Kocam beni aldatıyor mu

rumeysa3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2016
1.452
1.890
83
Eşimi çok seviyorum. Ona inancım güvenim tamdı. Hem eşim hem enyakın dostumdu. Beni yalansız çıkarsız seven annemden sonraki insan. Arkamı yasladığım kocaman dağ. Öyle ya beş yaşında babamı kaybettim benim gölgesine sığındığım güvendiğim bir erkek hiç olmadı hayatımda. Eşimi tanıyana kadar. Tabiki görüştüğüm konuştuğum insanlar olmuştu. Ama eşim bambaşkaydı. O çok dürüst biriydi bu sabaha kadar. Telefonunda kayıtlı olmayan bir numarayla mesajlaşması dikkatimi çekti. Açtım baktım kalpli mesaj var ve cansuyla konuşturucaktın beni falan yazıyo. Tam anlayamadım. Elimden aldı telefonu hemen ve ben yazmadım bunları arkadaşım benim telefonumdan yazmış dedi. İnanmadım tabiki. Şimdi otogardayım. Ailemin bulunduğu ile gidicem. Beni almaya geliyomuş. Napmam gerek bilmiyorum. Şoktayım. Eğer bir aldatmaysa kesinlikle boşanırım. Asla sineye çekemem

Aldattı mi aldatma dimi Yazdıkların dan birsey anlamdim acele karar verme bir yerlerde oturup konuşun inş aldatmamistir yen evlisin galiba

Bence eve dönüp delil toplayın. Bosanmada yüksek tazminat ve nafaka alırsınız.
Delil toplayamazsanız da kocanızı iyi bir haşlayın telefonunu baskasına vermemesi için.

Ya da mesaj dökümlerini isteyin. Bilmiyorum buranın akıllı hatunları sizi yönlendirir bence

Bence yaptiginiz yanlış. Neden hemen kaciyorsunuz. Dertlerden kacmak çözüm degildir hic bir zaman.
Anlattiginiz gibi biriyse bir oturup dinlemeye anlamaya degermis. Belki gercekten baskasi yazdi. Sorgulayin derdim ben gitmek yerine.
Daha oncede boyle yanlisi olsa gidin derdim ama bu durumda bu hic olmamış gibi.

Aldattı mi aldatma dimi Yazdıkların dan birsey anlamdim acele karar verme bir yerlerde oturup konuşun inş aldatmamistir yen evlisin galiba
Emin değilim ama içiöe şüphe düştü birkere. Bununla nasıl başedicem bilmiyorum. 7 aylık evliyim. Napıcamı hiç bilmiyorum

Telefon mesaj kayıtlarını işte ya da telefonun da ki mesajları tekrar okutsun sana

Numara kayıtlı değil dedin, belki gerçekten arkadaşına aittir mesajlar.
Ancak güvensizlik ortamının dağılması için, bunu sana ispatlaması lazım.

Hemen aldatıldım deme canım, bırak, açıklasın ayrıntısına kadar.
Ters köşe sorular sor, zorla bakalım.
İnsanlar anlattıkları şey yalansa, genellikle tersten anlatamıyorlar kolay kolay.
Baştan sona anlatsın, bi de sondan başa doğru sor.

Ama önce biraz sakinleş canım... Umut ediyorum ki bir yanlış anlaşılmadır.

Adamı dinleseydiniz keşke.
Her sorunda baba evine mi kosturacaksiniz? Bir gelir iki gelir üçüncüde ne halin varsa gör der eşiniz.
Aldatma var mı yok mu bilemeyiz. Kaçarak siz de bilemezsiniz. Ama anlattiklariniz pek aldatma gibi durmuyor.

O arkadaşını aradı. Arkadaşıda ben yazdım o mesajı senin telefonundan dedi. Ama yinede şüphe ediyorum öncesinde arkadaşını arayıpta söylettirmediği ne malum.

Hep aynı bahane zaten.Arkadaşım yap"mış" bir de.Yok arkadaşı,yok kuzeni bilmem ne.
He gerçekten arkadaşı yapmış olabilirdi,o zaman bu gereksiz panik,telefonu elden hemen çekip almalar niye??
Ben bir şey yapmamış olsam sakin sakin anlatırım ,herkes böyle yapar yani.
Gene de bir dinleyin eşinizi de iyice anlatsın.

O arkadaşını aradı. Arkadaşıda ben yazdım o mesajı senin telefonundan dedi. Ama yinede şüphe ediyorum öncesinde arkadaşını arayıpta söylettirmediği ne malum.

Bu şüpheni paylaş eşinle, böyle böyle yapabilirsin, bir kurt düştü işte içime, arkadaşın gelsin bi de yüzüme anlatsın senin yanında filan desen. Getirirse de aniden, arar mısın kızı yanımda, alakanızı görmek istiyorum desen?
+
Kızın tel. no belli değil mi canım? Buradan arattırsan? Adını soyadını alsan, face vb. sosyal paylaşım platformlarından ulaşsan, bir süre çaktırmadan stalklasan?

Bunlar ilk etapta aklıma gelenler. Ama çok da bi şey çıkacağını sanmıyorum. Basit bi yanlış anlaşılma gibi görünüyor.
Yani numara kayıtlı değil eşinin telinde ve silmeye dahi uğraşmamış...

Bu gibi durumlarda sakin olmak gerekiyo (tabi o anda düşünmek çok zor biliyorum) hicbisey belli etmeyip gizlice takibe almak gerekiyo aslında ufak bi şüphe duyduğunu anlayınca daha tedbirli oluyo erkekler ve delilleri yok etmek için zaman kazanıyorlar..

Ayrıca bi kendinizi yerine koyup düşünün bi arkadaşınız sizin teli kullanip biriyle msjlasti ve eşiniz okudu birden teli elinden alip paniklemezdiniz demi haa o msjlar sey yaa deyip anlatırdınız demi

Ayrıca bi kendinizi yerine koyup düşünün bi arkadaşınız sizin teli kullanip biriyle msjlasti ve eşiniz okudu birden teli elinden alip paniklemezdiniz demi haa o msjlar sey yaa deyip anlatırdınız demi

Bu farklı yorumlanabilir. "Ayy arkadaşın attığı mesajları silmeyi unuttum, görecek şimdi, off yanlış anlayacak" diye aniden paniklemiş de olabilir. Eşi şüpheci biriyse, gayri ihtiyari böyle de olabilir.

Ancak ilk mesajına katılıyorum, hani sakinliği korumak, biraz safa yatmak lazım. Çaktırmadan kız üzerinden ayrı, eş üzerinden ayrı takip etmek.

Bilmiyorum, bana pek aldatmış gibi gelmiyor ya bu anlatılanlara göre... :/

bir dur hemen neden evi terk ediyorsun ya adam doğruyu diyorsa biraz daha bekle zaten bir yanlış yapıyorsa bu adam yeniden hata yapar bu yeterli bir delil değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…