir yandan aldatacak bir insan değil ben ona güvenmediğimi hissettirdim. Ona karşılık mı beni şüphelendiriyor onu anlayamıyorum . İşi hemen yakında 10dakikalık işten eve evden işe dışarıda pek çıkmıyor . Ama o telefonu saklamaktan müsait bir yerlerine sokucak yakında bende düşünüyorum artık biri mi var acaba diye sizce ?
Aldatmayı karaktersiz se zaten her türlü yapar. Bence bu durumu sağlıklı bir iletişim ile sorun yargılamak ya da suçlamak için değilde bunun size merak uyandırdığini sağlıklı bir ilişkide karşı tarafa şüphe ettirmenin hoş olmadığını dile getirerek sorabilirsin. Esin sinsi sinsi telefon sakliyorsa sende ondan sinsi hareket etmelisin Birşey var sa da her türlü ortaya çıkar zaten. Bunun için kavga etmeye şimdiden başlarsan ilerde seni paranoyaklik la suçlaya bilir. Seni kendinle çelişkiye düşürmeye çalışabilir. Önce emin ol ve kanıt topla tabi birşey varsa ve bosanicaksin.Arkadaş ları arıyor sürekli birde gececi şuan sabah geliyor akşama kadar yatıyor bir yandan arayan olmasın uyanmiyim diye yapıyor diye
Olabilir cunku benim esimde oyle yapiyo hani evet telefo u ortada olur ama mesajlarini siler cunku kufurlu geyik yaparlar arkadaslariyla bende telefonu aksina saklarim yani kaciririm cunku bejimde kizlarla konusmami okumasini istemem vazen bana foto atiyolar kafasi kapali arkadaslarim falan hani uygun olmaz bence bunda bisi yok hemen bosan demek kolay yani herkes icin bence iyice arastirip worusturmasan hic bisi dusunme ilk baslarda bende oyle dusunuyodum ama sinradan oyle bisi olmadigini gordumEvden işe işten eve diyorsunuz. Erkeklerle küfürlü geyik yapıyordur
Sanaldan biriyle tanışmış numarasını da vermiş ama evde olur olmaz aramasın diye uçak modunda tutuyor telefonu. Ben böyle anladım.Merhabalar Eşim bir aydır telefonunu saklıyor şarja sokup uyuyor ama telefon uçak modunda şifrede değişik bazen önümde oluyor çaktırmadan bakıyorum ama anlıyor kalkıp başka yere gidiyor . Ama bir yandan aldatacak bir insan değil ben ona güvenmediğimi hissettirdim. Ona karşılık mı beni şüphelendiriyor onu anlayamıyorum . İşi hemen yakında 10dakikalık işten eve evden işe dışarıda pek çıkmıyor . Ama o telefonu saklamaktan müsait bir yerlerine sokucak yakında bende düşünüyorum artık biri mi var acaba diye sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?