slm arkadaşlar belki benim durumumda olan biri vardır dertleşiriz diye içimi dökeyim dedim.. 1 yıla yakındır evliyim, cinsellik konusunda ilk adımı hep ben atıyorum.. yani kocam beni arzulamıyor gibi hissediyorum ben hiç adım atmasam yanaşmasam o aylarca yapmasa durabilir gibi ve bu benim artık canımı sıkmaya başladı sizce ne yapabilirim ben mi abartıyorum
Bence sen abartıyorsun canım.
Sana çok yakınım olan birinin evliliğini anlatayım.
16 yıldır evliler nasıl olduysa bir çocukları var :) karı koca çok süper anlaşıyorlar hiç kavga etmezler adam işten eve evden işe izin günlerinde gezerler tozarlar düğün eğlence birlikte giderler eve misafirler gelir yemekler sohbetler herşey süper ama gel gelelim kadının evlendiklerinden beri cinsel hayatı yok denecek kadar az.
Kadın boylu poslu çok bakımlı güzel fiziği harika birde hamarat binbir çeşit yemekler temizlik vs herleyi dört dörtlük yapar kadın çok işveli cilveli sohbet sever hiç dırsdır ettiğini bilmem adam da işten eve gelir yemek yer direk yatar.
Ben kalmaya gittiğim zaman farkettim kadınla adam ayrı yatıyor.Zannettim ki ben varım diye böyle oluyor birgün beni boşver sen git kocanın yanına yat adama ayıp olur dediğimde bana açıldı kadın.
Biz hiç beraber yatmayız kadının yatağı çocuğunun odasında.Peki o işi yapmıyormusunuz dedim?
Bana ayda 1 kere o da yorgun değilse ve ben dürtersem 10 dakika da olur biter yoksa 2 ay geçse hiç bana elini sürmez dedi.Hatta bugüne dek hiç öpüşmemişler bile :)
Oysa görünen çok farklı fakat kadın halinden şikayet etmiyor alışmış zamanla.
Ona çocuk nasıl oldu dedim vallahi şans eseri diyerek güldü.
Yani kocan sana karşı iyiyse bir sorun yoksa ilgi varsa sevgi varsa kafanı hiç takma haline şükür et derim.Ama kocan senden uzaksa eve geç geliyorsa huzur yoksa kavga varsa o zaman şüphelen canım