Kocam beni aldatıyor mu?

Gizlemek dediğimde telefonu yastığın altına saklamış duşa girmiş veya uyurken yastığın altında hep uçak modu falan filan
Uyurken uçak moduna alması garip. Genelde arama ve mesaj almak istenmediğinde yapılan bir hareket.

Gizlemek dediğimde telefonu yastığın altına saklamış duşa girmiş veya uyurken yastığın altında hep uçak modu falan filan
Sakliycak insan duşa da onla girer banyoda koyacak bir yer bulur. Dolap üstü, kirli sepetinin üstü falan.
Belki de aldatiliyorsunuz Belki de çocuk gibi takip etmenizden sıkılmış bilemeyiz

Telefondan aldatamaz sanki ,illa birinin koynuna mı girsin

İş yerinden işim var diye çıkar yine yapar yani yapana yolu çok

Yattığı yerde beyin gücüyle bile aldatır. Başkasını düşünüp hayal etmesi bile bence aldatmadır. Ama sırf telefonunu göstermek istemiyor diye kesin aldatıyor diyemeyiz. Telefon özeldir. Belki paylaşmak istemiyordur.

Normal de telefonu sessiz de mi oluyor. Yani çok arayanı var da rahatsız mı oluyor acaba misal benim eşimin telefonu hiç susmaz sürekli bildirim rahatsız oluyoruz ve sessiz de duruyor. Belki işi gereği arayan çok oluyor açmak istemiyor uçak moduna alıyor olabilir mi?

Arkadaş ları arıyor sürekli birde gececi şuan sabah geliyor akşama kadar yatıyor bir yandan arayan olmasın uyanmiyim diye yapıyor diye düşünüyorum

Uyurken uçak moduna alması garip. Genelde arama ve mesaj almak istenmediğinde yapılan bir hareket.
Bunun nesi garip? Ben her zaman gece gündüz uyurken uçak moduna alırım mesela.
Bildirim sesleri duymak istemiyorum. Uyurken aranmak istemiyorum. Sessizde olmasındansa kapalı olmasını tercih ediyorum.

Bir yandan öyle düşünüyorum bende mesela uyanınca tekrar uyuyamıyor
Hele böyle bir durum varsa çok doğal yaptığı.
Sırf bu yüzden aldatıldığınızı düşünmeyin.
Hem telefon kişisel alana giriyor. Kurcalamayın. Zaten bir şey varsa çıkar ortaya

Size karşı davranışları nasıl?
Değişim var mı? Önceden de böyle miydi?

Ya aldatiyor yada kumar oynuyor. Başka türlü devlet sırrı saklar gibi davranmazdi. Öğrenirsem boşarım diyorsanız kanıt toplayın para biriktirin. Yoksa kurcalamayin

Bir ara benim kocam da teli hiç elden düşürmüyordu, ben ekranı görebilecek mesafeye gelirsem hemen baktığı sayfayı kapatıp instagrama giriyordu. Ben de şüphelendim ama meğer iddia oynuyormuş. Ben de o tarz şeylerden hoşlanmadığım için gizli saklı yapıyormuş. Kocanın bir işler çevirdiği kesin ama illaki aldatıyordur diyemiyorum. Emin olmak için kanıta ihtiyacın var canım

Arkadaş ları arıyor sürekli birde gececi şuan sabah geliyor akşama kadar yatıyor bir yandan arayan olmasın uyanmiyim diye yapıyor diye
Aldatmayı karaktersiz se zaten her türlü yapar. Bence bu durumu sağlıklı bir iletişim ile sorun yargılamak ya da suçlamak için değilde bunun size merak uyandırdığini sağlıklı bir ilişkide karşı tarafa şüphe ettirmenin hoş olmadığını dile getirerek sorabilirsin. Esin sinsi sinsi telefon sakliyorsa sende ondan sinsi hareket etmelisin Birşey var sa da her türlü ortaya çıkar zaten. Bunun için kavga etmeye şimdiden başlarsan ilerde seni paranoyaklik la suçlaya bilir. Seni kendinle çelişkiye düşürmeye çalışabilir. Önce emin ol ve kanıt topla tabi birşey varsa ve bosanicaksin.

Canim bende üstüne çok gittiğim bı zaman aynısını yapmisti bana inat şifre değiştirmişti duşa girerken yastığın altına koyuyordu teli bende fittiriyordum ama sonra aramız yumusayinca niye böyle yaptın dedim senin yüzünden diye kızdı bana şimdi ne zaman istesem telefonu elimde bakarım ama bir ara çok üstüne gitmistim b.k mu var bu telefonda diye hiç elinden düşmüyor diye bı de ben de aşırı kıskancım hep benle ilgilensin isterim o telefonu bazen kırıp atasim geliyor

ben de telefonuma bakılmasından hiç hoşlanmam, eşimin de telefonunu karıştırmam. her gece ben şarja takarım, şifresini de bilirim ama girip bakayım bakalım demem hiç. benim telefonumda şifre de yok, alıp karıştırsın istemem. eğer tek dikkatinizi çeken uçak moduna alıp yatmasıysa benim de uykum hafif olduğu için, bildirim gelmesin diye sessizde ya da uçak modunda uyurum. ama anladığım kadarıyla sizin aranız zaten çok kötü, siz de bir şeyler arıyorsunuz. öyle mi?

Evden işe işten eve diyorsunuz. Erkeklerle küfürlü geyik yapıyordur
Olabilir cunku benim esimde oyle yapiyo hani evet telefo u ortada olur ama mesajlarini siler cunku kufurlu geyik yaparlar arkadaslariyla bende telefonu aksina saklarim yani kaciririm cunku bejimde kizlarla konusmami okumasini istemem vazen bana foto atiyolar kafasi kapali arkadaslarim falan hani uygun olmaz bence bunda bisi yok hemen bosan demek kolay yani herkes icin bence iyice arastirip worusturmasan hic bisi dusunme ilk baslarda bende oyle dusunuyodum ama sinradan oyle bisi olmadigini gordum

Sanaldan biriyle tanışmış numarasını da vermiş ama evde olur olmaz aramasın diye uçak modunda tutuyor telefonu. Ben böyle anladım.

Eski bir flörtümde sürekli uçak moduna alırdı telefonu. Bir gün bununla alkol aldık içirdim içirdim sızdı kaldı. Şifresini de kendisi girerken çözmüştüm, açıldı. Uçaktan çıkarır çıkarmaz “tinder ayşe, tinder zehra” çat çat çat bildirimler gelmişti.

Allahtan uçak modunu açmadan telefonu sessize almıştım. Gıcık olduğum kızların Twitter bildirimlerini açmış onlarıda ayrı ayrı görmüştüm. O gün bu gündür bir erkeğin telefonun uçak modunda olması beni fesatlandırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…