• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam beni arzulamıyor...(

Sen biraz fırsat ver hiç yanaşma bak bakalım ne kadar süre sonra gelecek. Kocanın hoşuna gidiyordur senin yanaşman alıştırmışsın . Otomatiğe bağlamışsın kız sen bekle o yanaşana kadar . Seni redetmiyorsa sorun yok . Bekle ha azıtma sakın :)))

hergün, bazen gün aşırı oluyor, ama hep istediğimde o teklif etmiyor
Bende oleyim ama biz daha istekliyiz onlarin cosmasina firsat vermiyoruz ki;) ben 3 gun tuttum kendimi yanasmadim aa bi baktim benimki yanasiyo bana:) cok takilma bosver yani sonucta yine yapiyosa sorun yok bence sahsen ben alistim bu duruma:)cunku ben daha cok istekliyim ona gore bende 1 yil olmadi daha evleneli kanimiz deli akiyo demekki:)

Bittercoffee Bittercoffee çok teşekkür ederim canım hayırlısı boyleymis diyorum yapacak başka neyim var.Allah seni oğluna da hayırlı uzun ömürler versin. iyi ki burası var işte bu yüzden ...
Aminn Allah razı olsun canım..
Evet ya insanın kafası dağılıyo.. bazen gülmekten sinir minir kalmıyo.. terapi gibi burası.. tüm k.k. ailesi hepiniz süpersiniz..
Bizde 2.bebişi istiyoruz nerdeyse 1 senedir ama tık yok daha demek ki var bi vakti saati, vardır bunda da bi hayır diyorum..

Yahu ARKADAŞLAR... ben de bisey sorabilir miyim ya. ?

Simdi ben bekarım . E haliyle yaşamadığım için böyle şeyler garip ve bazen de komik geliyor. Hani arkadaş gün aşırı demiş ya ;

Utanmıyor musunuz ya gündüz falan böyle bir şeyi eşiniz istese? Hani gündüz ya ışık düşer falan. Her tarafınızı görür. Ben olsam ne herifime bakarım :KK53: ne ben orami burami açarım. Nasıl oluyor yani utanmıyor musunuz :confused::KK57:
Cnm gün aşırı demek GündüZ demek değil 2 günde bir demek

slm arkadaşlar belki benim durumumda olan biri vardır dertleşiriz diye içimi dökeyim dedim.. 1 yıla yakındır evliyim, cinsellik konusunda ilk adımı hep ben atıyorum.. yani kocam beni arzulamıyor gibi hissediyorum ben hiç adım atmasam yanaşmasam o aylarca yapmasa durabilir gibi ve bu benim artık canımı sıkmaya başladı sizce ne yapabilirim ben mi abartıyorum

Bence seni istememekten mi yoksa hormonal yetersizliklerini mi onu araştır. Eğer düzenli mastürbasyon yapıyorsa evlilikten önce alıştığı içindir. Onun için de artık psikolojik bir tedavi. Olayı direk kendine bağlama. Buna benzer konu çok gördüm kk da. Evlenmeden önce karşı tarafı cinsel olarak tanımak önemli işte. Demekki bu rutin de insanlar var. Senle çok alakası yok bence

Back
X