- 16 Haziran 2011
- 16.333
- 71.760
- 798
- Konu Sahibi kadersizdepresif
-
Sadece gerçek üyeler gırgırlama olayını bilir.
O konuyu bulan keşke bana atsa ben bilmiyorum gırgir olayını
Mal mi bu adam? Bana bakmayipta disardakine bakanin gözünü oyarim. Yasitiz, bende giyimime, güzelligime dikkat eden biriyim. Evde o.uspu gibi dolaştığim da oluyor, eşimde bakakaliyor, ki normali de bu. Gencsin güzelsin, ne isin var bu kart horozun yaninda?
Şanslı bir azınlık okuyabildi o konuyuLeoparlı tayt giyip, kocasının önünde gırgır yapan kadının ve konusunun o kadar geyiği yapılmış ki; konu kk'nın gizli arşivine kaldırılmış. İmza: Konuyu okuyamamış bir üye.
Çekici, seksi manasinda. Ne dedigim anlasildi zaten sanirim. Sorunu bunda mi gördünüz cidden? Sorun başka yerlerde.Bir kadın, kendine şu lafı hiçbir şart ve koşulda yakıştırmamalı ve kullanmamalı.
Çekici ve seksi manasında olmuyor o kusura bakmayın. Ciddi ciddi çirkin bir ifadeyle tanımlıyorsunuz seksiliği. Kendinize bunu yakıştırmayın.Çekici, seksi manasinda. Ne dedigim anlasildi zaten sanirim. Sorunu bunda mi gördünüz cidden? Sorun başka yerlerde.
Şanslı bir azınlık okuyabildi o konuyu
bence sorun yasli erkeklerde, bende 2 yillik evliyim aramizda 15 yas var, esim ayni seyleri yapiyor,2 yıllık evliyim istanbuldan gurbete eşimin yanına geldim aramızda 11 yaş var, ben 31 o 42 yaşında , en son balayında babam sanmışlardı , çok güzel olmasamda yüzüme bakılır evde pijama ile dolaşmam hiç saç makyaj parfüm eksik etmem, daracık tayt giyerim hep seviyor diye tek sorun troid yüzünden biraz kilo akmış olmam, çok uzattım,kocam benim orama burama hiç bakmıyor sürekli gözü telefonda tv de , bana baksa benim çok hosuma gider sonuçta evde onun için giyiniyorum bazen önünde eğiliyorum adam sanki namahremim ona sanki hiç bakmıyor , dışarda kızı yaşında kızlara bakıyor ama bi bana bakmıyor , gençlikse ondan gencim dha ne istiyor bu adam , sizce neden bana hiç bakmıyor da dışardaki mini etek ve taytlılara bakıyor , oysa ki evde bende giyiyorum daha ne ….ona dedim ki bana güzel giyin bakımlı ol diyorsun ama yüzüme bakmıyorsun bile dedim . Bana dedi ki sen giy ben bakmim yarın yine giy yine bakmim sen giyin nolacak dedş , beni yıprattı 2 sene de
Sen onu beğeniyor musun ? Bu çaba neden ya !! ben ömrümü geçireceğim insanın yanında her zaman mükemmel mi olacam. İyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta vs vs degilmiydi bu evlilik ? Şahsi fikrim ben kendim için yapmalıyım önce ben canım kendim...2 yıllık evliyim istanbuldan gurbete eşimin yanına geldim aramızda 11 yaş var, ben 31 o 42 yaşında , en son balayında babam sanmışlardı , çok güzel olmasamda yüzüme bakılır evde pijama ile dolaşmam hiç saç makyaj parfüm eksik etmem, daracık tayt giyerim hep seviyor diye tek sorun troid yüzünden biraz kilo akmış olmam, çok uzattım,kocam benim orama burama hiç bakmıyor sürekli gözü telefonda tv de , bana baksa benim çok hosuma gider sonuçta evde onun için giyiniyorum bazen önünde eğiliyorum adam sanki namahremim ona sanki hiç bakmıyor , dışarda kızı yaşında kızlara bakıyor ama bi bana bakmıyor , gençlikse ondan gencim dha ne istiyor bu adam , sizce neden bana hiç bakmıyor da dışardaki mini etek ve taytlılara bakıyor , oysa ki evde bende giyiyorum daha ne ….ona dedim ki bana güzel giyin bakımlı ol diyorsun ama yüzüme bakmıyorsun bile dedim . Bana dedi ki sen giy ben bakmim yarın yine giy yine bakmim sen giyin nolacak dedş , beni yıprattı 2 sene de
Kendinden 11 yas kucuk biriyle evlenerek nasil biri oldugunu belli etmis zaten kocaniz.2 yıllık evliyim istanbuldan gurbete eşimin yanına geldim aramızda 11 yaş var, ben 31 o 42 yaşında , en son balayında babam sanmışlardı , çok güzel olmasamda yüzüme bakılır evde pijama ile dolaşmam hiç saç makyaj parfüm eksik etmem, daracık tayt giyerim hep seviyor diye tek sorun troid yüzünden biraz kilo akmış olmam, çok uzattım,kocam benim orama burama hiç bakmıyor sürekli gözü telefonda tv de , bana baksa benim çok hosuma gider sonuçta evde onun için giyiniyorum bazen önünde eğiliyorum adam sanki namahremim ona sanki hiç bakmıyor , dışarda kızı yaşında kızlara bakıyor ama bi bana bakmıyor , gençlikse ondan gencim dha ne istiyor bu adam , sizce neden bana hiç bakmıyor da dışardaki mini etek ve taytlılara bakıyor , oysa ki evde bende giyiyorum daha ne ….ona dedim ki bana güzel giyin bakımlı ol diyorsun ama yüzüme bakmıyorsun bile dedim . Bana dedi ki sen giy ben bakmim yarın yine giy yine bakmim sen giyin nolacak dedş , beni yıprattı 2 sene de
Ahh kadinlar kadinlarimiz... hep burda kaybediyorsunuz kendinizi kocaniza neden endeksliyorsunuz eve deyil dışarı süslen bakalim, disarda begenil bak ozaman nasil işler değisiyor. Sen daha gençsin avantajini kullan. Sen de başkalarina bak , ayrica belki erkekligi zayiflamiştir o adamin. Anca genc kizlara bakar durur ama icraat yoktur d;2 yıllık evliyim istanbuldan gurbete eşimin yanına geldim aramızda 11 yaş var, ben 31 o 42 yaşında , en son balayında babam sanmışlardı , çok güzel olmasamda yüzüme bakılır evde pijama ile dolaşmam hiç saç makyaj parfüm eksik etmem, daracık tayt giyerim hep seviyor diye tek sorun troid yüzünden biraz kilo akmış olmam, çok uzattım,kocam benim orama burama hiç bakmıyor sürekli gözü telefonda tv de , bana baksa benim çok hosuma gider sonuçta evde onun için giyiniyorum bazen önünde eğiliyorum adam sanki namahremim ona sanki hiç bakmıyor , dışarda kızı yaşında kızlara bakıyor ama bi bana bakmıyor , gençlikse ondan gencim dha ne istiyor bu adam , sizce neden bana hiç bakmıyor da dışardaki mini etek ve taytlılara bakıyor , oysa ki evde bende giyiyorum daha ne ….ona dedim ki bana güzel giyin bakımlı ol diyorsun ama yüzüme bakmıyorsun bile dedim . Bana dedi ki sen giy ben bakmim yarın yine giy yine bakmim sen giyin nolacak dedş , beni yıprattı 2 sene de
Ya mesela cay veriyorum gözlerine bakıyorum adam telefonda ya , bana taktik versene bacım napimÇocuk yoksa boşayın şu hanzoyu 13 yıllık evliyiz hâlâ eşim en ufak farklı bir şey giysem bakar
O bakmayınca bende saldım kendimi uzun hamile kıyafeti givi eşimin sinir olduğu tişört elbisem var onunla geziyorum inadına bende evdeÇocuk yoksa boşayın şu hanzoyu 13 yıllık evliyiz hâlâ eşim en ufak farklı bir şey giysem bakar
Ayy hiç inadıma öyle giyinemem önce kendiniz için giyinin lütfenO bakmayınca bende saldım kendimi uzun hamile kıyafeti givi eşimin sinir olduğu tişört elbisem var onunla geziyorum inadına bende evde
Taktik işe yaramaz ki sizinki tam bir hanzo da o yüzden kardeşimYa mesela cay veriyorum gözlerine bakıyorum adam telefonda ya , bana taktik versene bacım napim
salak mı bu adaam ya sürekli telefonla oynuyor . gıcık oldum. benim eşim de öyle aynı valla ondan dayanamadım salak dedim..Ya mesela cay veriyorum gözlerine bakıyorum adam telefonda ya , bana taktik versene bacım napim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?