Aynen daha bebeklerimin acısını atlatamadan bide bu çıktı başıma. Çok mutsuzumKuzum seni kürtaj topiğinden hatırlıyorum sank.
erkeklerin bu konudaki ilk yalanıdır zaten arkadaş aradı arkadaş mesaj attı falan.zaten kendisi yazmamış olsa arkadaşla seni görüştürmez.bence telefon kayıtlarını isteyin ve ya netten bakın.eğer arkadaşla birlikte değilken de atıldıysa maalesef eşin sana yanlış yapmış.
Ya arkadaşıyla birlikte sana bi senaryo yazarlarsa inanacak mısın?
Canım eğer esin yalan söylüyorsa ki büyük ihtimalle yalan arkadaşını da o kızı da çoktan ayarlamıştır ikisiyle de konusturacaktir seni boşanmak ciddi bir karar kesin emin olmadan böyle bir adım atma onlara inanmış gibi yap eşini çaktırmadan takibe al aldatma huyu varsa yine yapacaktır bu sefer daha dikkatli olacaktır ama eninde sonunda açık verirŞimdi evdeyim. Zorla eve getirdi beni. İnanmış gibi yaptım. Yarında o arkadaşıyla buluşucaz. Bide bana anlatsın bakalım. Yanımda da aratıcam o numarayı arkadaşına. Bakalım nasıl konuşucak
Çok zoruma gidiyor. Hayatım hep zorluklarla geçti. Hep mücadele ettim. Ama artık çok yoruldum. Yeminler ediyor arkadaşım yazmış ben yazmadım diyor. Arkadaşıda evlibarklı çocuğu olan birisi. İnanmıyorum içimden bir his yalan söylüyor diyor. Herşeyi bırakıp gidesim var. Bunu yapan adamı hayatımda istemiyorum. Bu benim ikinci evliliğim. İlk evliliğimde sürekli şiddete maruz kalmıştım. Bunda da aldatılma. Neden ben diye bağırmak istiyorum artık.
Bu farklı yorumlanabilir. "Ayy arkadaşın attığı mesajları silmeyi unuttum, görecek şimdi, off yanlış anlayacak" diye aniden paniklemiş de olabilir. Eşi şüpheci biriyse, gayri ihtiyari böyle de olabilir.
Ancak ilk mesajına katılıyorum, hani sakinliği korumak, biraz safa yatmak lazım. Çaktırmadan kız üzerinden ayrı, eş üzerinden ayrı takip etmek.
Bilmiyorum, bana pek aldatmış gibi gelmiyor ya bu anlatılanlara göre... :/
Arkadaşını aradı ben mesajı okuduktan hemen sonra. Arkadaşıda evet abi bana ait o mesaj dedi ama emin olamıyorumBenim arkadaşımın başına gelmiş böyle bir durum kızın telefonundan sevgilisine msj atmış arkadasi
Evde kocasıyla birbirine girmisler
Arkadaşını aradı ben mesajı okuduktan hemen sonra. Arkadaşıda evet abi bana ait o mesaj dedi ama emin olamıyorum
Hayır yazmıyodu. Anladım ne için sordun bunu. Hiç bu yönden düşünmemiştim. Kendine ait olmayan bir tefonu kullanıyosan önce kendini tanıtırsın dimiMesajın başında veya sonunda ben filanca yaziyormuydu?
Tabiki cevap bu işteHayır yazmıyodu. Anladım ne için sordun bunu. Hiç bu yönden düşünmemiştim. Kendine ait olmayan bir tefonu kullanıyosan önce kendini tanıtırsın dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?