Kocam beni aldatıyor mu

Eşinden telefon dökümünü iste, ona ancak bu şekilde inanabileceğini belirt. Dökümden işin aslı anlaşılır zaten.

Sıkma canını hemen, yalan gibi duruyor ama olmayabilir de hemen karar verme

Evet kulağa klişe ve uydurma gibi geliyor bu arkadaşım yazmış olayı ama yine de eşinizi bir baştan sona salim kafa dinleyin bir süre gözlemleyin derim bende. Acele ile yapılan hareketler sonucunda Özür dilemek zorunda kalmak da ihtimaller dahilinde. Haklı iken haksız da olabilirsiniz. Sonuçta elle tutulur bir delil yoksa aldatma ihtimali kadar aldatmama ihtimali de mevcut

Eşinin tel no hangi operatore kayitliysa, netten bak mesajlasilan numaraya. Aramalar mesajlasmalar gorulur..netten eşinin noya şifre göndermek gerek yalnız

Acele karar vermişsiniz. Bence bekleyip takipte kalmaliydiniz.şüphe ettiğinizi bile çaktırmadan delil toplamanız iyi olurdu..bence ona inanmış gibi yapın eve dönün. Ve o kız kimmiş adı yaşadığı yere varıncaya kadar öğrenin. Varsa birşey çıkar meydana zaten.hem mahkemede deliliniz olur hemde içinizde soru işareti kalmaz.

Ayrıca arkadaşı neden eşinin telden msj yazıyor.. Bir mesajlik dakika yokmuş mu telde.. Pek inandırıcı degil

Neden suphenin ustune gitmek yerine kacmayi seciyorsun?
Ben olsam coktan o numarayi aramis suphelerimin yerli mi yersiz mi oldugunu cozume kavusturmustum bile.
Kacmak size hep yarim kalmislik hissi verir. Acabalarya yasamayi goze alabiliyormusunuz?

Eskiden operatorlerin tarifeleri bu kadar cesitli degildi. İletisim pahaliydi o zamanlar birbirimizden mesajlasirdik. Simdi bisuru seçenek var. Wifi a baglanirsin whatsapptan yazarsin, mesaj hakkin bitmistir ararsin. En olmayacak sey arkadasindan rica eder alir telefonunu sevgilini arar kontorum bitti hayatim dersin. Cok klise bu yalanlar. Kizi arastir numarasından ismini bul, facebookunu bul, gönderilerin begenilerine bak esin begenenler arasinda var mi diye. Dokumlerden ne zamandir mesajlasiyolar ona bak. Gece gündüz mesajlasildiysa esin yalan soyluyordur. Gunde 1 2 defaysa dogru soyluyor olabilir

Şimdi evdeyim. Zorla eve getirdi beni. İnanmış gibi yaptım. Yarında o arkadaşıyla buluşucaz. Bide bana anlatsın bakalım. Yanımda da aratıcam o numarayı arkadaşına. Bakalım nasıl konuşucak

O arkadaşını aradı. Arkadaşıda ben yazdım o mesajı senin telefonundan dedi. Ama yinede şüphe ediyorum öncesinde arkadaşını arayıpta söylettirmediği ne malum.
Bunu anlamak için arama kayıtlarına bakın ama telefondan değil online işlemlerden

Şimdi evdeyim. Zorla eve getirdi beni. İnanmış gibi yaptım. Yarında o arkadaşıyla buluşucaz. Bide bana anlatsın bakalım. Yanımda da aratıcam o numarayı arkadaşına. Bakalım nasıl konuşucak
Ayyy sakin yanina yatmaaaaaa.. Bu is cozulene kadar yanina yatmicam de.

Kuzum seni kürtaj topiğinden hatırlıyorum sank.
erkeklerin bu konudaki ilk yalanıdır zaten arkadaş aradı arkadaş mesaj attı falan.zaten kendisi yazmamış olsa arkadaşla seni görüştürmez.bence telefon kayıtlarını isteyin ve ya netten bakın.eğer arkadaşla birlikte değilken de atıldıysa maalesef eşin sana yanlış yapmış.
Ya arkadaşıyla birlikte sana bi senaryo yazarlarsa inanacak mısın?

Yaa aklima ne geldiiiiiiii... simdi eger kocan bi halt karistirdiysa ve arkadasiyla senaryo yazdilarsa, zaten demissin kadini arattircam diye. Arattir evet. Ama kadin oynaksa ve kocanin evli oldugunu biliyosa numaradan konusabilir. Sen de ki bunlara yarin caya bekliyorum kiz arkadasinla de. Ordan anlarsin tavirlarindan. Nasil olsa kocanin arkadasiymis obur adam. Sacmalama yaa abartma falan derlerse hic mahcup olup vazgecme. Cagir bakalim gelebilecekler mi gelemicekler mi. Gelirse ortami izlersin. Gelmezse zaten kocan bi nane yemistir. Insallah fikrimi begenirsin

Valla ben olsam dibini dipciğini araştırırdım o numarayı arardım sonra onun yalanlarını yüzüne vururdum o evide başına yıkardım camları kafasına geçirirdim herşey olabilir öyle insanlar gördüm ki hiç bir erkeğe güven yoktur bunu öğrenin artık onların doğasında var

Bu erkeklerin yalanını artık yutmuyoruz. Telefona msj gelir, arkadaşım yazdı. Birinden foto gelir,kuzenim yolladı. Yemiyoruz abi.

Esiniz neden arkadasina telefonunu vermiski hemde mesajlasmak icin bal gibi yalan..ah bu erkekler.!

Once otur dusun kacma kisi kendini aldatirmis yapmissa oyle bisey o seni kaybeder bosa uzulursun once bi dinle gercekten sor gozlerinin icine bak rabbime dua et ya rabbim varsa boyle bisey bana goster yoksa icimdeki supheyi sil hayatta ne olursa olsun kacma direnki hayata karsi zafer elde et unutma rabbim her zaman bizimle

Ya artik soyle de baska yalan bulsunlar. Bayatladi bu numara artik. Hep ben yapmadim arkadasim yapti... biz de yuttuk. Bu kacinci ya.... hepsi de ayni yalani soyluyor....
Yeter artik....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…