Kocam beni artık beğenmiyor mu

Yalnız şunu gözlemledim;

yaşça baya büyük adamla evlenip konu açan üyeler hep ‘kocalarından genç oldukları halde beğenilmediklerinden ve kocalarının daha genç kadınlara yürüdüklerinden’ dem vuruyorlar.

Belki ben gencim yaşlı kocam beni beğenmek zorunda küstahlıklarından belki kocalarının genç kadın merakını bir yaşam stili haline getirmelerinden bilinmiyorum

En güzeli akran evliliği max 5 yaş büyük ya da küçük ideal evlilik jenerasyon farkı, yok enerji uyumu var, gencim ama bana bakmıyor tribi yok müq :)

Genç olmasının büyük lütuf oldugunu düşünüyor.

Genç olmasının büyük lütuf oldugunu düşünüyor.

Ama kocaları öyle düşünmüyor :)

Valla ben genç adam alsam ‘ben gencim senden’ dese kürekle vururum kafasına :)

‘ne yapayım senin annen baban benim annem babamdan yıllar sonra seviştiyse’ derdim :)

Kimse genç giye özel muameleyi haketmiyor, kimse bu motivasyonla evlenmesin sonu hüsran oluyor :)

Bence el üstünde tutar beni diye ve maddi durumu iyi diye evleniyor kadınlar.
Niye genç bir kadın 10-15 yaş büyük bir adama baksın ki yani mis gibi kendi yaşıtı dururken

Bence el üstünde tutar beni diye ve maddi durumu iyi diye evleniyor kadınlar.
Niye genç bir kadın 10-15 yaş büyük bir adama baksın ki yani mis gibi kendi yaşıtı dururken

Aynı düşüncedeyim yoksa kim ne yapsın genci varken yaşlısını :)

ama sonuç hüsran oluyor genelde Bihter -Adnan hesabı

sende onun için hiçbirşey yapma onun evdeyken bir süre bakımsız dışarı çıkarken bakımlı ol bakalım ne yapacak, nasıl tepki verecek

Çok garip bir iletişim tarzı. Dışarıda kadınlara bakması ayrı ... Diyecek bir şey bulamıyorum.

Mal mi bu adam? Bana bakmayipta disardakine bakanin gözünü oyarim. Yasitiz, bende giyimime, güzelligime dikkat eden biriyim. Evde o.uspu gibi dolaştığim da oluyor, eşimde bakakaliyor, ki normali de bu. Gencsin güzelsin, ne isin var bu kart horozun yaninda?

Demekki hep siz vericisiniz biraz kendinizle kendiniz için ilgilenin bence artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…