- 9 Ekim 2022
- 4.821
- 18.380
- 138
- Konu Sahibi kadersizdepresif
-
Beni beğenmiyor bide
Türk filmlerinin en ucuz tahrik etme sahnelerindenBuda mı bu?
Uzayayım mı ?
Kısa boyumu neden yüzüme vuruyorsun ki ?
Çok kırıcısın.
Sanki ben istedim kısa kalmayı.
Bir an çok alınmıştım.Kendi uzadı rahmetli
Arka fon malum.Türk filmlerinin en ucuz tahrik etme sahnelerinden
Peki siz leoparlı tayt deyince benim aklıma direk yalan dünyadaki Zerrinin gelmesiLeoparlı tayt giyip gırgır alıp eğilin, o zaman kesin arzular sizi
Konu fake bu arada 31 yaş çok manidarama profilde 24 yazıyor, erkek üye muhtemelen
Peki siz leoparlı tayt deyince benim aklıma direk yalan dünyadaki Zerrinin gelmesiEki Görüntüle 3208495
Gırgır artık demode oldu anasını satayım.
Robot süpürge filtresi değiştirmek için eğilmekle ile gırgır yer değiştirmeli artıkın..
Daha havalı.
Zaman kötü, kolla g.. diyorsun yani anladım bacımsuMantıklıama bende bu devirde kimse eğilmesin, zaman kötü cünkü
Benim de aklımda bu kadın kalmışPeki siz leoparlı tayt deyince benim aklıma direk yalan dünyadaki Zerrinin gelmesiEki Görüntüle 3208495
Ben bu diziyi bilmiyorum ama kesinlikle konu sahibi Yalan Dünyadaki Zerrin bir izleyin sahnelerini nolur :)Benim de aklımda bu kadın kalmış
Kaç sezonluk diziyi bu taytla götürmüştü
Gözümün önünde leopar taytlı hatunlar sıra sıra robot süpürge filtresi değiştiriyor sayenizdeGırgır artık demode oldu anasını satayım.
Robot süpürge filtresi değiştirmek için eğilmekle ile gırgır yer değiştirmeli artıkın..
Daha havalı.
2 yıllık evliyim istanbuldan gurbete eşimin yanına geldim aramızda 11 yaş var, ben 31 o 42 yaşında , en son balayında babam sanmışlardı , çok güzel olmasamda yüzüme bakılır evde pijama ile dolaşmam hiç saç makyaj parfüm eksik etmem, daracık tayt giyerim hep seviyor diye tek sorun troid yüzünden biraz kilo akmış olmam, çok uzattım,kocam benim orama burama hiç bakmıyor sürekli gözü telefonda tv de , bana baksa benim çok hosuma gider sonuçta evde onun için giyiniyorum bazen önünde eğiliyorum adam sanki namahremim ona sanki hiç bakmıyor , dışarda kızı yaşında kızlara bakıyor ama bi bana bakmıyor , gençlikse ondan gencim dha ne istiyor bu adam , sizce neden bana hiç bakmıyor da dışardaki mini etek ve taytlılara bakıyor , oysa ki evde bende giyiyorum daha ne ….ona dedim ki bana güzel giyin bakımlı ol diyorsun ama yüzüme bakmıyorsun bile dedim . Bana dedi ki sen giy ben bakmim yarın yine giy yine bakmim sen giyin nolacak dedş , beni yıprattı 2 sene de
Bu kadar üstüne düşmeyin, biraz gevşetin bakalım ipini.2 yıllık evliyim istanbuldan gurbete eşimin yanına geldim aramızda 11 yaş var, ben 31 o 42 yaşında , en son balayında babam sanmışlardı , çok güzel olmasamda yüzüme bakılır evde pijama ile dolaşmam hiç saç makyaj parfüm eksik etmem, daracık tayt giyerim hep seviyor diye tek sorun troid yüzünden biraz kilo akmış olmam, çok uzattım,kocam benim orama burama hiç bakmıyor sürekli gözü telefonda tv de , bana baksa benim çok hosuma gider sonuçta evde onun için giyiniyorum bazen önünde eğiliyorum adam sanki namahremim ona sanki hiç bakmıyor , dışarda kızı yaşında kızlara bakıyor ama bi bana bakmıyor , gençlikse ondan gencim dha ne istiyor bu adam , sizce neden bana hiç bakmıyor da dışardaki mini etek ve taytlılara bakıyor , oysa ki evde bende giyiyorum daha ne ….ona dedim ki bana güzel giyin bakımlı ol diyorsun ama yüzüme bakmıyorsun bile dedim . Bana dedi ki sen giy ben bakmim yarın yine giy yine bakmim sen giyin nolacak dedş , beni yıprattı 2 sene de
Bende birden Nerdeyiz acaba,konu sahibi yanlışlıkla buraya mı yazdı diye afalladımallah akıl fikir versin ,
bence konu fake.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?