Kocam beni aldatıyor mu

Belki dalga geçmiştir. 2 ay kadar önce hiç tanımadığım bi numaradan "birbirimizi tatmin ettiğimize, farklı şehirlerde yaşamamıza rağmen çok güzel bir bağ kurduğumuza" dair bir mesaj geldi. Eşim şüphe bile etmedi. Savcılığa verecektik ama fırsat olmadı. Belki eşinize de böyle bir mesaj geldi ve kendisi de dalga geçmek için devam ettirdi. İnanmayacağınızı düşünüp arkadaşım yazdı dedi kim bilir.

Kalpli simgeyede yanlışlıkla eli değmiş. Kötü niyeti yokmuş

Tesadüfler silsilesi!!! Yersen ama...
Aldatmadıysa bile aldatmak üzereymiş yakalamışsınız sanırım.
Birinin başka biri kişinin telefonundan mesaj atması saçma, çok mu gerekli ya da acele atılması gereken bir mesajmış?
Acele ise neden aramamış da kalpli mesaj atmış.
Hiç inandırıcı değil .

cnm naptın senın son durum noldu?
Ailemin yanındayım. Haftasonu bulunduğum ile gelicekmiş konuşmak için. Ama ben kafamda bitirdim. Kabullenemiyorum. Asla bidaha denemeyi düşünmüyorum. Ailemlede konuştum. Psikolojim daha iyi. Uzmanlığa hazırlanıyorum. Geleceğim için çok güzel planlarım var. Evlilik çokta gerekli bişey değilmiş. Böyle daha huzurluyum.

Madem arkadaşı mesajlaşmış o zaman neden hemen elinizden aldı ki bıraksaydı okusaydınız sonra söyleseydi durumu arkadaş filan yptı diye inanmadım ben kesinlikle eşinize taviz vermeyin klasik yalanlar ben inanmıyorum böyle şeylere siz daha iyi bilirsiniz tabi olayı yaşayan sizsiniz bence bişe olmasaydı hemen elinizden cekip almazdı

o telefonu arastır kımınmıs anlatsın.Arkadası kımmıs bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…