Kocam beni aldatıyor mu

Klasik yalanlar iste ah su erkekler evd sni bkleyn gul gbi karin varken tobe kotu bisey solemk istmyorum

Yaptığım her hatanın arkasındayım. Demedim mi, arkadaşım yazdıklarımı sildim, hepsini sildiğimi sanıyordum dediğini. Yaparsam hissetmezsin, görürsün. Değil Antep'te olduğunda, seninle Antep'teyken veya sen yanıma geldiğinde bile yaparım, ruhun duymaz. O kadar geri zekalı değilim, faturalı olmayan telefonumun sim kartını kullanabilirim, nasıl olsa dökümü yok. Yeter ki yapmayı isteyeyim, gönlüm kaysın, bilmezsin. Uzun bir zamandır aynı notada çalıp duruyorsun
Demiş. Şimdi gönderdiği mesajı.

Bu nasil bi özür ya da ikna tarzi? Yani su an istemiyorum aldatmayi. Ama bi gün istersem yaparim ve senin de haberin olmaz. Özrü kabahatinden büyük.

Siz ayri sehirlerde mi yasiyorsunuz? Antep falan kismini anlayamadim pek.

Sen gittin mi yoksa aynı şehirlerde değilmisiniz neden öyle yazmış bende anlayamadım mesajı?

mesajlar arkadaşına aitse neden bir hışımla alıyor teli hanımın elınden ? yapmayın allaşkına. sakladığı bir şeyler kesinlikle var.

Ne iğrenç bir savunma.
İstesem yaparım yok sim kart değişirim falan.

Bu nasil bi özür ya da ikna tarzi? Yani su an istemiyorum aldatmayi. Ama bi gün istersem yaparim ve senin de haberin olmaz. Özrü kabahatinden büyük.

Siz ayri sehirlerde mi yasiyorsunuz? Antep falan kismini anlayamadim pek.
Ailemin yanındayım şuanda onu kastediyor

Ailemin yanındayım şuanda onu kastediyor

Dönmediniz eve yani.

Benim merak ettigim sey hadi esinizin dedikleri dogru, peki arkadasi evliyse ve bi kizla mesajlasiyorsa esiniz kendi telefonundan bu igrenc seye nasil müsade ediyor?
Arkadasi da utanmadan nasil kabul ediyor? Kendi ailesinin dagilmasindan korkmuyor mu?
Bi de bana arkadasini söyle sana kim oldugunu söyleyeyim mevzusu var.

Bunu da sordum. Açıklaması güya arkadaşı başka bir arkadaşıyla bu cansu denen kızı tanıştırıcakmış. Kalpli simgeyede yanlışlıkla eli değmiş. Kötü niyeti yokmuş

Bunu da sordum. Açıklaması güya arkadaşı başka bir arkadaşıyla bu cansu denen kızı tanıştırıcakmış. Kalpli simgeyede yanlışlıkla eli değmiş. Kötü niyeti yokmuş

Yanlislikla eli mi degmis? Ayy ne ucuz yalan ya!

Arkadasi, baska bi arkadasi icin ne diye esinizin telini almis ki? Acelesi neymis?

Esiniz de arkadasi da birbirini kolluyorlar. Amiyane bi tabir olacak ama “ it itin kuyruguna basmiyor”.

O zaman bu numara bi erkege mi aitmis? Cansuyla tanistiracaktin yaziyordu.
Evet bir erkeğe aitmiş. Kalpli simgeye de yanlışlıkla eli değmiş öyle göndermiş. Yersem..
Ya söylerken bile benim yüzüm kızarıyo ama zannımca bu telefonlarda iğrenç içerikli konuşmalar oluyo ya bu adam bu tarz şeyler yapıyo. Suçunuda bir sürü zırvalıklarla bastırmaya çalışıyo.

çocuk kandırdığını sanıyor bu terbiyesiz adam, kusura bakmayın!
iyice saçmalamaya başlamış "eli yanlışlıkla kalbe değmiş". YOK ARTIK!
size olan açıklaması ise en az yaptığı kadar iğrenç!

Peki acelesi neymis de esinizden atmis?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…