- 9 Ekim 2022
- 4.821
- 18.380
- 138
- Konu Sahibi kadersizdepresif
-
Genç olmasının büyük lütuf oldugunu düşünüyor.Yalnız şunu gözlemledim;
yaşça baya büyük adamla evlenip konu açan üyeler hep ‘kocalarından genç oldukları halde beğenilmediklerinden ve kocalarının daha genç kadınlara yürüdüklerinden’ dem vuruyorlar.
Belki ben gencim yaşlı kocam beni beğenmek zorunda küstahlıklarından belki kocalarının genç kadın merakını bir yaşam stili haline getirmelerinden bilinmiyorum
En güzeli akran evliliği max 5 yaş büyük ya da küçük ideal evlil
Genç olmasının büyük lütuf oldugunu düşünüyor.
Zaten öyle adamlar genç kız peşinde.Genç olmasının büyük lütuf oldugunu düşünüyor.
Bence el üstünde tutar beni diye ve maddi durumu iyi diye evleniyor kadınlar.Ama kocaları öyle düşünmüyor :)
Valla ben genç adam alsam ‘ben gencim senden’ dese kürekle vururum kafasına :)
‘ne yapayım senin annen baban benim annem babamdan yıllar sonra seviştiyse’ derdim :)
Kimse genç giye özel muameleyi haketmiyor, kimse bu motivasyonla evlenmesin sonu hüsran oluyor :)
Bence el üstünde tutar beni diye ve maddi durumu iyi diye evleniyor kadınlar.
Niye genç bir kadın 10-15 yaş büyük bir adama baksın ki yani mis gibi kendi yaşıtı dururken
Konu sahibi erkek oluncaTürk filmlerinin en ucuz tahrik etme sahnelerinden
Çok garip bir iletişim tarzı. Dışarıda kadınlara bakması ayrı ... Diyecek bir şey bulamıyorum.2 yıllık evliyim istanbuldan gurbete eşimin yanına geldim aramızda 11 yaş var, ben 31 o 42 yaşında , en son balayında babam sanmışlardı , çok güzel olmasamda yüzüme bakılır evde pijama ile dolaşmam hiç saç makyaj parfüm eksik etmem, daracık tayt giyerim hep seviyor diye tek sorun troid yüzünden biraz kilo akmış olmam, çok uzattım,kocam benim orama burama hiç bakmıyor sürekli gözü telefonda tv de , bana baksa benim çok hosuma gider sonuçta evde onun için giyiniyorum bazen önünde eğiliyorum adam sanki namahremim ona sanki hiç bakmıyor , dışarda kızı yaşında kızlara bakıyor ama bi bana bakmıyor , gençlikse ondan gencim dha ne istiyor bu adam , sizce neden bana hiç bakmıyor da dışardaki mini etek ve taytlılara bakıyor , oysa ki evde bende giyiyorum daha ne ….ona dedim ki bana güzel giyin bakımlı ol diyorsun ama yüzüme bakmıyorsun bile dedim . Bana dedi ki sen giy ben bakmim yarın yine giy yine bakmim sen giyin nolacak dedş , beni yıprattı 2 sene de
Bravo böyle devam. Siz böyle davrandıkça daha çok ezilirsiniz…Sonra beni suçluyor yine de evde bakımsız geziyorsun diye
O ne demek bol tayt
Yok o değil de şey var leopar taytla gırgır yapmasi lazımÖnünde eğiliyorum mu
O konuyu bulan keşke bana atsa ben bilmiyorum gırgir olayınıYok o değil de şey var leopar taytla gırgır yapmasi lazım
Mal mi bu adam? Bana bakmayipta disardakine bakanin gözünü oyarim. Yasitiz, bende giyimime, güzelligime dikkat eden biriyim. Evde o.uspu gibi dolaştığim da oluyor, eşimde bakakaliyor, ki normali de bu. Gencsin güzelsin, ne isin var bu kart horozun yaninda?2 yıllık evliyim istanbuldan gurbete eşimin yanına geldim aramızda 11 yaş var, ben 31 o 42 yaşında , en son balayında babam sanmışlardı , çok güzel olmasamda yüzüme bakılır evde pijama ile dolaşmam hiç saç makyaj parfüm eksik etmem, daracık tayt giyerim hep seviyor diye tek sorun troid yüzünden biraz kilo akmış olmam, çok uzattım,kocam benim orama burama hiç bakmıyor sürekli gözü telefonda tv de , bana baksa benim çok hosuma gider sonuçta evde onun için giyiniyorum bazen önünde eğiliyorum adam sanki namahremim ona sanki hiç bakmıyor , dışarda kızı yaşında kızlara bakıyor ama bi bana bakmıyor , gençlikse ondan gencim dha ne istiyor bu adam , sizce neden bana hiç bakmıyor da dışardaki mini etek ve taytlılara bakıyor , oysa ki evde bende giyiyorum daha ne ….ona dedim ki bana güzel giyin bakımlı ol diyorsun ama yüzüme bakmıyorsun bile dedim . Bana dedi ki sen giy ben bakmim yarın yine giy yine bakmim sen giyin nolacak dedş , beni yıprattı 2 sene de
Demekki hep siz vericisiniz biraz kendinizle kendiniz için ilgilenin bence artık2 yıllık evliyim istanbuldan gurbete eşimin yanına geldim aramızda 11 yaş var, ben 31 o 42 yaşında , en son balayında babam sanmışlardı , çok güzel olmasamda yüzüme bakılır evde pijama ile dolaşmam hiç saç makyaj parfüm eksik etmem, daracık tayt giyerim hep seviyor diye tek sorun troid yüzünden biraz kilo akmış olmam, çok uzattım,kocam benim orama burama hiç bakmıyor sürekli gözü telefonda tv de , bana baksa benim çok hosuma gider sonuçta evde onun için giyiniyorum bazen önünde eğiliyorum adam sanki namahremim ona sanki hiç bakmıyor , dışarda kızı yaşında kızlara bakıyor ama bi bana bakmıyor , gençlikse ondan gencim dha ne istiyor bu adam , sizce neden bana hiç bakmıyor da dışardaki mini etek ve taytlılara bakıyor , oysa ki evde bende giyiyorum daha ne ….ona dedim ki bana güzel giyin bakımlı ol diyorsun ama yüzüme bakmıyorsun bile dedim . Bana dedi ki sen giy ben bakmim yarın yine giy yine bakmim sen giyin nolacak dedş , beni yıprattı 2 sene de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?