Emin değilim ama içiöe şüphe düştü birkere. Bununla nasıl başedicem bilmiyorum. 7 aylık evliyim. Napıcamı hiç bilmiyorumAldattı mi aldatma dimi Yazdıkların dan birsey anlamdim acele karar verme bir yerlerde oturup konuşun inş aldatmamistir yen evlisin galiba
O arkadaşını aradı. Arkadaşıda ben yazdım o mesajı senin telefonundan dedi. Ama yinede şüphe ediyorum öncesinde arkadaşını arayıpta söylettirmediği ne malum.Numara kayıtlı değil dedin, belki gerçekten arkadaşına aittir mesajlar.
Ancak güvensizlik ortamının dağılması için, bunu sana ispatlaması lazım.
Hemen aldatıldım deme canım, bırak, açıklasın ayrıntısına kadar.
Ters köşe sorular sor, zorla bakalım.
İnsanlar anlattıkları şey yalansa, genellikle tersten anlatamıyorlar kolay kolay.
Baştan sona anlatsın, bi de sondan başa doğru sor.
Ama önce biraz sakinleş canım... Umut ediyorum ki bir yanlış anlaşılmadır.
Hep aynı bahane zaten.Arkadaşım yap"mış" bir de.Yok arkadaşı,yok kuzeni bilmem ne.Eşimi çok seviyorum. Ona inancım güvenim tamdı. Hem eşim hem enyakın dostumdu. Beni yalansız çıkarsız seven annemden sonraki insan. Arkamı yasladığım kocaman dağ. Öyle ya beş yaşında babamı kaybettim benim gölgesine sığındığım güvendiğim bir erkek hiç olmadı hayatımda. Eşimi tanıyana kadar. Tabiki görüştüğüm konuştuğum insanlar olmuştu. Ama eşim bambaşkaydı. O çok dürüst biriydi bu sabaha kadar. Telefonunda kayıtlı olmayan bir numarayla mesajlaşması dikkatimi çekti. Açtım baktım kalpli mesaj var ve cansuyla konuşturucaktın beni falan yazıyo. Tam anlayamadım. Elimden aldı telefonu hemen ve ben yazmadım bunları arkadaşım benim telefonumdan yazmış dedi. İnanmadım tabiki. Şimdi otogardayım. Ailemin bulunduğu ile gidicem. Beni almaya geliyomuş. Napmam gerek bilmiyorum. Şoktayım. Eğer bir aldatmaysa kesinlikle boşanırım. Asla sineye çekemem
O arkadaşını aradı. Arkadaşıda ben yazdım o mesajı senin telefonundan dedi. Ama yinede şüphe ediyorum öncesinde arkadaşını arayıpta söylettirmediği ne malum.
Ayrıca bi kendinizi yerine koyup düşünün bi arkadaşınız sizin teli kullanip biriyle msjlasti ve eşiniz okudu birden teli elinden alip paniklemezdiniz demi haa o msjlar sey yaa deyip anlatırdınız demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?