- 17 Mart 2016
- 2.173
- 2.206
- 133
- 33
Arkadaşı mesaj atsa ben suyum, arkadaşından mesaj arıyorum demesi gerekir. Bunu okumadiysaniz aldatılmak vardır diye dusunuyorum üzgünüm.
Benim de çok eskiden kontorum olmadığında arkadaştan msj atardim ama ben iyivegucluol' diye belirtirdim. Yoksa nereden bilecek mesajın kimden geldiğini Karşımdaki insan.
Yaptığım her hatanın arkasındayım. Demedim mi, arkadaşım yazdıklarımı sildim, hepsini sildiğimi sanıyordum dediğini. Yaparsam hissetmezsin, görürsün. Değil Antep'te olduğunda, seninle Antep'teyken veya sen yanıma geldiğinde bile yaparım, ruhun duymaz. O kadar geri zekalı değilim, faturalı olmayan telefonumun sim kartını kullanabilirim, nasıl olsa dökümü yok. Yeter ki yapmayı isteyeyim, gönlüm kaysın, bilmezsin. Uzun bir zamandır aynı notada çalıp duruyorsunOrtaokulda yapardik biz, ne bu kadar cesitli tarifeler vardi ne de cepte para.
Koskoca adamin internet pakedi,smsi hicbir seyi yok mu yani?
Hadi bitti diyelim, baskasinin telefonunu alip sayfalarca mesajlasmaz akli basindaysa.
Paket bitti der kapatir yani.
Mesajin basinda kendini de tanitmamis, gecmis olsun.
İnternetten arama ozetlerine falan bakin
Bana hic masum gelmedi.
Adamin karisina da soylucem diyin orada cozulur zaten
Yaptığım her hatanın arkasındayım. Demedim mi, arkadaşım yazdıklarımı sildim, hepsini sildiğimi sanıyordum dediğini. Yaparsam hissetmezsin, görürsün. Değil Antep'te olduğunda, seninle Antep'teyken veya sen yanıma geldiğinde bile yaparım, ruhun duymaz. O kadar geri zekalı değilim, faturalı olmayan telefonumun sim kartını kullanabilirim, nasıl olsa dökümü yok. Yeter ki yapmayı isteyeyim, gönlüm kaysın, bilmezsin. Uzun bir zamandır aynı notada çalıp duruyorsun
Demiş. Şimdi gönderdiği mesajı.
Ne iğrenç bir savunma.Yaptığım her hatanın arkasındayım. Demedim mi, arkadaşım yazdıklarımı sildim, hepsini sildiğimi sanıyordum dediğini. Yaparsam hissetmezsin, görürsün. Değil Antep'te olduğunda, seninle Antep'teyken veya sen yanıma geldiğinde bile yaparım, ruhun duymaz. O kadar geri zekalı değilim, faturalı olmayan telefonumun sim kartını kullanabilirim, nasıl olsa dökümü yok. Yeter ki yapmayı isteyeyim, gönlüm kaysın, bilmezsin. Uzun bir zamandır aynı notada çalıp duruyorsun
Demiş. Şimdi gönderdiği mesajı.
arkadışının mesajlaştığı kızmışCansu kim ?
Ailemin yanındayım şuanda onu kastediyorBu nasil bi özür ya da ikna tarzi? Yani su an istemiyorum aldatmayi. Ama bi gün istersem yaparim ve senin de haberin olmaz. Özrü kabahatinden büyük.
Siz ayri sehirlerde mi yasiyorsunuz? Antep falan kismini anlayamadim pek.
Ailemin yanındayım şuanda onu kastediyor
Bunu da sordum. Açıklaması güya arkadaşı başka bir arkadaşıyla bu cansu denen kızı tanıştırıcakmış. Kalpli simgeyede yanlışlıkla eli değmiş. Kötü niyeti yokmuşDönmediniz eve yani.
Benim merak ettigim sey hadi esinizin dedikleri dogru, peki arkadasi evliyse ve bi kizla mesajlasiyorsa esiniz kendi telefonundan bu igrenc seye nasil müsade ediyor?
Arkadasi da utanmadan nasil kabul ediyor? Kendi ailesinin dagilmasindan korkmuyor mu?
Bi de bana arkadasini söyle sana kim oldugunu söyleyeyim mevzusu var.
Ben ailemin yanındayım.Sen gittin mi yoksa aynı şehirlerde değilmisiniz neden öyle yazmış bende anlayamadım mesajı?
Bunu da sordum. Açıklaması güya arkadaşı başka bir arkadaşıyla bu cansu denen kızı tanıştırıcakmış. Kalpli simgeyede yanlışlıkla eli değmiş. Kötü niyeti yokmuş
Bunu da sordum. Açıklaması güya arkadaşı başka bir arkadaşıyla bu cansu denen kızı tanıştırıcakmış. Kalpli simgeyede yanlışlıkla eli değmiş. Kötü niyeti yokmuş
Evet bir erkeğe aitmiş. Kalpli simgeye de yanlışlıkla eli değmiş öyle göndermiş. Yersem..O zaman bu numara bi erkege mi aitmis? Cansuyla tanistiracaktin yaziyordu.
Evet bir erkeğe aitmiş. Kalpli simgeye de yanlışlıkla eli değmiş öyle göndermiş. Yersem..
Ya söylerken bile benim yüzüm kızarıyo ama zannımca bu telefonlarda iğrenç içerikli konuşmalar oluyo ya bu adam bu tarz şeyler yapıyo. Suçunuda bir sürü zırvalıklarla bastırmaya çalışıyo.
Herşey ortada zaten.Keşke gitmeseydin en azından her şeyi ortaya çıkartırdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?