Kocam beni aldatıyor mu

Aynen daha bebeklerimin acısını atlatamadan bide bu çıktı başıma. Çok mutsuzum

Çok zoruma gidiyor. Hayatım hep zorluklarla geçti. Hep mücadele ettim. Ama artık çok yoruldum. Yeminler ediyor arkadaşım yazmış ben yazmadım diyor. Arkadaşıda evlibarklı çocuğu olan birisi. İnanmıyorum içimden bir his yalan söylüyor diyor. Herşeyi bırakıp gidesim var. Bunu yapan adamı hayatımda istemiyorum. Bu benim ikinci evliliğim. İlk evliliğimde sürekli şiddete maruz kalmıştım. Bunda da aldatılma. Neden ben diye bağırmak istiyorum artık.

benim annem de babamın tel mesaj yakaladı biliyoruz aldatıyor zaten eminiz bir de babam diyor arkadaşım attı o mesajı

Şimdi evdeyim. Zorla eve getirdi beni. İnanmış gibi yaptım. Yarında o arkadaşıyla buluşucaz. Bide bana anlatsın bakalım. Yanımda da aratıcam o numarayı arkadaşına. Bakalım nasıl konuşucak
Canım eğer esin yalan söylüyorsa ki büyük ihtimalle yalan arkadaşını da o kızı da çoktan ayarlamıştır ikisiyle de konusturacaktir seni boşanmak ciddi bir karar kesin emin olmadan böyle bir adım atma onlara inanmış gibi yap eşini çaktırmadan takibe al aldatma huyu varsa yine yapacaktır bu sefer daha dikkatli olacaktır ama eninde sonunda açık verir

ben yazmadım arkadaşım yazdı yalanının da cılkı çıktı. başka bi yalan bulsalar bari. bi hatadır ettim dese belki kadın affedecek ama pişkince yalan söyleyince daha beter oluyor

O zaman karisina söylicem yazik kadina diyin. Bakalim ne diyor. Gecmis olsun. Öz güveninizi elden vermeyin. Güclü durun. Hatta öyle durun ki hayran kalsin gücünüze. Umarim biran önce gercekler ortaya cikar. Üzülmeyeceginiz bir sonuc olur insallah.

arkasında duramayacakları işler yapıyor sonra yalana sığınıyorlar...

Benim arkadaşımın başına gelmiş böyle bir durum kızın telefonundan sevgilisine msj atmış arkadasi
Evde kocasıyla birbirine girmisler

Benim arkadaşımın başına gelmiş böyle bir durum kızın telefonundan sevgilisine msj atmış arkadasi
Evde kocasıyla birbirine girmisler
Arkadaşını aradı ben mesajı okuduktan hemen sonra. Arkadaşıda evet abi bana ait o mesaj dedi ama emin olamıyorum

siz yine de hemen aldatıyor demeyin bence.
sakin olun, gidin görüşün bakalım. eşine söylicem deyin bakalım ne diyecek

Yalanın kuyruklusu ...
Bu devirde minicik çocukların bile ellerinde telefonları varken,arkadaşının kendine ait telefonu yokmu yani ?
Kendi teli dururken neden eşinizden atacak ne saçma bi yalan !!
Keşke dönmeseydiniz,yazık gerçekten.
Arkadaşı tabii ban ait o mesaj diyecek,erkekler böyle anlarda birbirlerini anında örgütlerler.
Kızı da kandırmak çok kolay,sonuçta evli barklı adam...Başı belaya girmesin diye size yalan atması o kadar kolayki.

Ortaokulda yapardik biz, ne bu kadar cesitli tarifeler vardi ne de cepte para.
Koskoca adamin internet pakedi,smsi hicbir seyi yok mu yani?
Hadi bitti diyelim, baskasinin telefonunu alip sayfalarca mesajlasmaz akli basindaysa.
Paket bitti der kapatir yani.
Mesajin basinda kendini de tanitmamis, gecmis olsun.
İnternetten arama ozetlerine falan bakin
Bana hic masum gelmedi.
Adamin karisina da soylucem diyin orada cozulur zaten

Klasik yalandır bu arkadaşım yapmış. Arkadaşı da hemen onaylar. Sakın inanmayın boşanmasanız bile burnundan getirin. Hangi devirde yaşıyoruz başkasından mesaj atacak insan mı kaldı. Yedek telefon yedek hat ne bileyim bulmak bu kadar kolayken. Eşiniz kendini riske atmasın bir dahaki sefere doğruyu söylüyorsa tabii

Bencede önce emin ol. Mesajlarda dikkatini çektimi işte arkadaşımdan yazıyorum vs gibi bişeyler var mıydı? Bide arkadaşı neden eşinin telefonundan mesajlaşmış, arkadaşı açsın o numara kendi telefonunda kayıtlıdır bak zaten göstersin sana rehberinden. Hatta mesajları bile göstersin bence. Dahası arkadaşına aratıcam demişsin arkadaşının telinden arat bence. Yada kendi eşin arasın ne biliyim böyle ince düşün.

Mesaj dökümleri diyen arkadaşlar olmuş, bak bakalım o numarayla sürekli bi iletişim hali var mı diye. Umarım eşin doğrı söylüyodur, az önce diğer konunuda okudum inan çok üzüldüm hissettiklerine umarım huzurunuz bozulmaz canım

Arkadaşı mesaj atsa ben suyum, arkadaşından mesaj arıyorum demesi gerekir. Bunu okumadiysaniz aldatılmak vardır diye dusunuyorum üzgünüm.
Benim de çok eskiden kontorum olmadığında arkadaştan msj atardim ama ben iyivegucluol' diye belirtirdim. Yoksa nereden bilecek mesajın kimden geldiğini Karşımdaki insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…