- 11 Şubat 2023
- 77
- -14
- 3
- 27
- Konu Sahibi kadersizdepresif
-
O ne demek bol taytBol tayt giyin bir de bakın bakalım bakacak mı ?
Sonra beni suçluyor yine de evde bakımsız geziyorsun diyedışardaki kadınlara bakıyor ve siz hala onu koca olarak tutup güzel gözükmeye çalışıyorsunuz öyle mi?
Hayır değil gerçekallah akıl fikir versin ,
bence konu fake.
Bildigin bol tayt.O ne demek bol tayt
Leoparlar isyandaLeoparlı tayt giyip gırgır alıp eğilin, o zaman kesin arzular sizi
TamamBildigin bol tayt.
Var mı acaba la bol tayt ?
Yoksa da bol pijama giyin.
Pantolon giyin ama en bol olanından bir de öyle eğil önünde.
Gırgır da al egilirken.
Anlatma şekliniz tuhaf geldi.Kızı yaşındaki kızlara bakıyor,orama,burama bakmıyor,babam sanmışlardı demeniz.2 yıllık evliyim istanbuldan gurbete eşimin yanına geldim aramızda 11 yaş var, ben 31 o 42 yaşında , en son balayında babam sanmışlardı , çok güzel olmasamda yüzüme bakılır evde pijama ile dolaşmam hiç saç makyaj parfüm eksik etmem, daracık tayt giyerim hep seviyor diye tek sorun troid yüzünden biraz kilo akmış olmam, çok uzattım,kocam benim orama burama hiç bakmıyor sürekli gözü telefonda tv de , bana baksa benim çok hosuma gider sonuçta evde onun için giyiniyorum bazen önünde eğiliyorum adam sanki namahremim ona sanki hiç bakmıyor , dışarda kızı yaşında kızlara bakıyor ama bi bana bakmıyor , gençlikse ondan gencim dha ne istiyor bu adam , sizce neden bana hiç bakmıyor da dışardaki mini etek ve taytlılara bakıyor , oysa ki evde bende giyiyorum daha ne ….ona dedim ki bana güzel giyin bakımlı ol diyorsun ama yüzüme bakmıyorsun bile dedim . Bana dedi ki sen giy ben bakmim yarın yine giy yine bakmim sen giyin nolacak dedş , beni yıprattı 2 sene de
Hah şöyle işte.
Hadi canım uzaLeoparlar isyanda
ha aynen erkeğim ha sen kafayı yemişsin hadi defolLeoparlı tayt giyip gırgır alıp eğilin, o zaman kesin arzular sizi
Konu fake bu arada 31 yaş çok manidarama profilde 24 yazıyor, erkek üye muhtemelen
Buda mı bu?Önünde eğiliyorum mu
Uzayayım mı ?Hadi canım uza
ha aynen erkeğim ha sen kafayı yemişsin hadi defol
Beni beğenmiyor bideAmca basbayağı azmış, ortayaş kafasına vurmuş. Çoluk çocuk yoksa at tekmeyi konu sahibesi.
Şu kadar özgüvensiz de olmayın ya, andropoz amca için şunca kendini az görmeye ve çabaya gerek var mı Allah aşkına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?