kocam beni arzulamıyor...(

Bi fırsat verde adam da teklif etsin. Saçma bir şikayet bende iktidarsiz sandım konu başlığını görünce :oha:
:KK51:

severek evlendik hatta en çok da o sevdi beni, ama cinsellik onun için çok da önemli değil gibi benimle birlikte olmak ona yetiyor öyle hissediyorum. ama böyle de olmaz ki
Fanteziler yap ilişki esnasında konuş mesela değişik fanteziler heyecanlandır

iki tarafında arzulu olduğu bir evlilik yaşayan var mı aranızda.. sizde teklifler Nasıl oluyor..:KK66:
İki tarafın da ciddi sorunları yoksa karşılıklı olur ama tabi fırsat vermek de lazım :) hergün hergün istemeyebilir insan. bu sorun olduğu anlamına gelmez. Aylarca yapılmasa neyse de 2 - 3 gün ara normal bence. Sabırlı ol özlet kendini biraz :)

İki tarafın da ciddi sorunları yoksa karşılıklı olur ama tabi fırsat vermek de lazım :) hergün hergün istemeyebilir insan. bu sorun olduğu anlamına gelmez. Aylarca yapılmasa neyse de 2 - 3 gün ara normal bence. Sabırlı ol özlet kendini biraz :)
evet sabretmeye çalışıyorum ))

bir de arkadaşlar eşim o işi çok yapmak istemiyor tamam.. ama bir de ısırmak gibi kötü bir huyu var sizin eşlerinizde böyle bir durum var mı

Bence eşin o işi yapmak istemiyor değil gayette yapıyor gün aşırı önce bunu anlamalısın bence :) ısırmak derken? sevişmek sırasında hafif ısırıklar olur zaten ama mazoşistçe can yakıcı değildir heralde

Bence eşin o işi yapmak istemiyor değil gayette yapıyor gün aşırı önce bunu anlamalısın bence :) ısırmak derken? sevişmek sırasında hafif ısırıklar olur zaten ama mazoşistçe can yakıcı değildir heralde
ısırma işini benimki biraz abartıyor hergün o yüzden kavga ediyoruz zaten dayanamıyorum diyor yani sadece sevişme esnası değil normal Zaman'larda da öpmek yerine ısırıyor :(

Adamın motor hararet yapıyor :KK70: az beklede tabancası dolsun sonra ateş etmek için fellik fellik seni arıicak :KK70:
çok güldüm bu yoruma yaa sen çok yaşa :KK70::KK70:

bir de arkadaşlar eşim o işi çok yapmak istemiyor tamam.. ama bir de ısırmak gibi kötü bir huyu var sizin eşlerinizde böyle bir durum var mı
bence sen kafayı yemişsin yaa bu sorundan sonra sende bi tuhaflık olduğunu sezdim.. adam belkide o anki istekle fark etmiyordur ne derece ısırdığını yahuu sende ısırınca çok ısırdın de o kendine gelecektir :KK70::KK70::KK70::KK70:

çok güldüm bu yoruma yaa sen çok yaşa :KK70::KK70:

bence sen kafayı yemişsin yaa bu sorundan sonra sende bi tuhaflık olduğunu sezdim.. adam belkide o anki istekle fark etmiyordur ne derece ısırdığını yahuu sende ısırınca çok ısırdın de o kendine gelecektir :KK70::KK70::KK70::KK70:
valla bilmiyorum artık kafayı mı yedim bu normal mi yani ısırıyor işte söylesem de tekrar yapıyor :(

yani ısıracağını yavaş yavaş öpüşlerinin şiddetinden anlayabilirsin daha hırçın öpmeye başladığında uzaklaş uyar pozisyonunu değiştir birşeyler yap

ben adamımı haftada ıkı gun goruyordum sımdı oda yok ızınlerını kaldırmıslar ne zamana kadar bılmıyom kocalarınızın kıymetını bılın bak benımkı hıc yok ortada :KK34:

ben adamımı haftada ıkı gun goruyordum sımdı oda yok ızınlerını kaldırmıslar ne zamana kadar bılmıyom kocalarınızın kıymetını bılın bak benımkı hıc yok ortada :KK34:

Ne işle meşgulki canım kocan yaa

Back
X