Kocam beni aldatıyor mu

Allah akıl fikir versin ne diyim kendi seçimi. Madem yaşamaya devam edecekmiş ne diye sizden yardım istemiş ki
İnsanlar çok değişik. Bir taraf boşanmak için her şeyi yaparken diğer taraf da boşanmamak için her şeyi yapıyor.

İnsanlar çok değişik. Bir taraf boşanmak için her şeyi yaparken diğer taraf da boşanmamak için her şeyi yapıyor.
Öyle gerçekten. Böyle adamlarada yapışkan kadın denk geliyor ne kadar pislik varsa yapıyor kadın yine boşamıyor

Merhaba. Düşünüp düşünüp içinden çıkamadığım bir konu var. Yarıyıl tatilinde kardeşim istanbuldan tatil için annemlere geldi. Ben de onu görmeye 2 yaşındaki kızımla gittim. 3 gün kaldım. Sonra eşimle eve döndük. Siz olmazsanız evin tadı yok özledim sizi falan dedi. Neyse sonra bir şeyler yedik uyumak için yatağa gittik. Ona sarıldım fakat teninde farklı bir koku geliyordu. Öpüştükten seviştikten sonra vücutta farklı bir koku olur ya öyle kokuyordu sırt ve göğsünün bir kısmı. Yani ne düşüneceğimi bilemedim. Eşimle 4 yıldır evliyiz. Beni aldatığına dair bir fikre hiç kapılmadım. Ama bu koku beni şüphelendirdi. Sizce nasıl düşünmeliyim bu ne kokusu olabilir çıldıracağım düşünmekten
Kokuyu anlamadım da adamların başında nöbet mi tutcaz bazıları 3 gün niye kaldın falan demiş. Hiç mi özel alan olmayacak evlenince çok saçma geldi.
Aldattıysa yani eve alacak kadar yada o arada yaptıysa demek ki öncesinde de denemiştir yada sonrasında deneyecektir belli olur bence
Yani mastürbasyon da yapmış olabilir öyle belli bir ten kokusu oluyorsa sonrasında.

Merhaba. Düşünüp düşünüp içinden çıkamadığım bir konu var. Yarıyıl tatilinde kardeşim istanbuldan tatil için annemlere geldi. Ben de onu görmeye 2 yaşındaki kızımla gittim. 3 gün kaldım. Sonra eşimle eve döndük. Siz olmazsanız evin tadı yok özledim sizi falan dedi. Neyse sonra bir şeyler yedik uyumak için yatağa gittik. Ona sarıldım fakat teninde farklı bir koku geliyordu. Öpüştükten seviştikten sonra vücutta farklı bir koku olur ya öyle kokuyordu sırt ve göğsünün bir kısmı. Yani ne düşüneceğimi bilemedim. Eşimle 4 yıldır evliyiz. Beni aldatığına dair bir fikre hiç kapılmadım. Ama bu koku beni şüphelendirdi. Sizce nasıl düşünmeliyim bu ne kokusu olabilir çıldıracağım düşünmekten
Farklı kadın parfumu kokusu gibimi?
Yani o işten sonra başka ne koku geliyorki?🫨🤣

Ben de ilk kez eşimde böyle bir koku duyunca şüphelendim. Haklı olmayı istemem. Ama o zaman bu neyin kokusu düşünmeden edemiyorum. Sanki biri sırtını göğsünü öpmüş de tükürüğünün kokusu sinmiş ilginç bir koku
Hadi diyelim öyle bir durum oldu bu adam daha sonrasında duş felan almaz mı çok mantıksız bile isteye aldatsa kendini bu kadar ele vermez dikkat eder diye düşünüyorum. Keşke söylemeden gizli gizli takip etseydiniz böyle durumlarda söyleyince daha dikkat ediyorlar. Kanıt bulmadan söylenilmemesi lazım. Kanıt bulunca da tekmeyi koyacan.

parfüm desen anlayacağım da töbe yarabbim içim kalktı.
eşinize sorsanız ya.
bir de niye 3 gün kaldınız ki yani, günlük gidip akşam dönebilirdiniz
Ay size mi soracak ya? Sizene istersen 1 ay kalır? Hayır konu ile alakası ne??

Back
X